Šta je novo?

GeForce GTX 1070 (Ti) Thread

+1

Narucio sam je za 440e. Taj sto je daje za 415e trazi pare unapred.

+1

To je onaj pc x86.. tako nesto... Sta znam.. ne bih se sanjim dogovarao... Znam ljude koji su cekali po 2 meseca... Uzme unapred pare i zavrsava druge poslove.. a ti kad dodjes na red... zna se ko su pravi dobavljaci iz HU...

Hvala na odgovoru! I meni se ona dopada, sviđa mi se plastični kuler i lakša karta, al bih verovatno morao da je sačekam malo, pa gledam kartice u domaćoj garanciji na KPu. ***, na odmoru sam nedelju dana, pa da ne budem baš 5 dana bez kartice, a uzeo sam odmor da se izigram. :)

Imam još jednu manju dilemu, 980ti ili 1070. Imam 1440p monitor, trenutno 780ti Matrix i treba mi nešto što će da ispuni framerate do 60.

Veruj mi nemaš dilemu - 1070 ti treba ;)

A ako gledaš kod nas ovu kartu, uzmi u obzir da košta oko 100 evra više.

+1

Šta je tu problem?
A taj što traži 440 neće da spusti cenu ni malo iako već uzimaju lepe pare, jel to bolje ?

Zna se kome se placa unapred, kada ides da s*res i kada ides da j*bes, a sve ostalo prvo roba pa pare. Toliko o tome od mene.

Zna se kome se placa unapred, kada ides da s*res i kada ides da j*bes, a sve ostalo prvo roba pa pare. Toliko o tome od mene.

A roba kada ti stigne poštom ti možeš da je proveriš pre nego što daš pare ?

idemooo

Ljudi evo novih rezultata, posle samo instaliranja novog grafickog BIOS.a koji je izasao 31.10.2016 za grafe sa samsung memorijskim chipovima

Neverovatno... Memorija na 9760mhz a gpu na +165mhz stabilno i naravnno bez jednog jedinog artefakta!!! Izvinjavam se na malo mutnijim slikama, slikano je sa telefona ne tako dobrih performansi, mada mislim da je prepoznatljivo...

Ostaje da precesljam Rise off the tomb rider i 3D mark, Valey pa se javljam....

Prilozi

• bb1.jpg
    bb1.jpg
    13.6 KB · Pregleda: 84
  • bb2.jpg
    bb2.jpg
    61.6 KB · Pregleda: 73
  • bb3.jpg
    bb3.jpg
    123.6 KB · Pregleda: 71
Poslednja izmena:
A roba kada ti stigne poštom ti možeš da je proveriš pre nego što daš pare ?
Kakva crna pošta, što se mene tiče poslujem isključivo sa onim "mađarima" koji su u stanju sami da doteraju hw u NS.

Samo lično preuzimanje i stisak ruke dolaze u obzir :)

Poslednja izmena:
Ljudi evo novih rezultata, posle samo instaliranja novog grafickog BIOS.a koji je izasao 31.10.2016 za grafe sa samsung memorijskim chipovima

Neverovatno... Memorija na 9760mhz a gpu na +165mhz stabilno i naravnno bez jednog jedinog artefakta!!! Izvinjavam se na malo mutnijim slikama, slikano je sa telefona ne tako dobrih performansi, mada mislim da je prepoznatljivo...

Ostaje da precesljam Rise off the tomb rider i 3D mark, Valey pa se javljam....

Svaka cast,vrhunski primerak karte. cestitam :wave:

Wooow... Al si ga izdetaljsao, svaka cast... Volim temeljitost... Profi, nema sta.. Mozes li mi samo reci podesavanja u igri Rise of the Tomb rider.. to imam skinuto tako da cu istestirati..

Evo settings. Sve od detalja na max plus HBAO+.
AA stavi na SMAA.

Ako nisi igrao igru igraj je sa ovim postavkama a bench odradi na istim.
Stvarno je igra super i poprilicno dobro zna da pokaze ukoliko je karta nestabilna.

Tomb Raider.jpg

evo i lare croft

PrintScreenovao sam podesavanja koja sam podesio , nadam se da su bas takva kakva su kod tebe bila, ako sam ok razumeo i video...
A evo i fotki score.a...

Prilozi

• larica.png
    larica.png
    591.1 KB · Pregleda: 62
  • larica2.png
    larica2.png
    585.1 KB · Pregleda: 63
  • lara1.jpg
    lara1.jpg
    38.6 KB · Pregleda: 60
  • lara2.jpg
    lara2.jpg
    111.6 KB · Pregleda: 65
  • lara4.jpg
    lara4.jpg
    92.2 KB · Pregleda: 61
dx11

evo sa dx 11 i novim driverom... mislim da bi dalo vise da sam ponovio, ali neka.. eto.. :)

Prilozi

• oopo.jpg
    oopo.jpg
    50 KB · Pregleda: 65
  • 15397618_10207629278746202_1557595791_o.jpg
    15397618_10207629278746202_1557595791_o.jpg
    152.4 KB · Pregleda: 68
  • 15321654_10207629278466195_2024188711_olarisima.jpg
    15321654_10207629278466195_2024188711_olarisima.jpg
    84.6 KB · Pregleda: 59
Poslednja izmena:
ponovljeno

znao sam da ce iz druge biti bolje... kada nemam u pozadini Asfterburner i jos neke sitne stvarcice...

Prilozi

• ponovo.jpg
    ponovo.jpg
    50.1 KB · Pregleda: 107
  • ponovo2.jpg
    ponovo2.jpg
    49.9 KB · Pregleda: 94
  • ponovo3.jpg
    ponovo3.jpg
    14.4 KB · Pregleda: 87
Veruj mi nemaš dilemu - 1070 ti treba ;)

A ako gledaš kod nas ovu kartu, uzmi u obzir da košta oko 100 evra više.

Šta je tu problem?
A taj što traži 440 neće da spusti cenu ni malo iako već uzimaju lepe pare, jel to bolje ?

Hvala! Uzeo sam juče ASUS Turbo i prezadovoljan sam. Lepo radi neklokovana. Procesor ide do 2030, memorija nisam dizao više od 9000. Jedino što stvarno izgleda siromašno posle 780TI Matrix. Biće to još lepše kad legne još jedna.

Metro Last Light Redux, odradi bench. Izuzetno je surov i reagovace na nestabilnost karte mada ja mislim da si ti vec ispitao koja je frekvencija za svaki dan.

Imam GTA V ... Skida se trenutno... Testiracu i u njemu.. Nego ne mogu da nadjem key za advanced ili profesional 3D Mark ovaj novi.. ne 3dmark 11.. tu bih voleo da je testiram i probam...

Da li se jos nekome sa 1070 desava da sa 376.19 drajverima klokovi u igrama zabodu na odredjenu vrednost i ne pomeraju se? To mi se desava vec sa 3 igre koje sam probao, kada vratim na 376.09 sve je okej.

ne mogu da nadjem key za advanced ili profesional 3D Mark ovaj novi.. ne 3dmark 11.. tu bih voleo da je testiram i probam...

^
Imaš PM ;)

Ovo je max što se tiče moje karte, 2139/9600 - max temp 32°C(bez diranja napona, jer je i ovako PL koči), CPU na 5.2GHz - max temp 63°C, RAM na 2133 10-11-10-27.

Untitled.jpg

^
Imaš PM ;)

Ovo je max što se tiče moje karte, 2139/9600 - max temp 32°C(bez diranja napona, jer je i ovako PL koči), CPU na 5.2GHz - max temp 63°C, RAM na 2133 10-11-10-27.

Pogledajte prilog 216466

Odlican graphic score, nema sta... Ostaje meni da istestiram u 3D marku... Javljam rezultate.. a sto se tice drivera Vlaxii meni sve ok sa poslednjim.. bar na bf1..

http://www.3dmark.com/3dm/15825265

GPU: +115
MEM: +600

Jedino sto me vadi je CPU.

nije ni to los score... da moze vise da se kloka, bilo bi i vise... mada za svaki prosecan gaming na high i ultra podesavanjima i defaultni clock je odlican i na 2k rezoluciji a kamoli na FULL HD... Mene je malo vise us*alo te imam uslova da guram gpu na +165 a mem na +1752 (9760 mhz i to ukoliko smanjim GPU ide i preko 9800) ...

eee Lukija bro, a na koliko si OC procesor (cpu) ..? i na kojoj voltazi..?

@Srbijaner jeli sto pises post za postom? Imas dugme edit pa mozes predhodni post u narednih sat vremena da prepravis ili dopunis prema svojim potrebama.

a zaboravim da pitam u toku prve poruke ili se pak kasnije setim... ipak sam Newcomer.. sorry.. uostalom ne pitam nista sto nije vezano a temu... samim tim mislim da ne smeta onima koje ta ista tema zanima... al' svakako cu EDITOVATTI ... :D

a zaboravim da pitam u toku prve poruke ili se pak kasnije setim... ipak sam Newcomer.. sorry.. uostalom ne pitam nista sto nije vezano a temu... samim tim mislim da ne smeta onima koje ta ista tema zanima... al' svakako cu EDITOVATTI ... :D
Druze nemoj ovo da svatis lose sto sam pitao, meni licno ne smeta ali sam forum i administracija ne vole to. A meni ne smeta. Inace pratim temu ali dzaba ne mogu da kupim tako jednu kartu.

Plan je bio da nabavim jednu 1070 ali su se pare istopile, onda je bio plan 1060 i tu sam zeznuo stvar i sada vise ne pravim planove jer sto ja vise planiram veca sr*nja pravim.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Ipak imam neki problem sa ovom kartom, desava mi se da u manje zahtevnim igrama karta konstantno drzi visoke klokove bez potrebe. Izadjem iz igre, restartujem masinu, klokovi normalni. Isprobao sam 4-5 drajvera i opet se desava random, nekada dobri klokovi, nekad veci nego sto treba, dakle desava se random. Tipa u meniju jedne igre je jednom sa klokom od 742 mhz, sledeci put udjem u tu istu igru, klok je zakucan na 1633 bez potrebe i nece da ide nize. Nisam pametan sta da radim...?

Poslednja izmena:
Ipak imam neki problem sa ovom kartom, desava mi se da u manje zahtevnim igrama karta konstantno drzi visoke klokove bez potrebe. Izadjem iz igre, restartujem masinu, klokovi normalni. Isprobao sam 4-5 drajvera i opet se desava random, nekada dobri klokovi, nekad veci nego sto treba, dakle desava se random. Tipa u meniju jedne igre je jednom sa klokom od 742 mhz, sledeci put udjem u tu istu igru, klok je zakucan na 1633 bez potrebe i nece da ide nize. Nisam pametan sta da radim...?

Da li si joj flashovao bios na najnoviji? I kako se ponasa sa klokovima u toku nekog bencha? Tipa heawen, valey...?

Nazad
Vrh Dno