Šta je novo?

Gears Of War

Nisu prvi.

Ove recenzije postaju sve gluplje! Ne kuzim kako patetican A.I moze dobiti ocjenu od 8.5?

Aman ljudi pa sve govori i sajt koji testira GOW - Megamers mislim koje pre čuo za ovaj sajt? Žale se na A.I. pa šta očekuju od Locusta, verovatni nisu čak ni igrali na drugoj težini osim na drugoj.Elem, ako hoćete relevantan review sačekajte IGN, 1UP, Gamespot. :smoke:

Po cemu je IGN ili Gamespot review bitniji od ovog? Sve te recenzije rade pojedinci, i ocenjuju igre na osnovu svojih ukusa i prioriteta, ili iz koristi. Pravila nema.
Zamisli kakvu ce ocjenu dobiti recimo Total War od nekog ko se lozi na GOW i slicne igre? Kakvu ocjenu ce dobiti GOW me licno toliko i ne zanima, ali mi je interesantno kada vidim kako ti recenzenti sami sebe degradiraju.

Ja vise i ne gledam sta drugi pisu i kakve ocene daju. Lepo sednem i obrnem igru. Sam sam sebi najbolji recenzent. Evo, ovaj Time Shift ocrnise na Gejspotu, a igra je fenomenalna. Obavezno probajte.

Ja mislim da će GoW biti, po svemu, na nivou Lost Planet-a. Mislim da PCju u ovom momentu (sa Krizom i Modernim ratovanjem iza ćoška) uopšte i ne treba bolja i/ili drugačija igra od Lost Planet klona.

BTW, meni se Lost Planet svideo, čak sam ga i obrnuo dva puta.

Poslednja izmena:
Kad već pričamo o velikima i njihovim utiscima i opisima evo gamespot je uradio opis PC verzije Gears of War.

Ocena - 90

The PC version of Gears of War is everything the 360 version was and more.

The Good
Satisfying gameplay in story mode Very addictive online offering Really stellar graphics from both a technical and an artistic standpoint Fully-featured level editor included.

The Bad
System requirements can be a little steep New chapters added to this version don't fit quite so well with the old ones Difficulty could have used some slight tuning.

Gow Dx10 Vs Dx9 - http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTQxNiwzLCxoZW50aHVzaWFzdA==

DX10 On = No Advantage

We are not sure exactly what turning on DX10 does, but we do know it causes a large performance drop on every video card. In our testing we found absolutely no image quality differences by turning this to “On.” The only benefit was being able to use “On/Antialiasing” for 4X AA, but you need a very fast video card to use that setting. If you have a GeForce 8800 GTX/Ultra level video card you can enjoy that setting. But on the GeForce 8800 GT/GTS and Radeon HD 2900 XT you will have to sacrifice other in-game options or resolutions in order to use 4X AA. It is rather a shame because we noticed that 4X AA does improve the visual quality of this game in a noticeable way.
Jos jedna DX10 revolucija!

Pojavio se na #tezgama#. Bitka kod THERMOPYLAE-a ;)
Edit: #tezga# je ponovo napunjena :alo:

Poslednja izmena:
Pa ne mogu da verujem :mad:, mogli su sacekati makar 24h da izbace igru, ovako ne znam stacu pre, GeoW ili COD4.

Ako se doda i Supreme Commander: Forged Alliance onda su stvarno slatke muke :)

kad ce vise ovi dual lejeri da pojeftine majku mu :)

Dži, pa zašto 8800GTS sada, baš nisi mogao da sačekaš nedelju dana za GT. :(

A šta ako ti kažem da većinu igara (moguće da nije slučaj sa GeoW, ali je verovatno tako) na druge platforme ni ne portuju originalni timovi, već se to daje u outsorcing... Ko zna ko je portovao igre koje se ne razvijaju u startu paralelno za više platformi (recimo Segin VF5 za Xbox ili Condemned za PC)... GeoW je sjajno radio na Xboxu, nije kasnio, razbio je sve rekorde (osim Halo franšize) i dobio najbolje ocene. PC im nije bitna platforma, ionako će se prodati u 100k primeraka, a ne u milionskom tiražu kao na konzoli...
Ovdje kazu da GOW nije port - http://www.megamers.com/pc/review.php?game_category=2&article_id=2024&p=2

Gears of War has lived up to its expectations and keep in mind that this game is not a port of its XBOX-360 counter part or neither does it play like one.

Ja vise i ne gledam sta drugi pisu i kakve ocene daju. Lepo sednem i obrnem igru. Sam sam sebi najbolji recenzent. Evo, ovaj Time Shift ocrnise na Gejspotu, a igra je fenomenalna. Obavezno probajte.

Za puno igara sledi ovakav zakljucak

ja balavim o tome vec godinama al ne vredi :)

nego koliko ima sati otpilrike gejmpleja ovde? samo da i po tome ne prate trend savremenih nextgen igara :)

Otprilike 11-13 sati u zavisnosti od težine igre, sinoć sam odgledao review na Gamespotu, narode pojavio se na nekim gusarskim ostrvima, teži oko 7 gb. Što bi rekao Marcus Fenix niceeee.:smoke:

Ma da, isto kao što je Unreal Engine 3 "potpuno novi engine, napisan od nule", i nema veze sa UE 2.5. A 90% koda je isto. Nije šija nego vrat. Naravno da je port, ali nije sirov port nego je igra dorađena. Ako nešto može da se nazove "drugom igrom", to je GRAW2 na PC-ju koji ima par stvarno drugačijih nivoa. GeoW je i dalje blizak konzolnoj verziji uz par nakalemljenih nivoa na kraju, koji nemaju veze sa tokom radnje.

Stani, ne prati na chasu...jel' GoW FPS ili neshto drugo?

WORD!!!

GeOW FTW!

Ja inace ne volim FPS, a nisam ni neki ljubitwlj TPS-a ali ova igra me je odusevila! Grafika je izvanredna, stvarno fantasticna a tece kod mene sve skoro na high na 1680x1050. Jos nisam probao antialiasing ali igra uopste ne zastajkuje niti secka osim kada snima chekpoint-e i to izuzetno malo :D
Evo i par screenova

Prilozi

• GeOW1.jpg
    GeOW1.jpg
    249.2 KB · Pregleda: 236
  • GeOW2.jpg
    GeOW2.jpg
    181.3 KB · Pregleda: 166
Izvini Adanos, ali koja ti je to graficka, ja za 8700 nisam cuo? Laptop? I po testovima sa neta bez 8800 GTS 640 ili GTX ili ultre ili XT2900 sa 1GB je nemoguce staviti teksture na maksimum, ima po 0fpsa????

Da laptop.
Inace evo podesavanja i jos malo screenova
BTW malo preterah kad rekoh skoro sve na high. Inace ide od 25-40 fps-a, tecno svo vreme.

Prilozi

• wargame-g4wlive 2007-11-08 22-15-35-76.jpg
    wargame-g4wlive 2007-11-08 22-15-35-76.jpg
    230.1 KB · Pregleda: 166
  • GeOW4.jpg
    GeOW4.jpg
    206 KB · Pregleda: 148
  • GeOW3.jpg
    GeOW3.jpg
    135.2 KB · Pregleda: 152
Igra je odlicna!!!! Grafika na nivou:smoke:, Gameplay me odusevio (doduse igrao sam za sada samo pola sata) a i super je optimizovana, FPS je 62, padne na 40ak odjednom, ali jako retko, i koliko vidim u Task Manageru, sva 4 jezgra su mi zaposlena :-devil-:

Vrh Dno