Šta je novo?

GearBest, Banggood, LightInTheBox, DealExtreme, Geekbuying (Readme u prvom postu!)

Poručio sam sa Gearbesta neke kupaće gaće, bile mi interesantne. 14. juna su kao poslate, imam NL broj za praćenje koji nigde ne postoji. Varaju me ili da čekam još?

Mislim da ces moci da pratiš kad udje paket u srbiju

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Gearbest je mene ispalio 2 puta uzastopno i vise nista ne porucujte bez osiguranja

Ja do sada imam preko 30 porudzbina i nijednom me nisu zeznuli. Od 0.5-70e

Na dva paketa pukao sam 23 usd, 50% su mi vratili, na aliexpress nikada nisam imao problema i jednom 100% refund

Da si pročitao prvi post ove teme, dobio bi 100% refund i ne bi plaćao bespotrebno osiguranje...

Da naravno, samo tražiš refund od PayPal-a i rešeno uopšte ne moraš da se bakces sa Gearbestom.
To važi i za ostale sajtove, gde god ima PayPal kao opcija za plaćanje uvek njega koristiti. Direktno placanje karticom jedino ako nema baš nijedna druga opcija za plaćanje i ako je taj prodavac proveren i na dobrom glasu. Sve ostalo je prevelik rizik.

Danas mi je stigla mixza kartica od 32gb, koštala 5.99 dolara, mislim da je još na akciji... Ubacio sam je u čitač na kompu, nemam 3.0, i dobio sam ovo, jel su to ok rezultati za ovu karticu? 20180702_114730.jpeg20180702_111042.jpeg

I ja sam istu naručio.
Ubaci je u telefon pa je tamo testiraj.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

probao i na telefonu...read 68mb write 16mb...

sad sam u telefon vratio samsung evo 32gb koja inače stoji u telefonu i njeni rezultati su read 40mb i write 22mb...

Poslednja izmena:
Kakva god da je ne piše koja je klasa pa nema ni koje standarde da ispuni.
Problem kod lažnjaka je što nemaju ni taj kapacitet nego pišu preko već postojećih fajlova. Zato je treba napuniti do kraja i verifitivati te fajlove da se proveri njihova celovitost.

I ja uzeo pre neki dan istu tu, al još uvek nije stigla. Sad je 6,99, a od sutra čini mi se 5,99.

Nego, valja li čemu ovo: Mi Router 3 300M? Na gearbestu je 30$, ovde je 18. Ima li neko?

ko kaže da ne piše, piše class 10 uhs-1 na pakovanju...na samoj kartici stoji u1...

To nije laznjak kartica već original kineska klase 10

To je mi routher 3c on nije ac dual bend već ima samo 300mbps brzinu preko wifi-ja.
Ima jos mi router 3 koji je dual bend 1167mbps i lan 100mbps, mi routher 4 koji sto dual bend 1167mbps i lan 1000mbps i mi routher 3g koji ima sve kao 4 i plus usb 3.0 za storage ili 3g modem

Da, kasnije videh da nije isti onaj na gearbestu (taj ima dual i usb priključak za razliku od ovog).

Ja imam ja 3g povezan sa sbb Cisco i mogu reci da je fenomenalan. Ako je cena 30e kupuj i ne razmišljaj.

Nije to taj ruter...
Kako ti deluju ove cifre za čitanje i pisanje?
Btw, pratio sam qr code i original je mixza kartica :)
Pa evo baš sam testirao mog kingstona klase 10 od 32gb i slične su cifre tako da meni to deluje ok naročito za te pare.

Inace da se upisem za te kartice i ja sam 2 porucio za ove pare znam da sigurno nisam pogresio posluzice.

Treba mi preporuka za binary clock ručni, sa sekundama.

Ljudi sta mi ovaj GB svako malo skida ove poene?
Evo slika gde mi skinuse -10,a pre toga na par dana jos i -12,tamo 04.jula.
Jel to neko novo pravilo,sta je u pitanju,jel i vama?
cee571416d9a4c97235141bdd8d0af41.jpg

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Pa zato pitam jel jos kome isto skidaju jer to ranije nije bilo.
Ranije su cini mi se na godisnjem novou skidali,u svakom slucaju mnogo redje nego sad.

Mislim da jednom u pola godine skidaju,ali nisam siguran.

Sent from my G3221 using Tapatalk

Meni 2 puta u 5 dana...ahaha
Prvo -12,pa -10...zato mi cudno sto tako brzo

Moguće je da skidaju ako se ne iskoriste za neko vreme pa ako si prvo dobio tih 12 a posle 5 dana još 10 poena logično bi bilo da prvo skinu 12... itd. fifo sistem.

Vrh Dno