Poenta uzet najeftiniju kartu koga interesuju samo performanse, ako je nekom izgled bitan ili faze, bolje hladjenje ... onda samo naprjed 🙂
Sve je to ok ali se ne slazem da je na ovoj Msi sve sam vrh. Dizajn referentni, blower vent duva u VRM znaci ne ide block preko njih, to samo Hybrid ako odradi koji bi trebao da ima isti dizajn i power delivery kao FTW model. Na ovoj samo odradili standardni blok preko jezgra sa 120mm radijatorom i to je to, nista specijalno.Evo i sa vodenim..
http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_1080_sea_hawk_x_review,39.html
To sto pise 2150~2164 MHz bas nista ne vredi, konkretno u firestrike imam za 40 veci gpu scor nego ova sa vodenim, a to bi trebalo da je najbolja msi karta, sve na toj karti treba da je sam vrh i sta sa tim ??? Sem sto mozes da se vidi stabilan boost 2150~2164 nista vise od toga, performanse iste kao ova g1 od 660e 😉 Mislim ne treba mnogo pameti da bi se to skontalo a ovo pisem eto mozda nekome pomogne da ne baca pare na ove skuplje modele zbog performansi... Ova g1 bez problema overklokovana drzi temepraturu na 65~70c zavisno od podesavnja venta, sta kome vise treba od toga...
Sto je najcrnje ovo je 100% tacno 🙂
Zasto da ne ali dok to stigne kod nas + odnos cena performanse izmedju te i "obicnijih" kartica...Jeste da se isplati zbog dodatnog bloka i otud i dodatna cena i nize temperature ali sta znam, videcu tek.Neces pogrijesiti sa FTW 100%, pogledaj malo i strane forume i njihova iskustva sa FTW. Mozda i EVGA GTX1080 Hybrid dolazi u obzir?
Koja je poenta da bude 2x8 ?
Ovo i mene zanima za 2x8
A sta ti bilo sa grafom ? Btw svaka mu cast kad je jos tako proslo.Izgleda da mi ne gine neka 1080, :banana:
Uvazili garanciju za onu moju 980Ti G1. Sredio mi nas prijatelj Fa.... sa KP. Povracaj love po ceni, za koju sam uzeo 980Ti G1, ( 660E ), pa reko', ajd da uzmem neku custom 1080......tako da, ce da bidne festa i dosta testova, :type:, po obicaju......😀
Da jos jednom pohvalim Fa...., stvarno me je ispostovao za rekalamaciju grafike maximalno, .......ne bih da ulazim u detalje, ali, bilo je malo problema zbog toga sto sam otvarao grafu i menjao pastu, ali je to F sredio da sve bude kako treba,.......... tako da, sa moje strane, sve preporuke za njega na KP.......
Riknula mu od silnog petljanja, overclockovanja... http://forum.benchmark.rs/showthrea...80-Ti-Thread&p=4692421&viewfull=1#post4692421
Sta ima veze od cega je riknula,grafa nije pravljena da se nosi oko vrata ko ukras 😛 ,vazno da na grafi nema fizickih ostecenja,a da li si je klokovao ili ne to je apsolutno nebitno 😉
Čekaj sada, posle toliko ubeđivanja da je 980 Ti bolja karta, ti sada uzimaš 1080? Pa što ne uzmeš 980 ti, jeftinija je, a po tebi bolja? :d
Pa, vec sam reko', da nisam planiroao da menjam 980TI za 1080, morao bi da dodam oko 350 - 400E vise za oko 15 - 20% vece perfomanse, potpuno neisplativo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari