arheolog1981
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.02.2010
- Poena
- 245
Šta da ti kažem... ušao, pogledao dva-tri opisa na netu i vratio se da naručim Iznenađujuće dobra ponuda od Nvidie u tom cenovnom rangu (160e).
Ja sam naručio preko WW veče kada se pojavila i dobio sam potvrdu da je u pitanju GeForce GTX650-Ti MSI TF Boost 2GB,DDR5/HDMI/DVI/192bit/N650Ti TF 2GD5/OC BE. Sad čekam da je isporuče, nadam se od ponedeljka neki dan
Stize li taj GeForce GTX650-Ti MSI TF Boost 2GB,DDR5/HDMI/DVI/192bit/N650Ti TF 2GD5/OC BE? bas me zanima kakva je, ja sam pazario 7850 ali zbog kvara je sad vracam pa me zanima da li da pazarim istu ili 650ti boost.. a jos je nema u prodaji kod nas koliko sam ja video.
Stigle su danas u Alti-imam B2B pristup jer radim između ostalih i sa njima Očekujem isporuku već sutra ako budu ažurni pa bacam slike i neke benchmarke.
I kako se na kraju ovaj 650ti boost nosi sa 2gb verzijama 7850 koje su tu 1-2k din skuplje ?
Stavi Unigine na full HD pa izvrti da uporedimo sa 7850.
@arheolog1981
Koji ti je asic quallity i kako se klokuje?
Moze neki test crysis 3 koliko detalja moze da izvuce da bude igrivo, imao sam 6870 al odavnio sam na integrusi , razmisljam se o kuprovini 650ti boost twin frozr inace imam Phenom x4 na 3.8 mislim da brzu kartu od ove nema smisla stavljati na moju machinu. Hvala unapred.
ne bih isao kesovinski vise od 650ti boost, ok kako si zadovoljan performansama u ostalim igrama hladjene je super to sam video ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari