Nisu prvi.
Ove recenzije postaju sve gluplje! Ne kuzim kako patetican A.I moze dobiti ocjenu od 8.5?
Jos jedna DX10 revolucija!DX10 On = No Advantage
We are not sure exactly what turning on DX10 does, but we do know it causes a large performance drop on every video card. In our testing we found absolutely no image quality differences by turning this to “On.” The only benefit was being able to use “On/Antialiasing” for 4X AA, but you need a very fast video card to use that setting. If you have a GeForce 8800 GTX/Ultra level video card you can enjoy that setting. But on the GeForce 8800 GT/GTS and Radeon HD 2900 XT you will have to sacrifice other in-game options or resolutions in order to use 4X AA. It is rather a shame because we noticed that 4X AA does improve the visual quality of this game in a noticeable way.
Pa ne mogu da verujem, mogli su sacekati makar 24h da izbace igru, ovako ne znam stacu pre, GeoW ili COD4.
Ako se doda i Supreme Commander: Forged Alliance onda su stvarno slatke muke![]()
kad ce vise ovi dual lejeri da pojeftine majku mu![]()
Ovdje kazu da GOW nije port - http://www.megamers.com/pc/review.php?game_category=2&article_id=2024&p=2A šta ako ti kažem da većinu igara (moguće da nije slučaj sa GeoW, ali je verovatno tako) na druge platforme ni ne portuju originalni timovi, već se to daje u outsorcing... Ko zna ko je portovao igre koje se ne razvijaju u startu paralelno za više platformi (recimo Segin VF5 za Xbox ili Condemned za PC)... GeoW je sjajno radio na Xboxu, nije kasnio, razbio je sve rekorde (osim Halo franšize) i dobio najbolje ocene. PC im nije bitna platforma, ionako će se prodati u 100k primeraka, a ne u milionskom tiražu kao na konzoli...
Gears of War has lived up to its expectations and keep in mind that this game is not a port of its XBOX-360 counter part or neither does it play like one.
Ja vise i ne gledam sta drugi pisu i kakve ocene daju. Lepo sednem i obrnem igru. Sam sam sebi najbolji recenzent. Evo, ovaj Time Shift ocrnise na Gejspotu, a igra je fenomenalna. Obavezno probajte.
Reži arhive. Opa, ko se to nama ponovio jednim 8800 primerkom
?
Dži, pa zašto 8800GTS sada, baš nisi mogao da sačekaš nedelju dana za GT.![]()
Ovdje kazu da GOW nije port - http://www.megamers.com/pc/review.php?game_category=2&article_id=2024&p=2
WORD!!!Ja vise i ne gledam sta drugi pisu i kakve ocene daju. Lepo sednem i obrnem igru. Sam sam sebi najbolji recenzent. Evo, ovaj Time Shift ocrnise na Gejspotu, a igra je fenomenalna. Obavezno probajte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari