Radi odlicno, 50 MB i neogranicen protok.Mare je napisao(la):Kolko mega daje Lycos? I da li to stvarno radi kako treba?
Nema pop up-ova, ali ima baner sa desne strane fiksne sirine oko 200px. On se na pojavljuje na naslovnoj strani ako to nesto znaci. U principu tesko ces naci bolji free hosting. Pozdrav.Mare je napisao(la):A baneri i pop-up-ovi?
I phpBB 2.0.4 i Invision Power Board. Mozda je bolje da instaliras ovaj drugi jer dobijas gomilu unapred instaliranih (ne)korisnih modova medju kojima je i npr. attachment mod dok kod phpBB-a to moras rucno da radis (naravno ako ti je to uopste i potrebno).Mare je napisao(la):Znaci phpBB 2.0.4 bi radio?
Ima li neko direktan link do stranice za registraciju?
Mare je napisao(la):Da nema neko od vas kojim slucajem postavljen (ili zna za neki) forum na Lycos-u cisto da vidim kako to radi.
Dobro sad, da ne preterujemo][V][ATRIX™ je napisao(la):...100x je bolji od phpBB-a![]()
Roy Jones Jr. je napisao(la):...
Dobro sad, da ne preterujemoU principu se slazem, medjutim meni Invision ne daje "slobodu" da radim sa njim sta hocu. On je lepo upakovan, radi bez greske (kao i phpBB) i ima gomilu dodatnih modova koji uglavnom nisu neophodni. I to je to. Medjutim nekako mi deluje zatvoren. Ne mogu da ga maltertiram
. Jedino sto mi dozvoljava je da instaliram drugi skin i to je sve. Na drugoj strani phpBB je mnogo otvoreniji po tom pitanju. Dobija se u cistoj verziji, pa ono sto mi je potrebno ja naknadno ubacim. Tako npr. Invision nema "quick reply", "favourite topics", "chat box mod", "Users of the day" i gomilu drugih modova, dok ih phpBB ima i daje mogucnost da se instaliraju po zelji i potrebama. Takodje phpBB ima mnogo vise razlicitih skinova od Invision-a pa svako moze da nadje neki koji mu odgovara. Zakljucak - Invision za regularne smrtnike, phpBB za mazohiste :mrgreen:
Hvala za info, nisam znao da su izbacili novu verziju. Bio sam danas na zvanicnom sajtu i video sam da su izbacili gotovu 1.2 (dakle ne beta). Skinucu je nocas pa cu da vidim kakva je.][V][ATRIX™ je napisao(la):...
Ajd malo bolje baci pogled na Invision Board 1.2 beta 2...... Apropo quick reply (samo sto se u INV zove fast reply), user of the day.. i svih ostalih dzidza bidza.
Jesi li video Skins and templates sekciju u administraciji? Mozes svaki aspekt da promenis odatle, a za phpBB moras da FTPujes i da posebno tragas za onim sto ti treba..... Znaci nikako nisi u pravu da je phpBB laksi za MOD-ovanje.
Jedino je tacnod a phpBB ima enormnu bazu gotovih skinova, ali zato nije problem editovati Invision po svojoj zelji.... (HTML, CSS cine cudo)
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari