CAR je napisao(la):Daj bre, covek rece "jace napajanje, preko 500W", a ti mu navodis tog LC-a... :shock:
Licno, mislim da je i ono Cooler Master-ovo napajanje od 430W bolje od tog "550W" LC-a... ali dobro, to je samo moje misljenje. A sto se cene tice, mislim da je oko 40-ak €, toliko je bar bilo pre mesec-dva kada sam uzimao za drugara.Rax13 je napisao(la):Pa rekao sam mozda. Ne znam koliko je para covek spreman da izdvoji. Za 50e nema bolje od LC 6550G (makar po meni). E sad, ako hoce da potroshi vishe para na napajanje...
CAR je napisao(la):Ipak, takvo priznanje bi u prvom redu moralo da pripadne jednom PC Power & Cooling-u, sa svojim ultra modelima poput Turbo-Cool 1KW (napajanje snage 1KW!!! :zgran:, 1.1KW peak power ), kao i Turbo-Cool 850 SSI (sa "svega" 850W kontinuirane snage, 950W u peak-u).
Pa na netu, kako gde! :d:d:dillidan je napisao(la):jos samo coveku da odgovorimo GDE naci takvo napajanje![]()
Taj CM od 430W je da-ne-kažem-šta u odnosu na LC 6550G.CAR je napisao(la):Licno, mislim da je i ono Cooler Master-ovo napajanje od 430W bolje od tog "550W" LC-a... ali dobro, to je samo moje misljenje. A sto se cene tice, mislim da je oko 40-ak €, toliko je bar bilo pre mesec-dva kada sam uzimao za drugara.
Za M_M-a, cisto onako diskusije radi
Mislim da taj Ener ipak nikako ne moze da bude najbolje napajanje... tj. "best money can buy"...
SuperStarr je napisao(la):Taj CM od 430W je da-ne-kažem-šta u odnosu na LC 6550G.
Cwelle je napisao(la):Ja sam direktno uporedio tog LC 550W i Chieftec-a 360W na mojoj masini. Mogu samo da kazem da LC ne moze da pridje Chiftec-u. Toliko o LC-u.
Ajde molim te reci mi ćiji je CM brend? Gde su mu fabrike, gde mu se prave komponente?stormwatch153 je napisao(la):Daj na osnovu cega si to zakljucio??? Testirao si oba nekoliko meseci?
Ma koliko ljudi ovde voleli LC reci cu samo jednu stvar, LC je kinesko napajanje, napravljeno od kineskih komponenti i dizajnirano u kini, to vec dovoljno govori o kvalitetu istog. Jos kad ga vidim u onu "exkluzivnu" kutiju koja je sedamdesetih godina sluzila za pakovanje skupljih rostfrei pribora za jelo (a i font je iz tako nekog vremena) dodje mi da se prestanem baviti kompjuterima, ja ga inace zovem flashbang napajanje posto mi je explodiralo u kucistu. Toliko o LC-u. Za Cooler Master mogu reci samo da je za cenu po kojoj se prodaje duplo vise nego dobra kupovina.
Imajući u obzir sit. na našem tržištu - extra!Jerry[NS] je napisao(la):Sta mislite o Thermaltake napajanjima?
Ne drze toliko abnormalnu cenu a efficency je preko 70%,i ima ih u Mbsoftu i preko 500W cini mi se.
Danijel pogledaj malo ta Thermaltake napajanja.
stormwatch153 je napisao(la):Uporedio si LC i Chieftec (koga inace svi u zadnje vreme zaobilaze), ali nisi uporedio LC i CM...
CAR je napisao(la):Za M_M-a, cisto onako diskusije radi
Mislim da taj Ener ipak nikako ne moze da bude najbolje napajanje... tj. "best money can buy".
Ipak, takvo priznanje bi u prvom redu moralo da pripadne jednom PC Power & Cooling-u, sa svojim ultra modelima poput Turbo-Cool 1KW (napajanje snage 1KW!!! :zgran:, 1.1KW peak power ), kao i Turbo-Cool 850 SSI (sa "svega" 850W kontinuirane snage, 950W u peak-u). Zatim, tu su Zippy-evi modeli iz G1 serije, izuzetnog kvaliteta i sa takodje prilicno jakim watt-azama (720, 800, 850W)... zatim, nesto jeftinije i umerenije sto se cene tice, ali takodje izuzetnog kvaliteta - Seasonic S12 od 600W, pa onda... ma dobro, toliko za sad
Pozdrav
SuperStarr je napisao(la):Ajde molim te reci mi ćiji je CM brend? Gde su mu fabrike, gde mu se prave komponente?
SuperStarr je napisao(la):Cooler Master je ništa nego prosečan brend, koji se razmahao na sve strane (grane) i nigde, ali nigde nije najbolji niti najpovoljniji, ali ni u čemu!
SuperStarr je napisao(la):O napajanjima ne treba trošiti reči. Pogotovu o njihovim modelima na našem tržištu!
SuperStarr je napisao(la):Ni neonke nisu "u proseku" već ispod! Za pare koje bi kupio 1 Cm mogu se uzeti 2 koje neće da crknu posle mesec dana "korišćenja"...
Toliko o CM-u...
SuperStarr je napisao(la):BTW, a kada ti to napajanje bude explodiralo, neće biti jedina komponenta u kućištu...![]()
stormwatch153 je napisao(la):Nisi shvatio moju poentu....evo ti plain...od svih kineskih brendova, LC je NAJKINESKIJI!!!!
Rax13 je napisao(la):Ha, ha, najkineskiji!?!?!?!? Mene LC6550G sluzi perfektno! Nikakvih problema u radu nisam imao, fan je skoro necujan, a cena je extra, tako da shto se mene tice LC6550G je veoma dobro napajanje sa dobrim odnosom cena:kvalitet(performanse) i LC je dobar brend!
Auh, jeste, vidis, OCZ sam zaboravio... znao sam da cu zaboraviti nekog od tih jakih igraca.Misko je napisao(la):OCZ i samo OCZ, PC Power & Cooling je preskup a i ne treba tolika snaga, OCZ ima potenciometre pa mozes fino da nastelujes 3.3, 5 i 12 grane na 3.7, 5.5, 12.7 :-devil-: :smoke:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari