GPU - 2126/9600 MHz
CPU - 5.2 GHz
Pogledajte prilog 213361
Poslednji 375.70 drajver, ali iz nekog razloga ne prolazi validaciju("Graphics driver is not approved").
Stigao konačno Gigabyte GTX 1070 G1.
Samsung memorija.
Probao malo Doom, na default-u boostuje na konstantnih 1949 Mhz, temperature 64 C.
Kasnije ću probati Unigine Heaven, markove, OC...
Ne tripuješ, isti zvuk imam i ja na 1060 g1 Gaming. Baš prilikom aktivacije ventatora i javlja mi se posle konstantno tamo negde preko 60%. Zbog toga sam isključio silent profil odnosno namestio sam custom fan profil jer me nervira taj zvuk kod uključivanja ventilatora.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Bravo za Samsung, gde si je nasao i posto bila, random ili?
Za lepe pare si je uzeo znaci onaraju se cene polako. Kadavsebsetim jul i avgust kada su ih uzimali po 500 i nesto evrabsu davali za tu graficku [emoji3]Izašla me je 425e, uzeo sam preko KP, ali nije najpoznatiji prodavac, neću ovde da pominjem da ne ispadne da ga reklamiram, koga interesuju detalji nek se javi na pm.
Izašla me je 425e, uzeo sam preko KP, ali nije najpoznatiji prodavac, neću ovde da pominjem da ne ispadne da ga reklamiram, koga interesuju detalji nek se javi na pm.
Core Voltage slobodno na 0, bez potrebe udara u Power Limit i obara clock. Kod G1 slajder ide do 111% i to je 200W Power Limit(na 100% je 180W), što je nedovoljno da bi dodavao napon. Kod FE slajder na +112% je 170W Power Limit, a recimo kod MSI Gaming +126% je 291W.
Potrudi se da nađeš max clock za 24/7 bez diranja napona, Power Limit naravno do kraja.
Kod mene je to 2100/9200 MHz.
I kod te Asus je limit 200W na tih 120% čisto da znaš. Bolje je i 2050/2075/2088 MHz ako tako memorija može na +600-700-800, nego 2100 i više, a memorija na +500.
Samo su se MSI i Zotac otvorili(291W i 300W), ovo ostalo sve tanko, milion faza i 2x 8-pin konektori kod EVGA FTW npr. su beskorisni kad je Power Limit samo 226W, pa to može da trpi i moja FE sa 4+1 naponskom i jednim 8-pin PCI-E.
Samo bios editor da se ukloni PL i da može napon do 1.2V, ništa više mi ne treba.
P.S. Kada bih sad uzimao kartu "za pod vodu", samo MSI Gaming X i ništa drugo ili eventualno Asus pa da se flešuje T4 vBIOS.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari