Šta je novo?

GeForce 8800 series

• Začetnik teme Začetnik teme Nedjo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni se najviše dopao zip sa screenshotovima demoa 😀
Neam sta, stvarno su extra izrenderovali onu ribu. Meni je zanimljiv i demo za zzabcem. Sjajna demonstracija Geometry Shadera!
Ali kartice izgledaju mamojebachki!

Intel C2Q E6600 i GeForce 8800 GTX 😡

Prilozi

• G80 bench.jpg
    G80 bench.jpg
    141.2 KB · Pregleda: 267
Poslednja izmena:
Neam sta, stvarno su extra izrenderovali onu ribu. Meni je zanimljiv i demo za zzabcem. Sjajna demonstracija Geometry Shadera!
Ali kartice izgledaju mamojebachki!

[geek]Da, Adrijana je do jaja, jedva čekam da demo bude dostupan za DL🙂 Možda nekad naprave 3DSex Villu na ovom engine-u😀 Šteta što su za sada pokazali samo lice 🙁 [/geek]
Žabac je upravo demonstracija Geometry Shadera za koji je zadužen onaj poseban procesor. Pitanje je da li će i kako mainstream kartice iz GF8 serije (koje će predpostavljam imati jedan GPU) moći da guraju ovaj demo. Kartice su do jaja, ali nisu normalni sa onim CMYK slikama. Moram da skinem ceo zip da bih dobio JPG. ATI lepo sve ima u root-u, pa skidaj šta ti treba...

Šteta što su za sada pokazali samo lice 🙁 [/geek]
Žabac je upravo demonstracija Geometry Shadera za koji je zadužen onaj poseban procesor.
Imam ja video sa evropske promocije na kome se vidi cela figura! 😉
Pitanje je cemu je namenjen onaj drugi chip. Mozda je GS, a mozda i nije. Za sada o njemu postoje samo shpekulacije. Neizvodljivo je da mainstream i low end DX10 akcelerator nema GS podrsku! Jednostavno to je imperativ za full SM 4.0 kompatibilnost!

Evo ja sam tek sad skinuo tech PDF sa romanian🙂 NV FTP-a, mora tu da ima nešto da piše... Ako ima, javiću noćas...

Ufff a ja bih ceo demo da okusham.. Pa josh da moze da se potera u 640x480... A kako stoje stvari i da moze u 320x200 ne bi napravio ni 15fps! :S:

Znaci, zabranjeno je objavljivanje screenshotova pre launcha?
Nedjo, hoce li biti nesto o 8800 seriji u novembarskom Digitalu? 🙂

Nešto mi mali ovi rezultati... manje od 12k na onako jakoj mašini 🙁 Očekivao sam da ću kod mene na 3.3 Ghz moći da dobijem preko 12k...

Hahha, mogu na vazduhu i na 3.8 za svaki dan, nego imam ploču koja sa novim biosem neće na veći fsb od 390 🙁 ... 😀

Deluje mocno cinjenica da ce ovo moci da istera rgba32f+AA+HDR.
Zatim... z-fill (rendering samo u zbuffer) je NENORMALNO ubrzan... e... 192pix/clock. To znaci puno realtime senki.
8 MRT... Deferred rendering ce da radi samo tako!!!

taj test je smesan. XTX da baca 35fps u Q4 u 16x12 sa 4xAA? nema sanse. vidi na benchu koliko baca.

Ne mora da znači da je fake... Postoje ti semplovi u cirkulaciji već neko vreme...
Chinaski, možda čovek ima 35 fps u nekom zahtevnom demou, ko zna kakav je timedemo napravio... Neki outdoor MP nivo sa puno akcije i eto ti...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno