Šta je novo?

Gde naci jace napajanje i koje?

audiofreak je napisao(la):
CoolerMaster .vs. Chieftec .vs. LC Power:
LC Power je solidno napajanje za te pare. To sto pojedinoj gospodi iz unutrasnjosti crkavaju je verovatno problem stabilnosti mreznog napona u ruralnim sredinama -- mom caletu padne napon na 110V kao da je u Americi kad komsija ukljuci krunilicu za kukuruz.

Gospodine Freak, od svih ruralnih sredina BG ima ubedljivo najruralniju mrezu naponske mreze koju sam imao prilike da iskusim, moj kolega u Rakovici ima nevidjenih problema sa naponom u toku celog dana, slicna stvar je i sa prijateljem koji zivi na Vracaru...e sad, mozda su to delovi grada daleko udaljeni od centra pa ne spadaju u mrezu stabilnosti, sto se tice napona kod mene uveravam te da je on san snova za napon koji ti imas u tvojoj urbanoj dzungli. :D :D :D...LC je los i to je to. :D :D :D :D :D

Nije bas da mi je sada mnogo lakse :) u svakom slucaju hvala za kompletniju sliku. Nije bas da imam preterano veliki izbor kod nas...

Ova nova Chieftec napajanja od 500W i 550W deluju prilicno drugacije od onoga sto smo navikli da vidjamo ranijih godina od Chiefteca u vidu prvo serije 302 (360W i 420W), a posle sa po meni slabijom 101 serijom (350W, 400W i 450W).
CFT500 i CFT550, su bar na papriu, mocna napjanja koja na 12V daju 44A i 48A respektivno, sto nije za potcenjivanje.

Nazad
Vrh Dno