Šta je novo?

GeForce GTX 570 Thread

Evo prezalio sam se i uzeh jednu Palit od @Chinaskog pa ce da vidimo Nidza ce da me ubije

Koja je ovo OC socijala pa to je cudo :p .
Samo OC-ujete postove :D .

Poslednja izmena:
I ja sam sebe častio za novaka, ugrabio priliku pre nego što pdv zajaše :)

Ju, svi se ponovise.:zgran: Tacno cu pokleknuti i ja iako sam kao "cvrsto odlucio" da popricekam cika Keplera.:eyebrows:

Nacekaces se ko i ja..Ima da cekamo godinu dana.Nema od tog posla nista.Ili GTX595 da zasija ili Kepler.Nekako mi GTX580 mali prelazak sa GTX295.

Isto cu sachekati - taman da vidim da li ce se pojaviti GTX595. A i posle novogodishnjih praznika ce cene da padnu - ipak treba uzeti dve ;)

Gainward izbacuje jos jednu nereferentnu kartu GTX 570 - Phantom!

gtx570pohantol.jpg

The GeForce GTX 570 Phantom will employ a triple-fan dual slot cooling solution. A large heatsink with six heat pipes spans across the length of the card for maximum cooling performance. The fans are cleverly hidden in between the heatsink and the top mesh / cover. Despite having three fans, noise level under full load is expected to be lower than their custom GeForce GTX 570 Golden Sample 'Goes Like Hell' Edition card.

http://vr-zone.com/articles/gainwar...e-card-the-geforce-gtx-570-phantom/10493.html

Poslednja izmena:
Boga mi mnogo dobro izgleda. Gainward je jako dobro odradio ono dual fan hladnjenje i na GTX280/60 seriji svojevremeno. Cela karta pokrivena (sto je jako bitno), jako niske load temperature ..

Dali je neko kupio ovu kartu, kakvi su utisci, moze neki mali opis. Hvala.

ja imam pitanje koliko je dobar upgrade sa talonca na gtx570
dvoumim se do nove godine da uzmem leadtek
koliko je u procentima jaca da ne trazim sad testove

Dovoljna ti je jos jedna 295 da zavrsis posao.
Drzi se ti starca ionako nema vajde od dx11.

Problem je sto ja nemam setup za SLI.E ako ga i osposobim za SLI sa onim patch-em jedna bi bila na vodi druga ne..Takva kombinacija mi se ne svidja..
Mada polako ce sve doci na svoje,Sandy..GTX595 ili GTX570 SLI..
Imam u planu pa cemo videti razvoj situacije..Samo finansije da se srede;)

E narode ispao sam iz stosa sto se tice benchmarkovanja, ali adje mogu ako vas zanima da provrtim Unigine i 3DMark.
Koja sve idu video podesavanje za testove u Nvidia Control Panelu. Ovo je sve sa default, samo sto sam u Unigine-u stavio teselaciju na extreme.

EDIT:

Dodat i 3DMark.

Prilozi

• Unigine.jpg
    Unigine.jpg
    436.1 KB · Pregleda: 84
  • Extreme.jpg
    Extreme.jpg
    81.6 KB · Pregleda: 68
  • Performance.jpg
    Performance.jpg
    482.2 KB · Pregleda: 77
Poslednja izmena:
Evo nekih testova koga zanima za Leadtek gtx 570, nisam mnogo odusevljen, presao sam sa GA GTX 285!
Gta4 eflc:
Statistics
Average FPS: 37.72
Duration: 36.72 sec
CPU Usage: 75%
System memory usage: 73%
Video memory usage: 90%

Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1200 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: Very High
Reflection Resolution: Very High
Water Quality: Very High
Texture Filter Quality: Anisotropic x16
Night Shadows: Very High
View Distance: 100
Detail Distance: 100

Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate

Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 570
Video Driver version: 263.09
Audio Adapter: Speakers (Creative SB X-Fi)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz

File ID: TLAD-Benchmark.cli

METRO 2033 BENCHMARK RESULTS
12/20/2010 12:03:26
frontline
Options: Resolution: 1920 x 1200; DirectX: DirectX 11; Quality: High; Antialiasing: MSAA 4X; Texture filtering: AF 16X; Advanced PhysX: Enabled; Tesselation: Enabled; DOF: Disabled
Run 0 (Frontline)

* Total Frames: 2065, Total Time: 59.78927 sec
* Average Framerate: 34.64
* Max. Framerate: 61.92 (Frame: 1463)
* Min. Framerate: 13.96 (Frame: 6)

SVG not loaded! You cannot view SVG files if you do not have an SVG viewer installed or if your browser doesn't have native SVG support!
Download an SVG Viewer for free from Adobe
View larger version
Average Results

* Average Framerate: 34.00
* Max. Framerate: 61.92
* Min. Framerate: 13.96

Unigine
Heaven Benchmark v2.1
FPS:
25.9
Scores:
653
Min FPS:
16.0
Max FPS:
58.5
Hardware
Binary:
Windows 32bit Visual C++ 1500 Release May 21 2010
Operating system:
Windows 7 (build 7600) 64bit
CPU model:
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz
CPU flags:
2833MHz MMX SSE SSE2 SSE3 SSSE3 SSE41 HTT
GPU model:
NVIDIA GeForce GTX 570 8.17.12.6309 1280Mb
Settings
Render:
direct3d11
Mode:
1920x1200 8xAA fullscreen
Shaders:
high
Textures:
high
Filter:
trilinear
Anisotropy:
16x
Occlusion:
enabled
Refraction:
enabled
Volumetric:
enabled
Replication: disabled
Tessellation:
extreme

Vidim baner WinWin-a ovde na bench-u da reklamiraju Palit GTX570 za 30.999din... Mada kada se klikne na baner baca vas na WinWin website na kome nigde u cenovniku nema iste? Navlakuša ili neažurnost, šta god, ali ako ih zaista bude za te pare, odlično...

Jutros je bilo jer sam gledao, izgleda ma im ova moja bila poslednji primerak. :D

Znači rasprodali pa tek onda stavili reklamu za nešto što više nemaju? Čudno... Nadajmo se da im stiže novi kontigent u toku nedelje...

^^Sto cudno, to je redovna praksa svih malporodaja... znaju oni zasto to rade ;)

I ja mislim da bez obzira na visoku rezoluciju procesor malo gusi kartu. GTA IV je mnogo vise CPU zahtevan, on nije adekvatan za poredjenje, bolje ti provrti Crysis ako imas :)

Nazad
Vrh Dno