M
Miroslav Ignjatovic
Guest
Ko ima povoljne cene Nikona, da li ih neko sa foruma prodaje ?
Moze i na PM ...
Moze i na PM ...
puska je napisao(la):Pogledaj i ovaj sajt, ja sam od njih uzeo i garanciju dobijas od Refot-a koji je distributer za Nikon, ali mislim da je cena povoljnija kod ovih www.bcgroup-online.com
Ekonomija...drljaca je napisao(la):kako lebati da cena kod dilera bude niza nego kod generalnog uvoznika!
ako je "refot-b"generalni uvoznik za nikona,kako ovi da imaju nizu cenu a kupuju od refot-a?
puska je napisao(la):Pogledaj i ovaj sajt, ja sam od njih uzeo i garanciju dobijas od Refot-a koji je distributer za Nikon, ali mislim da je cena povoljnija kod ovih www.bcgroup-online.com
refot i prodaje svoju robu u ulici Vuka Karadzica.pitaj tamo za cene a posle kod dilera.Girese je napisao(la):Ekonomija...
Ko bi kupovao od dilera kada bi bili skuplji i kako bi onda Refot imao mrezu prodavaca?
Najnormalnija stvar...
drljaca je napisao(la):stvar je u tome da je "refot-b" zvanicniuvoznik nikona,a ovi momci sto rade imaju druge kanale,
i opet pitam ako si recimo ti glavni zvanicni uvoznik necega i to nesto prodajes meni,kako ja mogu da imam nizu finalnu cenu od tebe?
:rtfm:
i jesi pitao daju li svetski vazecu trogodisnju garanciju na aparat koji su ti prodali,ili ce te slati u refot-b da ga popravljas ako zatreba?
Miroslav Ignjatovic je napisao(la):Hvala svima na odgovorima, PC foto je najpovoljniji, pogledacu u Metrou.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari