Šta je novo?

GeForce GTX 1070 (Ti) Thread

Cestitke svima koji su se podnovili ! cheerscheers

Uzeo Giga g1 :D Vidim 1fps po benchovima manje od MSI-a, posto je klok lutrija, hladjenje isto idemo ludnica :banana: Sad samo da se oprostim od moje i da je posaljem :(

Ee drago mi je da ste priushtili azdaje ! Zivele vam grafe i mnogo fps-a terale duugoo duuugoo!

Izgleda da ce ova 1070 biti popularna kao i 970.....:eyebrows:.....sto je i ocekivano, prelazak sa 970 i karti slicnih perfomansi na 1070, donosi veliki skok u perfomansama i ova karta nudi visi, bolji i kvalitetniji nivo gaminga.....ljudi, uzivajte u 'przenju' igara...:type:

E, pa drugari, da se i ja pridruzim u klub. :)

Pogledajte prilog 204758

Doduse, manje sam cekao od Borata, juce porucio, jutros doneo dobri cika iz brze poste. :d Hvala i bench shopu na brzom slanju.

Sad jos da zavrsim sa poslom pa da begam kuci da je isprobam...

Ajde pa bacaj neke fotke iz heavena i sl posto si jedini G1 za sada, da se radujem malo :banana:

Je l' planira neko da uzme Asusa ili MSI Seahawk? Dvoumim se izmedju te dve, a cena je slicna +-30e.

Doduse pojavio se i extreme Zotac, jedino sto je zute boje...

ja se isto razmisljam za 1070 ali za 1080p su jednostavno bacene pare,jedino da menjam monitor za neki 1440p ili 4k... ova 970 mi za sad sljaka lepo.

Ako i za dve godine budes na 1080p, ispostavice se da nisu bacene pare.

trenutno sam na raskrsnici gde na jednoj strani vidim gtx 1070 a na drugoj 6600k :D

@DeRadicci Uzeo sam MSI gaming.
@review Sta bi sa reklamacijom tvoje G1? Jos cekas odgovor?

trenutno sam na raskrsnici gde na jednoj strani vidim gtx 1070 a na drugoj 6600k :D
Više performansi ćeš dobiti ako odeš na gpu, a za ostalo možeš sačekati Kaby/Zen ili čak Cannonlake...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Zna li neko kakva je ova Inno3D Twin X2 ? Cena je primamljiva, ali nisam uspeo da nadjem neki review i otkrijem da li koristi referentni PCB ili ne.

Hvala, onda me ne cudi cena, mada s obzirom na to koliko su 1070 u startu jake svakako solidan izbor. :)

Najjeftinija FE je 450e na KP, a ova Inno3D je 470e, isti PCB, bolje hlađenje...dobra kupovina rekao bih.

Jes, pa onda crkne u sred bela dana i covek mora da se igra na Androidu :)

Ma to u skroz bezbedni klokovi za svaki dana sa normalnom temperaturom i kartom koja se ne dere ko magarac inace se gubi poneta klokovanja, moze cak i na 1550 al ja to uvek pretestiram pa onda setujem -20mhz ;)
Ovo je brutalno i samo za bench na vazduhu cisto da se vidi koliko moze...
Fire strike 13947 1618-1950mhz.jpg

^ E jesi mu hebo kevu:D,eh da mogu ja moju matrix da otkljucam na tih 1.240v napona

Daj 1.24v na gtx 1070 :) Prava je steta sto su zaklucali napon.

Ostavio sam mog plastikanera da se vrti Heaven pola sata gpu na 2100mhz memorija na 9400mhz. I proslo je. Nema pucanja drajvera a ni artefacta.

Ostavicu veceras najmanje dva sata da se vrti da vidim da li je stvarno stabilna na tim klokovima. Stvarno dobar klok memorije.

~2100mhz je definitivno wall za gpu bez podizanja napona... Moja verovatno ima visok ASIC jer boostuje 1986mhz na defaultu. I opet nece preko 2100mhz. Vec na 2126mhz Heaven puca posle 15ak minuta.

Vrh Dno