Zorro je napisao(la):Ili pomenuti godaddy, ili www.maddogdomains.com Oba provereno "rade" i imaju prakticno identicne cene i opcije.
Mare, za tih 25$ godisnje kod Sezama na gorepomenutim sajtovima mozes da platis tri godine...
JOBAH je napisao(la):...
Da li je neko isprobao maddog i gpdaddy? Da li primaju Raiffaisen Virtuon? Koliko je to pouzdano u odnosu na recimo dotregistrar.com ?
JOBAH je napisao(la):Ovaj Daddy ima sitnim slovcima da ako sutra odlucis da promenis registra mora da im platis jednu ekstra godinu?! Maddog isto ima malo sumnjiv onaj agreement...
JOBAH je napisao(la):Evo svezih informacija, pomenuti sajtovi ne primaju Viza Virtuon...
Da li neko zna neku alternativu sa slicnom cenom?
Ako zelis da se odjavis od njih i preselis kod drugog, jeftinijeg registranta, to ne ide automatski, tj. ti nisi vlasnik tog "niza slova" nego Netsol. Tako da, ako postoji neko drugi ko im se prijavio da je zainteresovan za taj domen, oni ce ga automatski (pro)dati njemu istog trenutka nakon sto ti raskines ugovor.
mikis je napisao(la):Zorro:
Ako zelis da se odjavis od njih i preselis kod drugog, jeftinijeg registranta, to ne ide automatski, tj. ti nisi vlasnik tog "niza slova" nego Netsol. Tako da, ako postoji neko drugi ko im se prijavio da je zainteresovan za taj domen, oni ce ga automatski (pro)dati njemu istog trenutka nakon sto ti raskines ugovor.
A ni ovo nije tačno. Po ICANN-ovim pravilima, kojih i NetSol mora da se pridržava, ti imaš pravo da prebaciš domen gde hoćeš i oni moraju to da ti odrade. MEÐUTIM, i tu ima caka: ne možeš preneti domen ako je do isteka ostalo manje od 45 dana. Prvo im moraš platiti za još jednu godinu, pa tek onda preneti domen (srećom, većina drugih registara će ti dati jegnu godinu za dž ako pređeš kod njih).
JOBAH je napisao(la):Da li si siguran da GoDaddy ne radi zbog promene imena drzave? Meni su u banci rekli da je to zato sto ne rade sa CVV2 brojem?
Inace bas si me preplasio sa tih 30/45 dana... meni domeni isticu 20 Septembra a zbog smaranja sa godaddy jos ih nisam prebacio... razmisljao sam o joker-u ali obzirom na ovo sto si mi rekao izgleda da cu ipak preci na AITdomains.com
JOBAH je napisao(la):Sta znaci "Final Notice"? Ja sam poceo da dobijam poruke da mi domen istice 20 Septembra jos u Maju ove godine?! Takodje, ne znam kako su mi pederi odredili 20 Septembar jer kako se secam .info domeni su proradili tek u oktobru-novembru 2001?
8 weeks before a domain at CORE/JOKER.COM expires, we will send an email to the account holder (i.e. the individual who registered the domain, using the email address which has been used for authorization/login when registering). If we don't receive an answer from the account holder within 4 weeks, we will inform all other contact addresses (owner-c, admin-c, tech-c, billing-c). This procedure will be repeated once after a period of 2 weeks.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari