Ja nebi imao strpljenja ko sto nisam imao ni kad sam kupova 8800gtx, jednostavno to mora da se ima:-devil-:
Svaka cast ali moras da shvatis da ljudi (bar 80% njih) kupuju cele racunare za saku evrica koju si ti dao za gtx-a.
..., a ne ovo sto si ti zakljucio ja nisam raso na krusku pa da neznam kako se zivi ovde ni ja nezardjujem 1500e mesecno nego normalno ko i svi drugi mozda malo vise nego pristedim i tako, bas zbog toga sto zanam da nam necvetaju ruze i jesam sam tolko detaljno obrazlozio svoje misljenje i podelio sa drugima da bi se lakse odlucili ja nisam testiaro 8600gts imam dosta testov pa zakljucujem da su karte bezveze obrazlozio sam i zasto ali zato 8800 dobro znam kako radi tako da to moje iskustvo moze da bude korisno i nekom drugom prilikom kupovine.Ne sporim to da je najbolje uzeti najbrze ali zivimo u srbiji, to treba uzeti u obzir.
Meni 8600gts pa i gt, deluju kao sasvim dobra kupovina i znam da ce (najvrovatnije gts) biti moja sledeca kartica.(Samo da spadne cena)
Ima li nekih najava koliko i kada ce padati cene 8xxx serije? Ja predpostavljam da ce to biti kada ati izbaci svoje kartice, ali ako neko ima proverenije informacije...
Hmm ,sad cu pocheti da radim pa cu moci da srokam nekih 150 evra za grafichku .... Taman ce do tad izaci neki radeoni .... Ali opet se mislim da li ce nVidia da odgovori sa josh nechim na to ...
Svaka cast ali moras da shvatis da ljudi (bar 80% njih) kupuju cele racunare za saku evrica koju si ti dao za gtx-a.
Ne sporim to da je najbolje uzeti najbrze ali zivimo u srbiji, to treba uzeti u obzir.
Meni 8600gts pa i gt, deluju kao sasvim dobra kupovina i znam da ce (najvrovatnije gts) biti moja sledeca kartica.(Samo da spadne cena)
Pa istina je to shto zborite ... Ja stvarno nemam love za neki 8800 koji je 280+ evra ... A meni bi znachila DX10 podrshka zato shto mozda instaliram dual XP-Vista sistem.Slažem se. A bar 95% vlasnika računara u Srbiji bi i 8600GTS proglasilo za preskupu investiciju. Znam po svom lokalnom dileru u Vrbasu koji na lageru ni ne drži "egzotiku" koja košta više od 200 evra.
Što se mene tiče, dvoumim se između 7900GS i 8600GTS...znam da mi DirectX 10 podrška ne znači apsolutno ništa (čak i da ima igara, trenutno mi ne pada napamet da instaliram Vista-u, čak ni kao "rezervni" operativni sistem") ali mi novi sistem dekodiranja HD materijala koji drastično rasterećuje procesor zaista mnogo znači. Performanse su mu sigurno dobre ako su na nivou 7900GS-a (a jesu) koji je brži od 7600GS DDR3 kojeg trenutno imam za 50-100% u igrama.
Eto druze,kao sto vidis sve se svodi na to da je veoma pametno sacekati atija da se vidi sta ce oni ponuditi i za koje pare.U najmanju ruku bice sigurno uz rame Nvidii,a licno mislim i da ce ih presisati nasta ce ovi morati da odgovore,a to je vreme za pravu kupovinu jer ce konkurencija usloviti i pad cena.
To su sve pretpostavke, nadajmo se zajedno da ce biti tacne.
Owe kartice su, zbog 128 bitne magistrale, za ozbiljnijeg gamera - djubre. Sto se tice HD filmova,i za to vam nisu potrebne... jedino mozete da ih gledate preko satelita, a za to vam nije potrebna DX 10 kartica... Drugo,BluRay i HD-DVD playeri.... praktichno ih nema,ili su preskupi... Trecje HD-DVD i BluRay diskovi sa filmovima u Srbiji.... Koliko ja znam,nema ih... Chetvrto i da imate swe to,i neku od owih kartica,treba wam i monitor sa HDMI ulazom.. itd itd..... Ja lichno mislim da su ove kartice propast,i u zhiwotu ih ne bih uzeo...
Postoje neki kojima ne treba 8800GTX!!! A dovoljna im je npr 7600gt - za 10-20e vise uzmu 8600gt koja moze trajati duze (dx10) od 7600gt i moci ce barem da pokrenu neke dx10 naslove bar na 1024*768 i sa medium detaljima...:bottle: :bottle: :bottle: :banana: :type:
A tek shto su neisplative pored ASUS ili XFX 7900GS.:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari