- Učlanjen(a)
- 07.04.2017
- Poena
- 95
Zotac 1060 3GB za te pare bez ikakvog razmisljanja. Ako zelis 1050 TI, isti proizvodjac, OC verzija, 18K E**i radnja. Kratko i jasno, i da si citao par proslih stranica video bi i sam 
Ima druge za 140e, gde je uvek i bila
Danas je jedan drug uzeo za 180e MSI Gaming X 1050Ti, nisam mogao da ga ubedim da uzme Zotac 1060 3GB za 210e ili Zotac 1050Ti za 140e.
Jel hladnjak isti na svakoj Gaming X karti ili su samo ventilatori isti?
nema vise da se uzme zotac 1050ti u prodavnici na e?
Jedino sto sija kao jelka, sreca moze da se iscupa kablic za LED. A jeste prilicno tiha, cak retko i pali ventilatore tokom igranja, a I tad ih drzi ispod 1000rpm (u provetrenom kucistu)
Ima druge za 140e, gde je uvek i bila
Danas je jedan drug uzeo za 180e MSI Gaming X 1050Ti, nisam mogao da ga ubedim da uzme Zotac 1060 3GB za 210e ili Zotac 1050Ti za 140e.
Jel hladnjak isti na svakoj Gaming X karti ili su samo ventilatori isti?
Skines MSI Gaming APP i preko nje imas kontrolu LED osvetljenja na Gaming X. Lol odspajanje kablova. :d
https://www.msi.com/Graphics-card/support/GeForce-GTX-1050-Ti-GAMING-X-4G#down-utility
Znam, al sto bi instalirao svakakva sr*nja kad mozes da izvuces konektor i vise ne sija?
A I sledeci vlasnik ce ovako imati LED ko nove, malo presle![]()
Kako fljusnu 40e apsolotno ni za sta....
Koji su normalni boost klokovi za ovu kartu?
Drug kaze da mu 1050Ti Gaming X u OC modu(?) ima klok od 1822MHz.
Citano preko GPU-Z.
Sta mislite (na osnovu iskustva prethodnih kartica) koliko ce 1xxx seriji trebati da ode u ''legacy''? Kupicu najverovatnije 1050 Ti uskoro ito ce mi biti prva nVidia kartica,a znam da AMD na ovom polju mnogo bolje funkcionise, tj mnogo duze ima podrsku...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari