Šta je novo?

GearBest, Banggood, LightInTheBox, DealExtreme, Geekbuying (Readme u prvom postu!)

Ja sam skoro uzeo ovu, odlican deal bio
fb7bea5af019756b6bcf06c84bec6f4b.jpg

Stigla?

Probaj da li možeš da da naručiš sada? Ne moraš da platiš. Prošle godine, prošle godine bilo, slali...

Sa nkon.nl ne šalju, danas probao:
baterija sa nkon..JPG

Poslednja izmena:
Mogu da narucim odvede me skroz do placanja...
Btw te iste baterije imate i na kp sami sto su 11 evra komad : )
Lampa nije jos stigla pre 7-8 dana sam narucio.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ta lampa je odlicna, odlicna izrada i baca dosta. Moze da se menja da li hoces da baca svetlo siroko ili da fokusiras.

Zar sa eBay-a ne salju baterije?
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https://www.ebay.com/ulk/itm/162643762795
Ima da se nadje i 1 kom, ja imam te odlicne su,narucio odatle, doduse prošle godine.
Inace sto se tice lampi, cesto je na akciji za po 8 dolara Convoy S2+, kazu odlicna, ja sam uzeo i prezadovoljan sam i njom.
https://gearbest.app.link/vhj8yA0Y9J
Jako dobrih akcija sa lampama ima na Coupons from China stranici, preporucujem da se prati na fejsu.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Koliki je realan kapacitet tih baterija? Da li si testirao?

Inače drugi link vodi do Gearbest aplikacije a bez nje se ne može videti proizvod.

Ja sam skoro uzeo ovu, odlican deal bio
fb7bea5af019756b6bcf06c84bec6f4b.jpg

Imam sličnu lampu Cree Ultrafire XML-T6 i uz nju sam dobio uložak za 3 AAA baterije i do sada tako i koristio

s-l1600.jpg

a sad tek vidim da tu može da ide po dimenzijama i jedna punjiva 18650 baterija umesto ovih AAA

Šta preporučujete?

Pa nisi je valjda koristio sa 3 baterije?
To je samo za ispomoć, 18650 treba da ti je glavno napajanje za tu lampu.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Gearbest

Bubice KZ ZS6 - 24$
Kod: 2018GBGR000200

Bluetooth adapter KZ - 4$
Kod: 2018GBGR000198

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

S obzirom da šiping nije free više se isplati uzeti sluške i bt adapter zajedno bez koda za bt adapter nego praviti dve porudžbine ...

Nisam gledao shipping, kodovi su validni, a neko ne kupuje oboje, ne kapiram svrhu komentara.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Koliki je realan kapacitet tih baterija? Da li si testirao?

Inače drugi link vodi do Gearbest aplikacije a bez nje se ne može videti proizvod.
3350mA, provereno. Drugar je merio kad smo porucivali. Odlicne baterije.
Ako ih ima kod nas stvarno za 800 din uzimajte i ne razmisljate, naravno ako su original. Bilo je ranije i kopija.

Tapatalk

U vezi sa neispravnim punjačem koji sam dobio od Geekbuying, kažu da kupim punjač i da im pošaljem račun, pa ćemo da "share costs"

Šta im to znači, ja ako kupom i pošaljem račun, koju garanciju imam!

Ipak ću morati pp da aktivitam.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Možda su mislili da kupiš kod nas punjač i slikaš fiskalni?
Meni su na GearBest vratili lovu za usb kabal koji nije stigao posle 60 dana, zaboravio sam na njega... sve rešeno u dva dana, hteli su prvo da mi daju duple poene u vrednosti pa da kupim nešto na sajtu, nisam hteo, uplatili na PP novac.
Što se tiče slanja GearBest, baš su ubrzali, u pitanju je baterijska lampa:

Prilozi

• Screenshot_20180210-120540.png
    Screenshot_20180210-120540.png
    142.8 KB · Pregleda: 146
Oni bi najradije da uvale poene to ih ništa ne košta a ti opet moraš da potrosis novac da bi te poene iskoristio jer vrede samo 30% od cene

Svakako ću morati neki QC3 da uzmem, na kraju ako ne uplate, opet mogu da aktiviram pp.
Ne znam samo za ovaj share costs, jel to po pola?, i da li da pristanem?
Opet, mogu neki bolji punjac da kupim.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Oni bi najradije da uvale poene to ih ništa ne košta a ti opet moraš da potrosis novac da bi te poene iskoristio jer vrede samo 30% od cene

Zaboravih, nudili su i da ponovo pošalju ponovo o njihovom trošku, ali sada sa brojem za praćenje. Ispali su fer.

Nisam gledao shipping, kodovi su validni, a neko ne kupuje oboje, ne kapiram svrhu komentara.

Svrha komentara je da ako neko želi i sluške i BT modul bolje će proći ako kupi sve u jednoj porudžbini i iskoristi kod za sluške a modul uzme bez popusta negu da napravi dve porudžbine jer je to jedini način da se iskoriste popusti na oba artikla (svaki u svojoj porudžbini) jer je popust na bt modul manji od dodatne poštarine koju treba platiti za dve pošiljke...

Ljudi jel GearBest ne pravi razliku u ceni ako se kupuje preko kompa ili mob app u smislu da je cena niza preko mob app kao sto je slucaj kod Ali Express-a?

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Moraš da proveriš, ume da bude jeftinije na jednoj ili drugoj strani (obično na aplikaciji jeftinije).

Odgovorio sam. Baš da vidimo :)
Screenshot_20180211-124614.png

nema pravila nekad je jeftinije iz app nekad sa sajta, a cesto je cena ista.

Piše uvek ako gledaš preko PC:

Prilozi

• 11.JPG
    11.JPG
    75.7 KB · Pregleda: 144
Piše uvek ako gledaš preko PC:

Aha,ovo nisam primetio :)

Nego ljudi jel ok ako stavim bez onog koda za pracenje da mi ide paket preko GB kad uzimam?
Ovako ako idem preko neke od posta treba platiti skoro 3 $,a bez pracenja je 0,49$
Koliki je rizik ako uzmem bez koda za pracenje preko GB?

Jedna stvar mi samo nije stigla za par godina (naručim mesečno od 5 do 10 stvari), posle 60 dana vratili mi lovu, mada su nudili da pošalju ponovo sa kodom za praćenje o njihovom trošku ili poene duple u toj vrednosti. U pitanju je bio USB kabal. Ubeđen sam da su taj USB kabal naši digli.

Meni prošle godine 5 pošiljki sa GB koje nisu imale praćenje nisu došle, ukupne vrednosti oko 60€. Oko 40€ su mi vratili, ostalo gubitak...
Više ništa ne poručujem bez praćenja pa makar to koštalo 3$ i još 3$ za praćenje...

Pa dobro, za te 1-5$ naručujem uvek bez praćenja.

Hteo sam onaj usb wifi aplifier da uzmem,kosta oko 7-8 dolara i recimo jos tih skoro 3$ za pracenje.
Znaci ipak mozda bolje da uzmem.

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Aha,ovo nisam primetio :)

Nego ljudi jel ok ako stavim bez onog koda za pracenje da mi ide paket preko GB kad uzimam?
Ovako ako idem preko neke od posta treba platiti skoro 3 $,a bez pracenja je 0,49$
Koliki je rizik ako uzmem bez koda za pracenje preko GB?
A da pročitaš prvi post?

Nazad
Vrh Dno