Sirmione je nestvaran, kad staneš ispred ulaska u grad deluje kao iz filma. Ako si zainteresovan planiraj i jedan dan za zabavni park - proveri samo da li rade preko zime ili ne.Vidim da Turisttrade daje odlican aranzman za Lago di Garada(zovu ga Giro di Garda). Ono sto sam video u vezi jezera je fenomenalno. Jer je tura samo za jezero i stalno se obilaze mesta na obali jezera za razliku od Koma gde smo bili samo u gradicu Komo. Mislim da mi je to na vrhu zelja da posetim jos u Italiji osim Sicilije i Venecije.
Ja bih išao preko agencija ne u svom aranžmanu pa ne znam koliko je sve to izvodljivo. Ne idem nigde kolima jer ih nemem ( a i da imam nikada van BG nisam vozio kola i nemam iskustva i nako sam mator).Sirmione je nestvaran, kad staneš ispred ulaska u grad deluje kao iz filma. Ako si zainteresovan planiraj i jedan dan za zabavni park - proveri samo da li rade preko zime ili ne.
Pozdrav
Ja bih ti preporucio Bratislavu, ako ti nije predaleko da odes autom. Bec je lepsi naravno, ali provod u Bratislavi mnogo bolji, a i mnogo jeftiniji. Plus kada si tamo mozes posetiti i Bec, ima cak i brodska linija Dunavom.Preporuka za novu godinu za dvoje? Prošle godine smo bili u Budimpešti i oduševili smo se. Opet gledamo ka inostranstvu ali ništa nismo našli za sada što nam odgovara. U planu su nam Prag ili Beč ali avionska karta preskupa. Kolima je daleko da prelazimo toliku kilometražu za 3-4 dana odmara.
Био породично пре два месеца, кад је била она AirSerbia акција за карте.Jel bio neko u skorije vreme u Lisabonu?
Ne uspevam da shvatim koji je najbolji način da se plaća gradski prevoz za 5-6 dana.
Pozdrav ekipa 👋
Putujem individualno u Budimpestu (pocetkom marta), pa me zanima sta vredi da se poseti, a sta ne? Posto putujem busom, ono sto me najvise interesuje kako funkcionise metro? Jer pretpostavljam da je najbolje resenje za putovanje kroz grad... Ako imate bilo kakav savet/predlog, slobodno pisite, visak sigurno nece da bude 💯
Hvala svima unapred 🤗
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari