Koju si uzeo ? Nemaju MSI u bench shopu vise, samo Giga.. Ne znam dal da uzimam nju.
Dobar te izgleda primjerak zapao
U principu heaven slican skor kao GTX 980ti OC
E, pa drugari, da se i ja pridruzim u klub.
Pogledajte prilog 204758
Doduse, manje sam cekao od Borata, juce porucio, jutros doneo dobri cika iz brze poste. :d Hvala i bench shopu na brzom slanju.
Sad jos da zavrsim sa poslom pa da begam kuci da je isprobam...
Ali za dve godine moze da kupi tu 1070 i da baci manje para.Ako i za dve godine budes na 1080p, ispostavice se da nisu bacene pare.
Više performansi ćeš dobiti ako odeš na gpu, a za ostalo možeš sačekati Kaby/Zen ili čak Cannonlake...trenutno sam na raskrsnici gde na jednoj strani vidim gtx 1070 a na drugoj 6600k![]()
@DeRadicci Uzeo sam MSI gaming.
@review Sta bi sa reklamacijom tvoje G1? Jos cekas odgovor?
Doduse pojavio se i extreme Zotac, jedino sto je zute boje...
trenutno sam na raskrsnici gde na jednoj strani vidim gtx 1070 a na drugoj 6600k![]()
Ali za dve godine moze da kupi tu 1070 i da baci manje para.
Zna li neko kakva je ova Inno3D Twin X2 ? Cena je primamljiva, ali nisam uspeo da nadjem neki review i otkrijem da li koristi referentni PCB ili ne.
107 980ti na 1530mhz, cito radi poredjenja...
Jes, pa onda crkne u sred bela dana i covek mora da se igra na Androidu![]()
@rAMA
Na ipon-u: https://ipon.eu/webshop/product/zotac_zt_p10700b_10p_gtx1070_8gb_gddr5_amp_extreme_pcie/1446526
Cena: 646e trenutno
Ovo i ROG STRIX su dve najjace "out of the box" 1070 kartice, mislim da je Zotac za nijansu brza od Asusove...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari