Immortalis
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.12.2004
- Poena
- 319
mislim da treba da gledas trenutno stanje, ni ti ni ja ne znamo sta ko ima u dzepu.
akcenat je na trebalo je. umesto toga je izbacila GTX480 .
ako se zna da je radjen u istom proizvodnom procesu, da li mislis da je realno i lako iscediti jos 50% performansi?
Ne. Jer je Cayman potpuno novi chip, a GF110 popravljeni GF100 u letu
Cayman mora da bude 50% brzi od Cypress-a da bi opravdao ~15 meseci razlike.
Što se mene tiče, AMD nema šta da dokazuje. I dalje imaju najbržu karticu na svetu.
nece biti nista narocito kada izadje Cayman a jeste narocito u poredjenju sa 480 promasajemSamo pokusavam da vas razumem kako je to GTX 580 samo ispravljeni GTX 480 i iz tog razloga nije nista narocito
definisi marginalno?a s druge strane ako Cayman koji je novi chip bude marginalno brzi od prethodnika to je ok.
Kao sto rece Chinaski, nije sve u brzini. Kome je 5970 bolja karta od GTX 580 taj ima neke smetnje![]()
Znaci ja sad imam gtx 580 od kad sam uzeo vodeni blokNemate pojma koliko ova isprazna fanboy prepucavanja smaraju i guse forum.
GTX580 je super karta. A kad nekog pitas zasto, reci ce zato sto su joj temperature i buka svedene na dobar nivo.
nije sve u brzini, zar ne?
Znaci ja sad imam gtx 580 od kad sam uzeo vodeni blok.
GTX580 je jednostavno prakticnije i kompletnije resenje u startu i za to zaista sve pohvale nV, jer neko ko zeli top performanse ne mora da izvodi nikakav cirkus, nego bodi i vozi.
Anand je u ovom SLI dodatku testa imao Asus gtx580 karticu koja je umesto referentnih 1.037V radila na 1.000V, i potrosnja joj je bila kao gtx470. Mozda bude i izvodljiva varijanta gtx595 (2xgtx570):trust:
@Dusan K, Tomazino: vi kao da ste me stavili na ignorepa o te dve stavri sam pisao u postu 78
![]()
Pa i imas ga, da. Kloknes ga malkice, da se ni ne odrazi na temperature i eto.
Kakva ti mislis da je razlika ?
GTX580 je jednostavno prakticnije i kompletnije resenje u startu i za to zaista sve pohvale nV, jer neko ko zeli top performanse ne mora da izvodi nikakav cirkus, nego bodi i vozi.
Jedini problem koji imam realno je buka - jedna kartica je ok, ali dve je vec previshe.
Neshto nisam primetio probleme sa mojim karticama... Jedini problem koji imam realno je buka - jedna kartica je ok, ali dve je vec previshe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari