- Učlanjen(a)
- 25.09.2009
- Poena
- 290
Meni je prekjuče naletela G1 za 480e, moram reći da sam zadovoljan![]()
Si probao kod "oba" ? Jutros drug narucio g1.Da l' je realno da taman kad skrpim kintu za 1070 nema ni jedne normalne kod madjara ?![]()
*** bio sam primoran da prodam 980Ti na prvom mestu, kako god zavrsava posao za 1080p60hz. Srecno ostalima sa klokovima![]()
moja klokana na 2050 mhz i 9200mhz bez diranja voltage...memorija moze jos samo mi je ovo super, zadoovljan sam...sa 93 fps na unigue heaven sad imam 104 nije malocak nisam dirao ni core voltage na 0 je, ne znam da li bi to sta pomoglo...
Dobro +100mhz na core i +500 na memory (sto mu dodje 9000), nabije 102fps-a u Heaven. Ali tu se vidi cista sintetika sto se tice benchova, zato 980Ti gura dalje u igrama tu i tamo koje nisu memory intenzivne hbga sad. Aj kada mozes Borate ako mozes, ili imas rezultat iz 3d marka (firestrike 1.1) sa tim klokom baci link, ako imas acc da ne radis fotke da te ne maltretiram. Taj Graphic Test 2 mi deluje da me zeza i zbog toga dobijam manji skor.
Kao sto sam reko svuda zaostaje za TI evkom ,u igrama a za bencovanje vec kasni,da li cese to ispeglati drajverima videcemo do tada ce izaci 1080ti pa je nebitno
Rekoh ti ja komso ne menjaj, ti zapeo ocu 1070![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari