Šta je novo?

GeForce GTX 660 Ti Thread

Memorija kida...

Vrteo sam je i na 1872 Mhz ali sam spustio na razumnu frekvenciju,da bas ne zatezem toliko jer vec polako dobija artifakte..
Cak mi taj 1-2 fps-a i ne igra ulogu toliko pa ostavim na 1800 Mhz za 24h/7.
Jedino mi nije jasno ovo oko dodavanja "napona" .
Treba da mi stigne i jedna GTX 680 Litghning pa cu da probam i sa njom ,da vidim da li se ponasa isto..

Vrteo sam je i na 1872 Mhz ali sam spustio na razumnu frekvenciju,da bas ne zatezem toliko jer vec polako dobija artifakte..
Cak mi taj 1-2 fps-a i ne igra ulogu toliko pa ostavim na 1800 Mhz za 24h/7.
Jedino mi nije jasno ovo oko dodavanja "napona" .
Treba da mi stigne i jedna GTX 680 Litghning pa cu da probam i sa njom ,da vidim da li se ponasa isto..

Jesi li probao vrnuti na starije drivere, koliko znam te su MSI gtx660ti PE mogle i do 1200 za base klok sa podignutim naponom.
Ako nisu driveri u pitanju onda nabaci stariji bios pa je isprobaj kako treba, mozda su nesto u biosu cacnuli da onemoguce napon. Ne znam koji je interes nvidiji da onemoguci dodvanje napona inace takva karta hladna i tiha bez problema bi izdrzala dodavanje napona.

@PCBeast

Ako koristis MSI Afterbuner v2.2.4 onda neces moci da dizes napon, mislim da su ga zakljucali ili stavili limit. Sa v2.2.3 nema tih problema na 306.23 i starijim verzijama drajvera, za 306.97 ne znam.

Menjao sam i MSI Afterburner ,sad ne znam tacno sa kojom kombinacijom drivera,sinoc kasno mi je stigla grafa
pa sam nesto malo na brzinu probao,bio sam umoran..
Ako si u pravu imas pivo :p

Eve ga 3D Mark 2011 ;)

30acad0.png

Lep klok, sad pusti 50 loop-ova. :D

Evo stigla i kod mene jedna MSI PE ..Karta je u fazi testiranja..
Ono sto mi se svidelo na prvi pogled jeste da je karta 'ladna kao vesticije sise :D i nije bucna..
Memorija se overklokuje brutalno ,preko 300 Mhz + ..GPU mi za sad nije bas jasan najbolje ,tj deo oko dodavanja napona,izgleda da to vise ne funkcionise
sa novim driverima..
Evo jedan blag OC 1070 Mhz + Mem na 1832 Mhz ..Idemo dalje ;)

m93c50.png

likeee...hahaha :D

Metro, AvP? :D

Bruka karta Beast, a i ti si je nategao brate... svaka cast :)

Samo nek te dobro sluzi. Nego sta si uradio sa GTX 680?

Referentna otisla kod u ruke srecnom kupcu ..GTX660 Ti je uletela neplanirano,taman dok ne stigne GTX 680 Lightning.
Mada iskreno karta me je odusevila,verovao ili ne vise nego referentni GTX680 jer nije sve u sirovoj snazi,ima nesto i u samoj "dusi" :D
Jedan Lightning je vec stigao ali cu se jos malo zadrzati na GTX660 Ti ;)

Evo i Metro..Ako vas jos nesto zanima slobodno dajte predlog ;)
Po meni karta je bang for the buck i + nVidia je :p
Od igre A vs P bukvalno se najezim,ne postoji igra koja me vise iritira,i da je 100 fps-a nVidia bolja
nikad je nebih igrao ali ako treba odradicu bench :trust:

nefevo.png

Koliki ti je gpu score u 3dmarku 11? na setovanjima za svaki dan. Ako sam dobro shvatio uspio si izvuci 250mhz za gpu u odnosnu na referentnu gtx660ti.

PC Beast ako mozes provrti Batman AC sa i bez fizike, 4xmsaa sve na max! Hvala unapred:wave:

@PCBeast
Naravno bez advanced physx. Ne ume to ATI. :D

hajde molim te ako te ne mrzi, bas me zanima, kada iskljucis advanced physx/DOF i stavis 1920x1080, 4xMSAA, 16xAF koliko dobijas sa GTX660Ti.

Kod mene je ovo sa 7950 1100/1600.

Prilozi

• metro2033.png
    metro2033.png
    209.1 KB · Pregleda: 93
Poslednja izmena:
@exp
Batman Arkham City sve na max sa 4xAA ,sa fizikom i bez..

smrsrb.jpg

@GoranM

Izvrteo sam i sa i bez fizike,sa i 4xAF i 16xAF,dobijam konstantno isti fps od 43 ,varijacije su u pola fps-a!

@exp
Batman Arkham City sve na max sa 4xAA ,sa fizikom i bez..

smrsrb.jpg

@GoranM

Izvrteo sam i sa i bez fizike,sa i 4xAF i 16xAF,dobijam konstantno isti fps od 43 ,varijacije su u pola fps-a!

Ok, onda samo jos jedno pitanje, koliki je min fps, ne ono sto test izbaci, vec sto se vidi na onom brojacu, neposredno kada prodje tenk, tu je negde malko posle toga po pravilu je minimalan. Kod mene je 30,5 do 31 kad kako.

Hvala pcbeast ! kad prelazis na lightning? Bice zanimljivo da vidimo sta ona moze !! nabaci i neku slicicu :)

Lep FPS. :D Nisam mislio da igras AvP, vec sam mislio na bench, al' ako nemas instaliranu igru, ne bih da te mucim da je skidas negde. ;)

@exp
Jedan Lightning je stigao..Ovih dana cu da ga malo iscimam ;)
Bice i slicicia naravno..Ovaj GTX 660 Ti mi sad prirastao za dusu ali brute force je brute force :p

@Bobi
Kad sam rekao A vs P mislio sam da se jezim te igre u svakom pogledu ali kad vec hoces rezultate ajde izvrtecu (ako moze bez igre da se provrti),kad je Beg bio cicija ;)

Evo malo i Far Cry 2..Gorane mogao si i ti da prilozis koji rezultat ;)

f4iptt.png

Poslednja izmena:
Evo da opravdam kolegu M_M posto ga Goldi proziva u 7950 threadu ;)

35bs748.png
Ma ne prozivam taman posla u 3dcmarku bi trebala gtx660ti da ima osjetnu prednost u odnosu na HD7950, koliki ti je gpu skor?
Haj ako vam nije mrsko izvrtite dirt3, kazu da su novi driveri za AMD-e znacajno ubrzali dirt3, pa ako nemate sta drugo raditi bacite rezove od gtx660ti i HD7950 ;)

Nazad
Vrh Dno