Šta je novo?

GeForce GTX 670 Thread

Evo GPU Z i par rezultata:

h0q.png

3dmark11pw.jpg

3dmark11x.jpg

unigineheavenv3.jpg

Sto se Uniginea tice, min fps je zapravo 34. Ovo sto pise 20 to je u prvoj sekundi bencmarka dok "ucitava" a pratio sam ga sve vreme i ne pada fps ispod 34.

Kod mene maks boost dostiže nekih 1190. Meni to sasvim dovoljno, zasad ne vidim ni jedan razlgo za OC-om :)

Karta je zvanicno izbacena, sad u 15h :)

Performanse su jako blizu GTX 680, a trosi solidno manje.
Zakljucak sa Techpowerup-a:

Overall the GTX 670 is a beast of a card that comes at a reasonable price of $399 when looking at the current-generation high-end segment. AMD's HD 7950 costs $380 and is hopeless against the GTX 670. HD 7970 at $450 might be a tiny bit faster, but loses on power and noise - and is 50 bucks more expensive. GeForce GTX 670 might even hurt sales of NVIDIA's own GTX 680, as it provides a very similar experience, but ends up being $100 cheaper, and in stock. GTX 670 is also ready for an all out price war with AMD, as the design is extremely cost optimized and could easily be sold at something like $250.

A testirali su i Asus GTX 670 Direct CU II, zakljucak:

Yes, you've seen correctly, the ASUS GeForce GTX 670 Direct CU II TOP is the first graphics card ever that I gave a perfect ten score. The stock GeForce GTX 670 provides already great performance, but ASUS has topped that by boosting it with a large overclock out of the box which catapults it beyond GTX 680 performance levels. Averaged over all our testing we see the card 1% faster than GTX 680 and 8% faster than GTX 670. The card does so without massive power consumption increase thanks to an efficient VRM design and low temperatures. ASUS has done away with NVIDIA's cheap voltage regulation circuitry and put a much better CHiL controller on the card, which also supports voltage control and monitoring.

Memorija na 7560MHz :zgran:

Poslednja izmena:
Znači samo nekih 10% iza 680 :)

perfrel_1920.gif

Poslednja izmena:
odlicna karta, jos kad bi se neko setio da uveze ove nereferentne... prodje skoro 2 meseca od predstavljanja gtx 680 a kod nas i dalje ima samo referentnih modela.

odlicna karta, jos kad bi se neko setio da uveze ove nereferentne... prodje skoro 2 meseca od predstavljanja gtx 680 a kod nas i dalje ima samo referentnih modela.

Znaš kako, što se ove karte tiče nema prevelike potrebe za nereferetnim modelima. I referentan model sasavim solidno stoji što se tiče buke i temperatura. A ovaj MSI OC što se pojavio kod nas, je već blago klokan, za one koji neće da se zamajavaju time :)

Izgleda ce nereferentne kartice biti samo 20e skuplje vredi sacekati ;)
Zotac NVIDIA GeForce GTX 670 AMP!

Ja samo mogu da kazem svaka im cast na ovim karticama.
Jeste da mi u malom mozgu uvek stoji da je mainstream chip i da dajemo vece novce za nesto sto smo mogli videti u Hi Segmentu
ali kad je vec situacija takva sa aspekta kakve su karte i koje su perfomanse,sve pohvale.

Poslednja izmena:
Ako je neko kupio onaj MSI, neka podeli sa nama koji su klokovi karte :)

5m4.png

@rAMA
Reci mi kakav ti je subjektivni utisak sto se tice kvaliteta same kartice?

Pravo da ti kažem, nisam ni puno zagledao, niti sam neki ekspert da procenjujem kvalitet izrade, više šam žurio da vidim performanse. Jedino mi je bilo simpatično što je PCB veličine x-fi music kartice.

:bottle:

10pabn9.jpg

Karta kida bash je dobra, a jeftinija je dosta od 680

I od 7970 ;)...

@rAMA
Posto si ti spadas u naprednije usere kad budes imao vremena ispitaj malo kvalitet kartice.
Stampana ploca me ne interesuje,video sam da je uradjena ok .
Sam kvalitet plastike i cooler,to me zanima..
Ovako mi deluju kao ATI karte mada onaj lik sa motherboard.org kaze da su ok .

Nisam još stigoa da se igrma sa OC-om, a na defaultu ovaj moj primerak boost-uje do ~1189

Nazad
Vrh Dno