Šta je novo?

Gedzeti za tablete

Sta da pazaris? To me kostalo $0.99 ili mozda cak duplo vise :)

Imas PM.

Poslednja izmena:
Da li neko zna da li ovaj Logitech Keyboard for Android ili iPad (potpuno su iste koliko vidim) ima da se uzme kod nas negde?

81r9wf-8lqlaa1500.jpg

Kako ovo izgleda dobro, sad sam malo pogledao kod uvoznika i nisam video.Postoji neki saj logitechshop kod nas pa d aprobas da im posaljes mail

Poslao sam im mail, pa ćemo da vidimo. Ako ništa, uzeću u Nemačkoj za nedelju dana.

Znači ipak ima, hvala. Sad se nešto premišljam da li će mi biti toliko korisno da dam 50 evra za to. Imam na testu Samsung Series 7 slate, pa sam se malo naložio na tu dock + tastatura kombinaciju :)

Deluje korisno za te pare, jer pored sigurno kvalitetne tastature, dobijas i stalak za tablet.

Uf, kako je dobra. :) Mislim da ću je pazariti.

Ne mogu nikako da nađem potvrdu, ali tastatura za iPad bi trebala da radi sa Android tabletom, jedino što su hotkeys drugačiji i verovatno ne rade. Verovatno ću uzeti onda u Nemačkoj pravu stvar.

edit:

E da, zaboravih da napišem da tastatura od Series 7 Samsung Slate-a radi sa mojim 8.9 lepo, ali mi je nekako skupa. Otvoriću sad novu temu o Slate-u da prenesem neke utiske.

Poslednja izmena:
Pročitao sam to već, ali mi nije pouzdana informacija jer ti zaposleni najmanje znaju...

"more than likely will not work correctly with the Android OS" zvuci totalno neupuceno, kao da je odgovor pisala sekretarica ili neki dron iz call centra.

Gde da nadjem da kupim ovaj Logitech u Beču, ubih se tražeći, ako se neko snalazi sa nemačkim, neka baci ovde link.
I treba mi silikonska futrola, ako neko zna gde bih to mogao da nabavim? hvala vam unapred.

Poslednja izmena:
Vrh Dno