Šta je novo?

GeForce GTX 660 Thread

Treba neko ko ima GTX660 i dva monitora nakacena da mi iscita frekvencije i napon u desktopu kad je komp "idle"...?
Mene graficka zeza kad su nakaceni hdmi i analogni monitor desava se da kad je nakacem i analogni da se komp resetuje kad je idle... samo sa hdcp monitorom sve radi OK

Javi ako rešiš problem. Hteo sam da kupim GTX660, a takođe bih koristio digitalni i analogni monitor.

Javi ako rešiš problem. Hteo sam da kupim GTX660, a takođe bih koristio digitalni i analogni monitor.

Pa vise neznam sta je problem opet mi se desilo samo sa HDCP monitorom dok sam igrao PS2 igru a GFX je bio na idle da se resetuje :(
Sad sam forsirao da nejde u najnize stanje rada pa opet vrtim dva monitora vec dva dana i sad eto cekam ;)

Nije razlog 2 monitora, vec nedelju dana sam na novom driveru od MSI 306.38 a juce sam na njihovom forumu dobio i nov bios za MSI GTX660 twin frozr OC, zadnjih nedelju dana nisam imao restart-e

juce sam na njihovom forumu dobio i nov bios za MSI GTX660 twin frozr OC, zadnjih nedelju dana nisam imao restart-e

Sjajno. Ostavi link i ovde, možda će neko kupiti baš tu kartu.

Izgleda da je rasprodata, sad baš gledam pošto je i nema je nigde kod nas.

evo, samo se cmd pokrene flashuje se iz windows-a

Prilozi

• 4s_222.rar
    298.7 KB · Pregleda: 31
Kako se ponasa u odnosu na gtx 570 u igricama koje imaju podrsku za physx?

Vredi li prodati moju gtx570 sa klokom iz profila i uzeti ovu kartu?

Ne bas, ne isplati ti se upgrade, osim ako vec imas kupca za solidnu kintu. ;)
Bolje idi na 7950/670, naravno ako mozes da se ispruzis.

Aj mala pomoc oko OC-a....malo se gubim sa ovim power limitima djavolima,neznam ni kooliko smem voltazu da joj odvrnem,ovo sam ubo onako iz prve,igrao malo crysis2,crysis warhead,vrtio 3dmark11,nije pucala...dali smem da joj odvrnem voltazu do kraja,pa da onda probam neki max domet?

trenutno stanje

Prilozi

• ss.PNG
    ss.PNG
    341.2 KB · Pregleda: 65
Nista neces dobiti odvrtanjem voltaze i klokovima jer je max power limit 110% i cim tu udari karta smanjuje klok tako da samo proizvodis kontra efekat vecim klokom i naponom

PS: ja mislim da sam moj problem sa GTX660 resio, razlog restart-a je verovatno bio defektan HDMI kabal

Poslednja izmena:
Chek,hoces da kazes da dodavanje voltaze (u bilo kojoj meri) uopste ne utice na stabilnost? trenutno se igram malo sa klokovima,i recimo kod +70 za core i +100 za memoriju donosi fino ubrzanje...

Chek,hoces da kazes da dodavanje voltaze (u bilo kojoj meri) uopste ne utice na stabilnost? trenutno se igram malo sa klokovima,i recimo kod +70 za core i +100 za memoriju donosi fino ubrzanje...

Pa zavisi od igre/testa ako udari u 110% onda obara klok, napon povecava stabilnost ali kartica vise trottluje ako preteras sa klokom naponom, tako da je tih +70 i +100 memoriju negde maximumjer ce dosta igara vec tu otici na 110%

Aha,razumem....kada bi samo podigli taj skrnavi target od 110%....iako nategnuta,kontam da kartica oma jos potencijala za OC...

Aha,razumem....kada bi samo podigli taj skrnavi target od 110%....iako nategnuta,kontam da kartica oma jos potencijala za OC...

Kartica sigurno ima potencijala, za target 110% neznam, ostaje da se vidi da li modovanje bios-a moze da zaobidje tih 110% i jel sigurno takodje ako moze ;)

Sinda sta ce ti "napon" za 70 Mhz OC-a?
Prvo istestiraj potencijal karte bez dodavanja napona..
P.T. uvek ide do kraja,onda napucas klokove koliko guraju na suvo a tek onda vidis koliko napona treba za dalje..
P.S.Molim vas kacite GPU-Z radi preglednosti ;)

Dobar hawk hladan tih jos da mu je veci power limit, performanse kao gtx580 za 200 i koji evric ;)
Kad sam vidio ovaj test na TP interesovalo me kolika je razlika izmedju 2 hawka
HD7870 hawk vs GTX660 hawk
perf_oc.gif perf_oc gtx660 hawk.gif

Poslednja izmena:
Evo i mene,posle malo zezanja sa OC-om,skapirao sam sledece.....karta ide za 70+ za gpu,200+ za memoriju (nisam testirao dalje) i to je to.....sve preko 70+ za gpu je nestabilno,cak i sa povecavanjem voltaze,tj voltaza uopste nema efekta,ali uopste! Procesor kloknut na 4ghz (box kuler)

def vs oc

Ps-ako se nesto u skorije vreme ne promeni sto se tice power targeta,ovo je jedna veoma dosadna kartica sto se OC-a tice :)

Prilozi

• warhead.PNG
    warhead.PNG
    848.6 KB · Pregleda: 69
  • warhead OC.PNG
    warhead OC.PNG
    658.1 KB · Pregleda: 59
Poslednja izmena:
wtf??kod starog napon daje efekta?? odma gi skinem!!!! :)

Nece da mi otkljuca podesavanje voltaze na 2.2.3 verziji....:(

Vrh Dno