Dark_Messiah
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.11.2011
- Poena
- 169
Ceka se Windforce i Nova Godina...da je Deda Mraz isporuci.![]()
Ma sta cekas. Kupuj RX 480 i ne razmisljaj
Ceka se Windforce i Nova Godina...da je Deda Mraz isporuci.![]()
Meni je prethodna GTX570 radila skoro 6 godina pod vodom, klokovana na 1ghz bila 24/7. Ne bih je iskreno ni sad zamenio da nije crkla. A bila referentna gainward, jedan od prvih modela sto su stigli kod nas. Nema tu pravila. Uzmes ono za sta ti nije tesko da das u momentu.
U mojim pretragama, kad sam gledao za sebe, nasao sam jedino da G1 (koju sam prvo hteo) ume da pisti (kondenzatori, ako sam dobro shvatio), naravno ne svaka. Za MSI nisam video da je neko nesto pricao, za Asus odbijam da dam pare iz principa.
Razlog sto sam uzeo Gaming X je sledeci, nisam uzeo kod madjara (gde je Gaming X skuplji 30-40 od G1), vec kod u prodavnici, gde je ista cena ta dva modela.
Bembara, kozna sedista, Warcraft, GTX 1060...full oprema. :d
Koliko vidim cena gaming X kod madjara jeftinija za nekih 1500din msm da nije isplativo cimati se sa preprodavcima sa KP.
Znam koja je zverka 1070 i znam da bi savrseno legla ali me finansije koce, ne bih se razmišljao da imam koliko mi treba za nju. Izvinite za off ali sta mislite oce li cena uskoro pasti 1070 na ~400€, mislim naravno na kp.
Meni je prethodna GTX570 radila skoro 6 godina pod vodom, klokovana na 1ghz bila 24/7. Ne bih je iskreno ni sad zamenio da nije crkla. A bila referentna gainward, jedan od prvih modela sto su stigli kod nas. Nema tu pravila. Uzmes ono za sta ti nije tesko da das u momentu.
U mojim pretragama, kad sam gledao za sebe, nasao sam jedino da G1 (koju sam prvo hteo) ume da pisti (kondenzatori, ako sam dobro shvatio), naravno ne svaka. Za MSI nisam video da je neko nesto pricao, za Asus odbijam da dam pare iz principa.
Razlog sto sam uzeo Gaming X je sledeci, nisam uzeo kod madjara (gde je Gaming X skuplji 30-40 od G1), vec kod u prodavnici, gde je ista cena ta dva modela.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari