DieH@rd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2008
- Poena
- 495
nista strasno
Da, nista strasno.
Da se ovo desilo AMD-u, digla bi se kuka i motika.
nista strasno
Jos imam taj problem Borat, a evo danas mi se pojavi i ovaj problem pri samom bootovanju u win10: Pogledajte prilog 204995
Jedino rijesenje jeste da se ugasi racunar pa opet startuje. Je li do drivera ili ne, ne znam, uglavnom me iritira, svaka 2-3 dana se desi.
Firstly, try reseating your card. I had this exact same effect (GTX 1080) and a simple reseating solved it 100%. This is not an uncommon necessity upon installing a new pci-e card. If that does not help check your bios is up to date and then check out your PSU to ensure it can provide plenty of power on the correct rails during cold boot (when a significant drain hits them).
Jos imam taj problem Borat, a evo danas mi se pojavi i ovaj problem pri samom bootovanju u win10: Pogledajte prilog 204995
Jedino rijesenje jeste da se ugasi racunar pa opet startuje. Je li do drivera ili ne, ne znam, uglavnom me iritira, svaka 2-3 dana se desi.
^
I meni se to desavalo sa 980ti
Sad sam pokretao benchmark u tomb rideru. Onaj deo sa sumom i drvecem mi obara gpu usage oko 70%. Iskljucio sam V-sync. A cpu usage je 99%. Izgleda da je do procesora, kako li ce GTA da radi kad je vise cpu zahtevan.
Sad i meni radi Tomb Raider na skoro 99% GPU usage. Morao sam da smanjim ambient occlusion sa VXAO na HBAO+, i sve radi.![]()
Koje ste stabilne klokove dobili za OC bez dizanja napona?
Meni je driver creshovao sa 2070 Mhz nakon par minuta, sad vrtim 2020Mhz pola sata za sad stabilno pod miningom
MSI 1070 Gaming X
Znaci nisam mnogo pogresio? Bila je bas nerealna cena, nisam mog'o da ne uzmem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari