Koja je poenta ovog post-a? Jel si pomogao coveku? Ili ti je cilj bio da kritikujes snalazljivost drugih ljudi ?dEXE je napisao(la):stvarno ima cudnih pitanja u ovom forumu...
ljudi umeju da se registruju, napisu poruku, a ne umeju da ukucaju www.flashget.com u address ili flashget u google-u...
stvarno opada prvobitni kvalitet i namena ovog foruma...
Glupi Zmaj je napisao(la):
Nemoj potcenjivati coveka zato sto je newbie.
Ako cemo iskreno broj postova i nije neka ocena znanja i umeca.
Inace u pravu je ako si vec member zar neznas kako se traze fajlovi po internetu.
Pazi po tvojoj logici ja bi trebao da ti se pokakim na glavubansek je napisao(la):Isti zadatak i za tebe!
P.S. Procitaj prethodni reply.
P.S.II Imam 1.5 Gb skinutih programa sa interneta koji retko mogu da se nadju u CD klubovima (ili ih nije bilo u to vreme), pa ti vidi. A i izmedju ostalog bench/forum/internet za to sluzi. Jos u @lite rezimu...![]()
MAMADZULA je napisao(la):quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by bansek
Isti zadatak i za tebe!
P.S. Procitaj prethodni reply.
P.S.II Imam 1.5 Gb skinutih programa sa interneta koji retko mogu da se nadju u CD klubovima (ili ih nije bilo u to vreme), pa ti vidi. A i izmedju ostalog bench/forum/internet za to sluzi. Jos u @lite rezimu...
--------------------------------------------------------------------------------
Pazi po tvojoj logici ja bi trebao da ti se pokakim na glavu a to koliko imas programa i nije za pohvalu.Dnevni DL oko 120mb prosek pa to pomnozi sa 30-31(1mesec) mnogo vise.pozdrav
P.S. forum je tu da pitas, a ne da zadajes "zadatak".
Mislim slano mleko!!D-KEE je napisao(la):solju mleka pa u krevet obojca!!![]()
sve detaljno za flesh get sam ja postovao i to ne na starom forumu nego na ovom
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=140
znaci what's new i linkovi za download....
pozdrav
ps. mamadzulo ne javljas se za spotove...![]()
MAMADZULA je napisao(la):Pazi po tvojoj logici ja bi trebao da ti se pokakim na glavua to koliko imas programa i nije za pohvalu.Dnevni DL oko 120mb prosek pa to pomnozi sa 30-31(1mesec) mnogo vise.pozdrav
P.S. forum je tu da pitas, a ne da zadajes "zadatak".
bansek je napisao(la):Kao prvo, hvala na linkovima....
Za Ramone-a: Pusti choveka (dEXE-a) vidis da je Newbie...
Za dEXE-a: tread za link Flash get 1.0 je bio na starom internet forumu, pa sam zato opet potrazio link ovde, ionako sam non stop na forumu u lite rezimu. Kad si toliko pametan, evo ti domaci zadatak:
Program je Illusion 2 (4-5 Mb)firma Impulse Inc., imas DEMO na sajtu www.coolfun.com, pa nadji crack ili full verziju preko google-a![]()
gladiac je napisao(la):Al' smo negativni.![]()
![]()
Bas zato i gotivim ovaj forum. Osecam se isto kao na basketu.
Pozdrav(D) (D)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari