Nekad je Micron bila vrhunska memorija, top ponude, sad se o tome govori kao da je najvece djubre.
Ako je Samsung lider sto nema GDDR5X standard? Shvatam ja da Samsung ima bolji overclock potencijal
ali mislim da malo preterujete. Drugo, veza izmedju GPU-a i memorije cini memorijski kontroler
i zbog toga GPU trpi pa moraju da se obaraju clockovi.
Treba proveriti koji su memorijski kontroleri na tim verzijama.
Uvek je postojao bios editor pocev od Nibitora pa do onih specijalno namenjenih
za odredjenu seriju kao npr. za Kepler, Maxwell i sl.
За Фанту ти пише у сваком огласу да су цијене оквирног карактера и да га мораш звати за тренутну цијену.Za strix kod fante pise 485e, medjutim za istu mi trazi 522...pa mislim ko koga ovde šiša sa ovim smešnim cenama...Ako neko zna da se negde može uzeti za 485 neka mi javi na pp :d
Nije Micron los, koliko je Samsung jednostavno bolji od svih ostalih. Imaju svoje fabove i proizvode memorije u nizem nm procesu. Takodje imaju najbolje cipove i za DDR4 (svemirskim godinama ispred konkurencije) i za GDDR5.
За Фанту ти пише у сваком огласу да су цијене оквирног карактера и да га мораш звати за тренутну цијену.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Cekace se da padne bar na 370, sve sam blize da uzmem ovu, potrosnja /performance otkidaju.
Nego koliko ce moci ovaj moj i5 3470 da isprati?
Hi, I just wondering if my system is experiencing some bottleneck?
Hi guys. Already tried 2x4gb Ram, and still, framerates still drops around 50 below. In gta5 it drops to 45 in some areas.
I think its time to upgrade cpu and motherboard
Hi everyone! I already upgrade to i7 3770 and it fixed the problem. No more fps drops.
Micron nikad nije ni bio los vec je svojevremeno bio najbolji. Dosta je vremena proslo i slazem se da je Samsung napredovao sve su to cinjenice. Samo u pogledu inovacija opet sa druge strane imamo Micron koji je doprineo novom standardu a ne Samsung koji je lider na trzistu![]()
Koliko sam obavešten - Hynix najgori pa Elpida, Micron i Samsung kao najbolji izbor. To bi bila neka top lista počevši od najgoreg ka najboljem, neka me neko ispravi ako ova lista nije tačnaMoram da dopunim svoj post posto danas nisam stigao. Obzirom da smo govorili najvise o grafickim kartama tu je ranije dominirao Hynix. Danas je to Samsung kao prvi izbor, vremena se menjaju.
Imam 6 komada Gainward 1070 Phoenix GS i ova plava "tačka" (nalepnica) nalazi se samo na kartama koje imaju Micron memoriju, dok na svim bez "plave tačke" je Samsung. Ne znam da li je ovo slučajnost, ali čisto da podelim zapažanje.
Mozda Ganiward GLH ili MSI gaming Z imaju Samsunga, ali i to je pitanje.
Čitam na OCN-u, kupio lik Gaming Z, dobio Micron memoriju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari