Prvo ručno izbacio, pa pobrisao foldere, onda pokrenuo u Safe mode-u onaj driver uninstaler, pa on očistio i sada i CCleaner odradio posao, na kraju restartovao. To je izgleda do ovog filma.Nisi obrisao stare ATI drajvere, deinstaliraj ih, sa CCleaner pobrisi registry, restartuj komp.
Skidam...Ajde Vuce, bas me zanima, probaj ovo sa rutrackera...
Prvo ručno izbacio, pa pobrisao foldere, onda pokrenuo u Safe mode-u onaj driver uninstaler, pa on očistio i sada i CCleaner odradio posao, na kraju restartovao. To je izgleda do ovog filma.
Da li bi neko mogao da proba da ga skine i vidi jel može on da pusti?
Ima ga na rutracker-u, evo link: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4602634
@hunder
Probaću i to, samo da odradim 3dMark prvo, mada sumnjam da je do konkretno ovog fajla. Mora da ima nešto što moj kompjuter ne može da reprodukuje (Flac, bitrate, 444, 10-bit...). Zato bi mi najviše značilo da na nekoj sličnoj grafičkoj (ili slabijoj) neko proba i kaže da sigurno može.
Podešen je H/W iako to ne prikazuje (jer menjanjem istog izlazi poruka da je upaljen ili ugašen u levom gornjem delu ekrana, iako dole na liniji ne prikazuje). Verovatno zbog procesora koji ide na 100% pa sve zakoči.
Hvala ti. Koju grafičku imaš?Evo ja sam kod sebe probao film sa link-a i ne moze se gledati, sve secka i koci.
Hvala ti. Koju grafičku imaš?
Evo ja sam kod sebe probao film sa link-a i ne moze se gledati, sve secka i koci.
Nesto tu nije dobro kod tebe, trebalo bi da radi ...kod mene na obe masine radi, instaliran Media Player Classic HC samo.
Evo kod mene ne radi. Hw se ne pali. Kod ovog ripa je sve divlje i zbudzeno. Krene on super 30tak sekundi i pocne da stuca.
kakva je asus turbo graficka jer je najeftinija?
to ne treba uzimati jel tako
Pa ne, iako su testovi da kazem prihvatljivi za referentnu kartu, i dalje je to 80+ stepeni u igrama uz ozbiljnu buku.
Gledaj Windforce ili onu MSI Armor(280eur), nista preko ne treba.
Mislis da necu nista dobiti ako uzmem msi gaming x?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari