Šta je novo?

Gears Of War

Em sam imao kasandrinu verziju igre:d,pa sam i to izlecio,pa sam naso lek i za ono iskakanje e a kad je poceo i zvuk da se gubi i da ne mogu da vidim podesavanja,i da nastavim igru odakle sam stao,definitivno sam je ne uklonio zauvek!

Poslednja izmena:
Roknuo sam onog "T-Rex-a", jos koliko ima do kraja otprilike?

Meni upravo nestali svi checkpointovi, iako sam imao acaunt.

Meni upravo nestali svi checkpointovi, iako sam imao acaunt.

Izgleda da stvarno nesmesh biti online dok igrash "narodnu" verziju igre, meni sad funkcionishe normalno uz iskljucen Internet...

Samo je pitanje dal' cesh imati zivaca da igrash ispocetka (k'o ja) ili ce da bude :smash:

Poslednja izmena:
Izgleda da stvarno nesmesh biti online dok igrash "narodnu" verziju igre, meni sad funkcionishe normalno uz iskljucen Internet...

Samo je pitanje dal' cesh imati zivaca da igrash ispocetka (k'o ja) ili ce da bude :smash:

Nisam bio online niti jedanputa dok sam igrao Gow.

Nisam bio online niti jedanputa dok sam igrao Gow.

Upravo si mi razbio iluziju da sam "resio" problem. Onda nema previshe nade da mozemo da zavrsimo igru :wall:. Ja vishe nemogu da naslutim razloge zashto se to desava, sem da je problem u samoj igri!!

Poslednja izmena:
Ovom igrom uopste nisam odusevljen, ne vidim osim grafike nista vredno onih ocena koje je dobila u X360 inkarnaciji, gameplay nije onako pitak kako sam ocekivao, zvuk je tanak, sve u svemu jedan "AAA" naslov okicen perjem koje u sustini ne zasluzuje.

Naravno, kad je port katastrofalno urađen. Upravo je izvođenje i upravljivost to što je sjajno na Xboxu. Na PC-ju to ne može, igra mora drugačije da se pravi od samog starta za miš i tastaturu - na joyu imaš analogne triggere i možeš tastere da držiš pritisnutim (na tastaturi kad ih držiš, recimo, imaš stalno ponavljanje te komande, više puta u sekudni, a na joy-u kad jednom pritisneš i držiš, ne ponavlja se...). Totalno su zeznuli port, kad je upravljanje u pitanju, mada ne vidim kako su i mogli da ga urade bolje. Pitam se kako je urađena podrška za joypad na PC-ju.
Obrnuta situacija ti je recimo CoD2 na Xboxu koji se jedva ili nikako igrao - igra je pravljena za miš i tastaturu i tu je kraj. Graw 2 recimo nije klasično portovan, ljudi su uradili sve što treba od nule kako bi se igra igrala kao pravi PC naslov. CoD4 je pravljen paralelno pa kontrole valjaju na svim platformama. To što si gore napisao za GeoW nema smisla, zato što je igra stvarno izuzetna - nisu sada svi poludeli i dali joj 95+ ocene :). Samo je loše prebačena na PC. Umesto što su pravili dodatne nivoe, bolje da su upravljanje odradili od nule...

Kontrole su odvratne i sa joypadom, (mozda zato shto ne koristim ChillStream)
chini mi se gore nega sa tastaturom i mishem!?

Poslednja izmena:
Meni nisu kontrole problem uopste, cak mi je i OK odradjeno :) Mish i tastatura naravno.
Ono sto mi stvara probleme jeste "send error" u pozadini dok igra traje i dalje...A igra radi sjajno na max detaljima.Izgleda da nista od checkpointa... :( Mada tek sam na sredini prve misije.

Naravno, kad je port katastrofalno urađen. Upravo je izvođenje i upravljivost to što je sjajno na Xboxu. Na PC-ju to ne može, igra mora drugačije da se pravi od samog starta za miš i tastaturu - na joyu imaš analogne triggere i možeš tastere da držiš pritisnutim (na tastaturi kad ih držiš, recimo, imaš stalno ponavljanje te komande, više puta u sekudni, a na joy-u kad jednom pritisneš i držiš, ne ponavlja se...). Totalno su zeznuli port, kad je upravljanje u pitanju, mada ne vidim kako su i mogli da ga urade bolje. Pitam se kako je urađena podrška za joypad na PC-ju.
Obrnuta situacija ti je recimo CoD2 na Xboxu koji se jedva ili nikako igrao - igra je pravljena za miš i tastaturu i tu je kraj. Graw 2 recimo nije klasično portovan, ljudi su uradili sve što treba od nule kako bi se igra igrala kao pravi PC naslov. CoD4 je pravljen paralelno pa kontrole valjaju na svim platformama. To što si gore napisao za GeoW nema smisla, zato što je igra stvarno izuzetna - nisu sada svi poludeli i dali joj 95+ ocene :). Samo je loše prebačena na PC. Umesto što su pravili dodatne nivoe, bolje da su upravljanje odradili od nule...

I sta sad treba?
Da ti dokazujem i pokazujem i ukazujem na sve te stvari koje ovu igru cine ne tako dobrom? Pa da se usprotivim tvojim tvrdnjama?
Pa da me banujes ponovo zato sto se ne slazem sa tobom? Sto mislim da ne govoris objektivno, vec se samo lozis na grafiku?
Nemam nameru ... Pre bih da diskutujem sa nekim ko zaista ima prave argumente ...

Ovo crashovanje je izgleda masovna pojava.Igra jednostavno trazi patch sto pre.
Ne mogu da nastavim da igram dok se ne resi taj problem...a bas me zanima da li ce mi igra valjati ...tj, da li je hit il je njesra ko sto kazu Gorani :p

Poslednja izmena:
Ni meni se ne svidja. Lost Planet sam preshao u cugu, ali ovo ne ide pa ne ide ... dosadno je brate mili.

Šta misliš o tome recimo da ljudi ovde uopšte ne misle samo na kontrole?

Kako ste napričali očekivao sam šuter koji ubija sve PC šutere a on je u stvari miljama daleko od toga. I nemojte me više praviti budalom, za sve te nazovi hitove, pored još i Lost Planet. Koji je jedan krš neviđeni. Takve igre da izađu za PC niko ih ne bi ni primetio, smejali bi se kao što i jesu. Kao ni ti sam, da nisi postao ovo što jesi. Sa ovom igrom za mene je kraj svake dalje rasprave. Sve iluzije su razbijene. Hvala lepo
Slozio bih se sa svim se sem sa tim da je Lost Planet krs,igra je po meni odlica + jako dobro je portovana.

Vređanje ne tolerišemo. Druga stvar, kako vas nije sramota (znate kome se obraćam) da pljujete GeoW i u isto vreme hvalite očajni Jericho. To je čist jeres, ako mene pitate. Uostalom, samnom se slaže 95% igrača i 100% ljudi koji rade profesionalni review igara. Nije da se moje mišljenje uvek poklapa sa njima, ali je normalnije da se poklapa u većini slučajeva, inače bih pomislio da nešto nije u redu samnom. Ovako, ja kapiram vaš sindrom kiselog grožđa, ali, nestaće i to kada (ako) nabavite konzolu. Gorane, sigurno te neću banovati ako pričaš kulturno i bez direktnog zayebavanja. Ja tebi nikad, baš nikad nisam ništa lično i ružno napisao. Warn dobijaš i kada vidim da nekoga drugog prozivaš, ta pravila su jasna i važe za sve.

Vređanje ne tolerišemo. Druga stvar, kako vas nije sramota (znate kome se obraćam) da pljujete GeoW i u isto vreme hvalite očajni Jericho. To je čist jeres, ako mene pitate. Uostalom, samnom se slaže 95% igrača i 100% ljudi koji rade profesionalni review igara. Nije da se moje mišljenje uvek poklapa sa njima, ali je normalnije da se poklapa u većini slučajeva, inače bih pomislio da nešto nije u redu samnom. Ovako, ja kapiram vaš sindrom kiselog grožđa, ali, nestaće i to kada (ako) nabavite konzolu. Gorane, sigurno te neću banovati ako pričaš kulturno i bez direktnog zayebavanja. Ja tebi nikad, baš nikad nisam ništa lično i ružno napisao. Warn dobijaš i kada vidim da nekoga drugog prozivaš, ta pravila su jasna i važe za sve.

Naravno, slozio bih se sa tobom kada bi pravedno svako ko zasluzuje dobio warn. Ne bih da kacim sada pm poruke zbog cega sam sve dobijao warnove, i to ne samo od tebe. Mozda bi trebalo da se svi modovi preispitate i postavite ponovo neke standarde kojih bi se pridrzavali na pravi nacin? Sta mislis o tome?

Od mene si samo sad pre 10-ak dana dobio warn. Prethodno si se žalio na PM i tada si i video da nije bilo od mene, a banovan si zbog tih warnova bar još tri puta. Dakle, nisam se samo ja "kačio" sa tobom, naprotiv. Ako imaš primedbu na nečiji post, izvoli pošalji je, možeš i na PM, nije problem.

Pošto mi je prebačeno da sam nekog uvredio samo bih rekao ovde da mi to nije bila namera. Ako je neko uvređen ja se iskreno izvinjavam. Ništa više. Nije bila takva namera.

Ne bih dalje o igri jer izgleda rasprava ne vodi ničemu.:wave:

zar nije glavni adut ove igre team multiplayer, nisam probao ali kapiram da je ok prema nekim klipovima koje sam gledao?

Posle 3 dana ( negde oko 19h ) igranja zavrsih igru. Na 27 nivou ( train station ) sam imao zelju da odustanem, ali sam se bas bio zainatio, te je zavrsih.Stvarno sam se smorio.
Drivere sam koristio poslednje whql, a u toku igre nije bio nikakav bsod ili izletanje na desktop. Igrao sam na easy nivou, a utisci su sledeci:
grafika je previse blur-ovana i cela atmosfera nekako previse tamna,
igra je , osim na par mesta, jednostavno linearna,
oruzja i nisanjenja su odlicno uradjena ( sniper je zakon),
boss-ovi nisu previse komplikovani,
mozda su mogli da uvedu drugaciji sistem save pointa.

Koliko vidim, mozemo da ocekujemo Gow 2?
Generalno mi se igra svidela, mada ce u predstojecem naletom Crysisa, biti vrlo interesantno koja ce dobiti naslov "Igra godine" ?

Nema sanse da na PC-u GEW bude igra ispred Crysis-a, i pored svih mana vezanih za zahtevnost.
Jednostavno kriza donosi nevidjenu grafiku na PC, i to je to.

Mnogo sam očekivao od ove igre, a ne znam ni sam šta sam dobio... Pre svega, mislim da je tajming izbacivanja GoW-a užasno loš, iz razloga što između Modernog ratovanja i Krize, kao punokrvnih PC naslova, ova igra nema šta da traži. Iz svakog frejma GoW-a oseća se da je port sa konzole, i to je - po meni - najveći minus jedne PC igre.
Sada sam i više nego siguran da je GoW klon Lost Planet-a, uz opasku da mom oku mnogo više prija šarenilo Lost Planet-a. Ovde mi je sve mnogo sivo.
Ja ću ovo igrati u nekom međupostoru, kada bude zatišje među PC igrama, a toga ima svake godine.

Toliko od mene.

Mnogo sam očekivao od ove igre, a ne znam ni sam šta sam dobio... Pre svega, mislim da je tajming izbacivanja GoW-a užasno loš, iz razloga što između Modernog ratovanja i Krize, kao punokrvnih PC naslova, ova igra nema šta da traži. Iz svakog frejma GoW-a oseća se da je port sa konzole, i to je - po meni - najveći minus jedne PC igre.
Sada sam i više nego siguran da je GoW klon Lost Planet-a, uz opasku da mom oku mnogo više prija šarenilo Lost Planet-a. Ovde mi je sve mnogo sivo.
Ja ću ovo igrati u nekom međupostoru, kada bude zatišje među PC igrama, a toga ima svake godine.

Toliko od mene.

Meni se igra svidela, a priznajem da je moja mana to sto nikada nisam igrao neku modernu konzolu, tako da ne mogu porediti "PC vs All consoles" .

Evo probao sam ovaj GoW na PC-ju i nisam bas odusevljen. Nisam siguran jesu li u pitanju prevelika ocekivanja ili je ovaj port zaista los

Znači nijednom PC igraču se ova igra ne sviđa:trust:? Moguće je da smo svi ludi. Ili nam je ukus drugačiji? Realno ova igra nema šta da traži pored PC šutera.

Za razliku od ostalih ja ništa od ove igre nisam očekivao, tako da sam dobio više.Što se mene tiče GEoW ima i svojih dobrih i loših strana, ali daleko od toga da je loša igra.

Posle dosta odigranih sati evo mog krajnjeg zakljucka: FENOMENLANO!

Svaki okrsaj sa locustom je nirvana FPS, TPS i CBS napucavanja - hvatanje zaklona, kretanje izmedju i preskakanje istih, blind fire i obicno rokanje i na kraju brutalno zavrsavanje okrsaja testerisanjem poslednjeg neprijatelja chainsaw bajonetom uz prskanje krvi na sve strane! Odlicna oruzija (ko je pomenuo Chainsaw bajonet? :d), vrhunski zvuk i grafika, gameplay neverovatno zarazan i pitak - pored svega toga linearnost ne smeta ni malo. Sto se tice kontorla apsolutno se slazem sa review-om na ActionTrip-u, Gears of War kao da je od starta pravljen za PC a ne za neku konzolu. Od samog pocetka trebalo mi je 2-3 minuta da se navikenm da default kontrole i do kraja igre imao sam samo jedan put slucaj da sam se zalepio za cover dok sam trcao u stilu ratnog fotoreportera.

Znaci sve preporuke za igru!

Poslednja izmena:
Vrh Dno