Šta je novo?

Gde naci tih cooler za PIII

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Imam PIII @ 933 i hocu neki tih cooler za ovaj procesor - do 300r/pm ili cak neki sa manje obrtaja ako je dovoljan za hladjenje. Computer Dream imaju neke tihe ali kazu da su za Tualatin...
Recite gde da ispazarim nesto tihoooo

Vam network tc Konjarnik lokal 5 Ustanicka 128 oko hotela Srbija.titan ttc5-db 80x80x65 3500 max

Pazi ja stvano ne znam koja je razlika u qlerima izmedju P3 i Tualatina. Meni ovaj 6Cu radi odlicno na Tualatinu. Tako da bi i taj trebao da radi na P3.
Trenutno sam bolestan, ali cim ozdravim otici cu do Bate iz Comp Dream-a, da vidim za taj qler posto i meni treba nesto tise od ovoga, a Titan je bucniji.

Amon_Ra je napisao(la):
Imam PIII @ 933 i hocu neki tih cooler za ovaj procesor - do 300r/pm ili cak neki sa manje obrtaja ako je dovoljan za hladjenje. Computer Dream imaju neke tihe ali kazu da su za Tualatin...
Recite gde da ispazarim nesto tihoooo

A ti pogledaj na kutiji verovatno pise da je za socket370, inace predlozeni titan je i za p3/celerone tj socket370 i za socket A, ima (naravno) ball bearing i bas je tih

Ono 300r/pm je valjda 3000r/pm inace ne znam gde ces naci takav:)

Da da trebalo je da stoji 3000. Ja sad imam 6Cu i hocu da ga menjam jer mi treba tisi cooler... znaci ne bi trebalo da bude razlike izmedju Tualatin i PIII coolera?

Evo na kutiji od titana pise:
for amd duron/thuderbird (socket a) (- sada verovatno i athlon xp)
Intel P III Coppermine (fc-pga)/Tualatin
a fc-pga i fc-pga2 su mehanicki isti, pa ti vidi

Ovaj "strucnjak" u Computer Dream-u pojma nema, moracu da se cimam do tamo i da proverim taj cooler, pitanje je da li je on stvarno na 3.000 obrtaja - mozda su se i tu zeznuli...
Koliko se rotira taj tvoj?

Mehanizam za kačenje kulera je isti i za Socket A i za Socket 370...Samo se P4 razlikuje (i to dosta...)

Amon_Ra je napisao(la):
Ovaj "strucnjak" u Computer Dream-u pojma nema, moracu da se cimam do tamo i da proverim taj cooler, pitanje je da li je on stvarno na 3.000 obrtaja - mozda su se i tu zeznuli...
Koliko se rotira taj tvoj?

na 3000 rpm

jel te zanima neki titan, tacnije onaj Golden ORB? extremno je tih, a eno stoji mi kuci, skuplja mi prasinu i nicemu ne sluzi....tvoj je za 5 EU :D

aha je napisao(la):
jel te zanima neki titan, tacnije onaj Golden ORB? extremno je tih, a eno stoji mi kuci, skuplja mi prasinu i nicemu ne sluzi....tvoj je za 5 EU :D

Evo mene zanima, ostavi neki kontakt telefon na mail ili na pm

aha je napisao(la):

Taj kao moze da hadi PIII, aj ostavi telefon pa da se cujemo. Ti Vocko aj bezi - decko je meni ponudio :D

Amon_Ra je napisao(la):
Taj kao moze da hadi PIII, aj ostavi telefon pa da se cujemo. Ti Vocko aj bezi - decko je meni ponudio :D

Ej ne treba tebi to, hladi losije od 6Cu, a malo je tise... Meni treba za nesto drugo, a ne mogu nigde da nadjem odgovarajuci qler.

Amone ja ti preporucujem da uzmes Intelov kuler jer je mnooooogo tih a dobro obavlja posao...
Ja imam takav i ne cuje se. Mnoge firme vade iz retail pakovanja i prodaju ga odvojeno kao "Intel original cooler"...

pozdrav:wave;

Jel ima jos neko tih Orbova na prodaju ?

I sta je zakljuceno - koji tihi CPU cooler da se uzima za PIII?

Broz je napisao(la):
Amone ja ti preporucujem da uzmes Intelov kuler jer je mnooooogo tih a dobro obavlja posao...
Ja imam takav i ne cuje se. Mnoge firme vade iz retail pakovanja i prodaju ga odvojeno kao "Intel original cooler"...

pozdrav:wave;

Pa gde ih ima Broze, Computer Dream sam zvao - oni imaju neki al' je satro za Tualatin i lik ne zeli nikakve zamene niti probanja. Reci mi gde si ti uzeo taj i gde ih ima uopste?

Pa naravno da bih ti rekao da znam gde ih ima trenutno. Ja sam dobio kuler uz cpu. Bilo je skoro u Im***u...

E ljudi jednom za svagda... uzmite Titan TTC - D5TB to je taj ogromni od 80 mm... E sad ja imam P III i uglavio sam ga ... Ortak ima Tualatin i njemu sam ga "uglavio" :D Vrti se na oko 3000 +- 5 % i tih je dojaja . po ovim vrucinama moj procesor radi na oko 35 stepeni inace to je P3 na 900 mhz... Inace skocite do Tehnicoma ja sam ga tamo pazario ... uzdravlje...

Da, taj cooler je dobar ali planiram da prodjem jevtinije jer on kosta 13€, tako da cu jos malo razmisliti.

Da li je stigao kod nas TT 7+ model? Ono chudo shto ima tri rezima, a valjda je tih u nekom od tih rezima? Neko mi reche da je pisalo na bench-u o njemu... Koja mu je cena?

Imaš (ili su imali) Sedmicu + kod uvoznika. Cena nije mala, ali sve ima svoju cenu. Lep i interesantan kuler kao što je TT Volcano 7+ ne može da bude iste cene kao neki tamo Titan...

Pa znash li mu cenu!?

Ah, ja sam konacno nashao cooler, original Intel za PIII; mir i tishina...

delimir je napisao(la):
Mislim da je bio oko 20€, mada nisam baš siguran...

To mi je neshto mnogo jeftino!?

ZeeGerman je napisao(la):
To mi je neshto mnogo jeftino!?

Ja kažem da nisam baš siguran, ali mislim da nije bio preko 25€, čini mi se da sada na njihovom sajtu piše call...

TT 7 je 18

TT 7+ je 28

Vrh Dno