teddy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.09.2005
- Poena
- 304
Srle1: (24.10.2005)
Telekom je poceo sa testiranjem ADSL 2+ opreme,ja sam je dobio na probu do nove godine( 24 Mbit/sec) ,a uskoro krece i WiMax testiranje.Sam ADSL 2+ je toliko jak da nema sanse da se u potpunosti iskoristi snaga linka.Najbolje rezultate imam sa Shareazom jer samo tako moze malo vise da povuce prosecno 300 kb/s up/download a po neki put 1 Mb/sec...Dobio sam i VOIP telefon na test - nije los mada malo ima eho ali uglavnom je skoro isti kao fiksni.Treba za neki dan da mi puste i IP TV i Video on demand.Sve ovo ce biti u Telekomovoj ponudi od nove godine.Inace sve ovo je u Krnjaci jer je posta u Krnjaci kako su mi rekli u Telekomu valjda jedna od glavnih za Internet saobracaj u gradu
Originalni post
Srle1: (26.10.2005)
Sve ovo nije zezanje nego stvarnost,potpisan je ugovor crno na belo - do nove godine.Kako su mi tamo rekli do nove godine ce smisliti koliko ce to da kosta i krenuce se u prodaju SIGURNO.Ako tako kaze direktor sektora marketinga i direktor sektora razvoja sa kojima sam LICNO razgovarao nema razloga da im se ne veruje.
Originalni post
K'm gi taj ADSL 2+? Koliko sam čuo, testiranje je gotovo. Gde su ponude?
Ili će pre biti da od toga neće biti ništa narednih barem pola godine, a možda i godinu-dve.
Edit: sređeni linkovi
Poslednja izmena: