Amon_Ra je napisao(la):Imam PIII @ 933 i hocu neki tih cooler za ovaj procesor - do 300r/pm ili cak neki sa manje obrtaja ako je dovoljan za hladjenje. Computer Dream imaju neke tihe ali kazu da su za Tualatin...
Recite gde da ispazarim nesto tihoooo
Amon_Ra je napisao(la):Ovaj "strucnjak" u Computer Dream-u pojma nema, moracu da se cimam do tamo i da proverim taj cooler, pitanje je da li je on stvarno na 3.000 obrtaja - mozda su se i tu zeznuli...
Koliko se rotira taj tvoj?
aha je napisao(la):jel te zanima neki titan, tacnije onaj Golden ORB? extremno je tih, a eno stoji mi kuci, skuplja mi prasinu i nicemu ne sluzi....tvoj je za 5 EU![]()
aha je napisao(la):jel te zanima neki titan, tacnije onaj Golden ORB? extremno je tih, a eno stoji mi kuci, skuplja mi prasinu i nicemu ne sluzi....tvoj je za 5 EU![]()
Amon_Ra je napisao(la):Taj kao moze da hadi PIII, aj ostavi telefon pa da se cujemo. Ti Vocko aj bezi - decko je meni ponudio![]()
Broz je napisao(la):Amone ja ti preporucujem da uzmes Intelov kuler jer je mnooooogo tih a dobro obavlja posao...
Ja imam takav i ne cuje se. Mnoge firme vade iz retail pakovanja i prodaju ga odvojeno kao "Intel original cooler"...
pozdrav:wave;
delimir je napisao(la):Mislim da je bio oko 20€, mada nisam baš siguran...
ZeeGerman je napisao(la):To mi je neshto mnogo jeftino!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari