Srbijaner
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 20.01.2015
- Poena
- 60
Gigabyte G1, 415e kod Mađara, nema bolje za te pare.
Nije toliko... Nema je kod ozbiljnh dobavljaca bez 430-435 eura...ali svakako vredi...
Gigabyte G1, 415e kod Mađara, nema bolje za te pare.
+1
Narucio sam je za 440e. Taj sto je daje za 415e trazi pare unapred.
Hvala na odgovoru! I meni se ona dopada, sviđa mi se plastični kuler i lakša karta, al bih verovatno morao da je sačekam malo, pa gledam kartice u domaćoj garanciji na KPu. ***, na odmoru sam nedelju dana, pa da ne budem baš 5 dana bez kartice, a uzeo sam odmor da se izigram.
Imam još jednu manju dilemu, 980ti ili 1070. Imam 1440p monitor, trenutno 780ti Matrix i treba mi nešto što će da ispuni framerate do 60.
+1
Narucio sam je za 440e. Taj sto je daje za 415e trazi pare unapred.
Zna se kome se placa unapred, kada ides da s*res i kada ides da j*bes, a sve ostalo prvo roba pa pare. Toliko o tome od mene.
Kakva crna pošta, što se mene tiče poslujem isključivo sa onim "mađarima" koji su u stanju sami da doteraju hw u NS.A roba kada ti stigne poštom ti možeš da je proveriš pre nego što daš pare ?
Ljudi evo novih rezultata, posle samo instaliranja novog grafickog BIOS.a koji je izasao 31.10.2016 za grafe sa samsung memorijskim chipovima
Neverovatno... Memorija na 9760mhz a gpu na +165mhz stabilno i naravnno bez jednog jedinog artefakta!!! Izvinjavam se na malo mutnijim slikama, slikano je sa telefona ne tako dobrih performansi, mada mislim da je prepoznatljivo...
Ostaje da precesljam Rise off the tomb rider i 3D mark, Valey pa se javljam....
Svaka cast,vrhunski primerak karte. cestitam :wave:
Wooow... Al si ga izdetaljsao, svaka cast... Volim temeljitost... Profi, nema sta.. Mozes li mi samo reci podesavanja u igri Rise of the Tomb rider.. to imam skinuto tako da cu istestirati..
PrintScreenovao sam podesavanja koja sam podesio , nadam se da su bas takva kakva su kod tebe bila, ako sam ok razumeo i video...
A evo i fotki score.a...
Veruj mi nemaš dilemu - 1070 ti treba
A ako gledaš kod nas ovu kartu, uzmi u obzir da košta oko 100 evra više.
Šta je tu problem?
A taj što traži 440 neće da spusti cenu ni malo iako već uzimaju lepe pare, jel to bolje ?
znao sam da ce iz druge biti bolje... kada nemam u pozadini Asfterburner i jos neke sitne stvarcice...
Metro Last Light Redux, odradi bench. Izuzetno je surov i reagovace na nestabilnost karte mada ja mislim da si ti vec ispitao koja je frekvencija za svaki dan.
^
Imaš PM
Ovo je max što se tiče moje karte, 2139/9600 - max temp 32°C(bez diranja napona, jer je i ovako PL koči), CPU na 5.2GHz - max temp 63°C, RAM na 2133 10-11-10-27.
Pogledajte prilog 216466
Druze nemoj ovo da svatis lose sto sam pitao, meni licno ne smeta ali sam forum i administracija ne vole to. A meni ne smeta. Inace pratim temu ali dzaba ne mogu da kupim tako jednu kartu.a zaboravim da pitam u toku prve poruke ili se pak kasnije setim... ipak sam Newcomer.. sorry.. uostalom ne pitam nista sto nije vezano a temu... samim tim mislim da ne smeta onima koje ta ista tema zanima... al' svakako cu EDITOVATTI ...![]()
Ipak imam neki problem sa ovom kartom, desava mi se da u manje zahtevnim igrama karta konstantno drzi visoke klokove bez potrebe. Izadjem iz igre, restartujem masinu, klokovi normalni. Isprobao sam 4-5 drajvera i opet se desava random, nekada dobri klokovi, nekad veci nego sto treba, dakle desava se random. Tipa u meniju jedne igre je jednom sa klokom od 742 mhz, sledeci put udjem u tu istu igru, klok je zakucan na 1633 bez potrebe i nece da ide nize. Nisam pametan sta da radim...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari