Zato sto je u vlasništvu grupacije koja takođe drži El Mouradi hotele. Bili '19-te u El Mouradi Mensa (Jasmin Hammameth). Preporuka u svakom smislu. Treba poneti dosta keša za izlete kojih ima bas puno.Sunline je najjači za Tunis
Ne bi izlet u pustinju jer imam problema sa leđima ali planiram taksijem sa idem do Bizerte da posetim naša groblja. Jeste malo dalje oko 700km biće u oba pravca ali to mi željaZato sto je u vlasništvu grupacije koja takođe drži El Mouradi hotele. Bili '19-te u El Mouradi Mensa (Jasmin Hammameth). Preporuka u svakom smislu. Treba poneti dosta keša za izlete kojih ima bas puno.
Hvala ti za ovaj post. Što se tiče Malorke, u Palmi zavisi koliko si spreman da odvojis para ali ako hoces jeftinije onda S'Arenal ili El Arenal... Ali tamo bude sve puno omladine, ali može se naći povoljan smeštaj. Inače ako hoćeš mirnije onda skroz druga strana preko puta S'Arenala isto okolina Palme.Novembar - bio na Kanarskim ostrvima 13 dana - Tenerife, Gran Kanarija, Fuerteventura.
Kipar - vratio se pre 10ak dana, Aja Napa.
Na obe destinacije smo imali auto od prvog do poslednjeg dana.
Ako se dvoumis izmedju ove 2 destinacije - Kanarska ostrva jedno 30 koplja ispred Kipra.
Najlepse iskustvo u zivotu.
Ove godine planiramo Valensiju (ponovo) zbog Tomatine, devojka poludela da idemo i posle Majorku/Ibicu/Madrid i povratak Bg. Smestaj je pakao. Navijam za Majorku.
Da li neko ima preporuku za smestaj, okolina Palme?
Ne mogu slomiće mi kičmu sa onim tojotama po dinama a ja jedva izdržim put pd dva sata. Voleo bih ali neću moćiIzlet od 2 dana u pustinju obavezno.
A izlazak sunca? A Džem? A kvadovi?Da, sto se tice Tunisa i ja sam bio neke davne 2000 neke
Ubedljivo najjupecatljivije sto je ostalo je izlet do Sahare, neki hotelcic tamo, nocno kupanje u bazenu i pogled u nebo - ta kolicina zvezda sto se vidi kada si u tri lepe je neverovatna
Znam da se slikao pored table za Alzir ...
Pre "izlaska" na sam "prst", Nikiti.Na koje mesto otići na drugom prstu u Grčkoj?
Prošle godine sam bio u Pefkohoriju(prvi put u Grčkoj) i odusevio sam se... Da napomenem da idem sa devojkom, opet bi voleli neko mesto slicno Pefkohoriju (da nije veliko a ni baš malo).Ne mora biti drugi prst može i neko drugo mesto.
Inače možda bi trebali promeniti naziv ove teme u preporuke za odmor ili nešto tako slično
Neos Marmaras, najveci i najlepsi grad na Sitoniji,ima dve prelepe plaze, ako idete kolima mozete obici celu Sitoniju na kojoj ima jako puno lepih plaza, grad je na brdima i ima lepih restorana,kafica, marinu sa brodicima, sve u svemu 10-ka ocena od mene.Na koje mesto otići na drugom prstu u Grčkoj?
Prošle godine sam bio u Pefkohoriju(prvi put u Grčkoj) i odusevio sam se... Da napomenem da idem sa devojkom, opet bi voleli neko mesto slicno Pefkohoriju (da nije veliko a ni baš malo).Ne mora biti drugi prst može i neko drugo mesto.
Inače možda bi trebali promeniti naziv ove teme u preporuke za odmor ili nešto tako slično
Iz kog jezika je ovo "ne mere"? Nije mi jasno zasto ne napises ne moze?
Mozes da preskocis voznju po dinama, bar nama je takav program bio da je to bilo moguce.Ne mogu slomiće mi kičmu sa onim tojotama po dinama a ja jedva izdržim put pd dva sata. Voleo bih ali neću moći
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari