Šta je novo?

GeForce GTX 560 Ti Thread

mislio sam radi cene i oznaka samo
znam da je to malo slabiji 570 :)
hvala svima u svakom slucaju

@borat
virus mozda
mozda baguje drajver
jel se desilo jos koji put

stavio sam drugi drajver i opet isto,a u fifi se zakuca na 99 gpu i padne fps ne mogu igrati igru, a dosad je u fifi gpu bio na 30,35 %...

Evo sad upravo gledam na afterburner i posle 2 minuta na desktopu gpu skoci na 99, a cim misa pomerim on padne...

igrao sam jos nfs hot pursit tamo je gpu usage bio normalan...

Poslednja izmena:
http://www.msi.com/product/vga/N560GTX-448-Twin-Frozr-III-Power-Edition-OC.html
karta bi po def trebala da ima 750/1950

moja ima taktove kao ref model tj 732/1900 da ji je to do drajvera msi afterburnera ili nes trece?
hvala
mada mi trenutno za dishonored sto jedino sad igram stoji gpu na 550mhz :) a opterecenje ne prelazi 50% sa zakucanih 60fps sto da je mucim kad joj ne treba vise
proban je oc ide do 870 bez diranja napona dalje nisam isao

Pozdrav imam mali problem sa ovom grafom naime ovaj kuler sam stavio na nju Arctic Accelero Twin e sad temperature mi luduju preko 100C idu pokusao sam promenom paste ali nepomaze nista,zatim sam flesovao graficku ali i dalje je ista temperatura,dali zna neko u cemu je problem? garanciju nemam :( neznam vise sta da joj radim

Pozdrav imam mali problem sa ovom grafom naime ovaj kuler sam stavio na nju Arctic Accelero Twin e sad temperature mi luduju preko 100C idu pokusao sam promenom paste ali nepomaze nista,zatim sam flesovao graficku ali i dalje je ista temperatura,dali zna neko u cemu je problem? garanciju nemam :( neznam vise sta da joj radim

Nisi ti taj kuler dobro namontirao, sigurno nije dobro legao

Pozdrav!

Planiram da pazarim GTX560ti, da li je to josh uvjek best buy za 1920x1080? Gledao sam neke testove, blizu je 570 pa cak i 660, je li to moguce?
Uz moju masinu i procesor koji ide na 3.5GHz nadam se da dobijam nesto da gura josh neko vrijeme. Koja verzija ove kartice se pokazala kao najbolja opcija?

best by za 1920x1080 je trenutno MSI HD7850 1GB za oko 16500-17000 din,
560ti mislim da polako izlazi sa trzista, cena nove je previsoka, malo ispod GTX 660 koja je takodje odlicna kupovina posto vidim da ides na Nvidiu.
ako ti je mnogo ~200e za 660 novu, juri polovnu 560ti ili 570 negde u rangu su 120-140e i izbegavaj reparirane karte (MSI proisvodjac sa belom kutijom bes slike, samo plava slova).
Stecna kupovina, javi sta si odlucio/kupio...

ovo je otprilike izbor, cijena +- zavisno od prodavca:

Gainward GTX570-1280-DUALDVI-HDMI-DP 26k

Gainward GTX560TI-1024-DUALDVI-HDMI-PH 20k

Asus GTX660-DC2-2GD5 27k

GigaByte GTX660 2GB, GV-N660OC-2GD 23k

Gainward GTX660-2048-DUALDVI-HDMI-DP 24k

Asus GTX660-DC2O-2GD5 25k

ako neko zna za bolje cijene moze na PM

Poslednja izmena:
super, pa 660ti bi bio overkill koliko vidim iz ovih testova. GTX660 it is, vidjecu koji model imaju u opciji.

Hvala!

Poslednja izmena:
660 pa na više

Imam MSI 560Ti Hawk na kojoj je prestao da radi jedan kuler.Gledao sam na netu na koji nacin se podmazuje isti i izgleda mi komplikovano...Kartica je kupljena nova pre dve godine i jos je pod garancijom.Moje pitanje je da li ovo moze da se reklamira ili je bolje da je nosim u lokalni servis:

da li moze neko da mi kaze da li sa ove kartice moze da ide zvuk sa dvi na hdmi adapter? ako ne moze da li znate koliko kosta miniHDMI to HDMI adapter?

Imam MSI 560Ti Hawk na kojoj je prestao da radi jedan kuler.Gledao sam na netu na koji nacin se podmazuje isti i izgleda mi komplikovano...Kartica je kupljena nova pre dve godine i jos je pod garancijom.Moje pitanje je da li ovo moze da se reklamira ili je bolje da je nosim u lokalni servis:

Odneo sam karticu u prodavnicu gde sam je i kupio,kako bi je oni prosledili dalje u servis...Danas posle jedanaest dana dobijam odgovor da mogu da biram novac ili zamenu za neku novu karticu.Moje pitanje je da li vracaju pun iznos koji stoji na fiskalnom računu ili je on umanjen za iznos PDV-a?
Ovo pitam iz razloga što kad sam predavao grafičku spomanjao mi je prodavac da cu verovatno birati između gore navedene dve opcije i cifra koja se spominjala je ona manja tj. umanjena za PDV...Pomoć.

560Ti je po performansama negde kao GTX 750 obicna, znaci to je plafon koji mozes da dobijes (cena nove 750). Pitaj, ako ti daju vise od 9-10 000, uzmi novac. Moraju da ti kazu koliko bi ti dali da bi mogao da odlucis.

Pa daju mi ili 18 i nešto (bez PDV) ili tacno punu cenu koliko sam je platio a to je 20.300 din.Ne razumem zbog čega spominješ 9-10.000 hiljada...

ne razmisljaj vec uzimaj pare ako ti daju,ili uzmi drugu kartu u rangu tog novca (a to je 270x) i pevaj,dobices/kupices bezmalo duplo brzu kartu.a on spominje da karta slicnih performansi tj ta 750 bez ti kosta tih nekih 10tak hiljada.

ja da sam na tvom mestu uzeo bih powercolor 270x pcs+ bez razmisljanja ako je imaju na stanju.ako mora nvidia,uzmi na oglasima ili na forumu 760gtx (ustvari ovo je mozda i pametnije,jer si verovatno navikao na nvidiu) sa domacom garancijom.

Ako ti daju toliko, uzmi i pevaj od srece. Sve preko 10 000 sto ti daju u debelom si plusu, to sam ti napisao.

Ok,hvala na konkretnim odgovorima.Idem sad po pare pa se javljam kasnije...

...ništa od para,bar ne danas.Naime,fiskalni je izbledeo i nije mogao da se stornira u radnji (grafička nije kupljena u tom MP objektu već je poručena preko web shopa) pa kad ga storniraju tamo gde može pare uplaćuju na račun.E sad,pun iznos je u pitanju i kažu da treba par dana da prođe do uplate.

trebao si da uzmes drugu kartu,kapiram da bi ti je dali odmah,ali ovako je ok,moci ces da uzmes 280x ili 760gtx sa garancijom na oglasima. :)

...ništa od para,bar ne danas.Naime,fiskalni je izbledeo i nije mogao da se stornira u radnji (grafička nije kupljena u tom MP objektu već je poručena preko web shopa) pa kad ga storniraju tamo gde može pare uplaćuju na račun.E sad,pun iznos je u pitanju i kažu da treba par dana da prođe do uplate.

Legla danas uplata,20.399 dinara toliko sam platio grafičku Oktobra 2011.Zadovoljan sam kako je sve na kraju ispalo,kupio sam PS4 Januara 2014 tako da mi je je za HTPC i integruša Intel HD3000 dovoljna.
Imam i52500K procesor ako se ne varam i on ima integrisan grafički čip,da li je isti bolje rešenje od HD3000 koji imam na Gigabyte GA Z68MA-D2H-B3 ploči?

Nije to integrisana grafika na ploci kao sto je nekad bilo. :)
Procesor u sebi ima gpu deo. Konkretno taj i5 ima grafiku Intel HD 3000.

Ne uspevam nikako da sa integrisane grafičke HD3000 pošaljem HD audio formate DTS HD Master Audio i Dolby TrueHD preko HDMI izlaza na ploči.Imam AVR koji ima HD dekodere...kod MSI 560Ti nisam imao tih problema.Od softverskih plejera koristim KM plejer,Pot...

Mozda da reinstaliras Intel HD drajvere, stavis najnovije...

Među silnim driverima ne uspevam da se snađem koji su odgovarajući.Da li misliš na oveSandy Bridge.

Nazad
Vrh Dno