Šta je novo?

Gde ima Flash get 1.0???

stvarno ima cudnih pitanja u ovom forumu...
ljudi umeju da se registruju, napisu poruku, a ne umeju da ukucaju www.flashget.com u address ili flashget u google-u...
stvarno opada prvobitni kvalitet i namena ovog foruma...

A shta je to google? :D :D

evo i cracka kome treba
3w bap.com.cn(/)cracks(/)fg10_c.zip

skinite zagrade!!!

dEXE je napisao(la):
stvarno ima cudnih pitanja u ovom forumu...
ljudi umeju da se registruju, napisu poruku, a ne umeju da ukucaju www.flashget.com u address ili flashget u google-u...
stvarno opada prvobitni kvalitet i namena ovog foruma...
Koja je poenta ovog post-a? Jel si pomogao coveku? Ili ti je cilj bio da kritikujes snalazljivost drugih ljudi ?
Zaboravi na ovakve postove ubuduce...

Hvala puno

Kao prvo, hvala na linkovima....
Za Ramone-a: Pusti choveka (dEXE-a) vidis da je Newbie...
Za dEXE-a: tread za link Flash get 1.0 je bio na starom internet forumu, pa sam zato opet potrazio link ovde, ionako sam non stop na forumu u lite rezimu. Kad si toliko pametan, evo ti domaci zadatak:
Program je Illusion 2 (4-5 Mb)firma Impulse Inc., imas DEMO na sajtu www.coolfun.com, pa nadji crack ili full verziju preko google-a:)

:mad:

Nemoj potcenjivati coveka zato sto je newbie.
Ako cemo iskreno broj postova i nije neka ocena znanja i umeca.
Inace u pravu je ako si vec member zar neznas kako se traze fajlovi po internetu.

Glupi Zmaj je napisao(la):
:mad:

Nemoj potcenjivati coveka zato sto je newbie.
Ako cemo iskreno broj postova i nije neka ocena znanja i umeca.
Inace u pravu je ako si vec member zar neznas kako se traze fajlovi po internetu.
;) Isti zadatak i za tebe!
P.S. Procitaj prethodni reply.
P.S.II Imam 1.5 Gb skinutih programa sa interneta koji retko mogu da se nadju u CD klubovima (ili ih nije bilo u to vreme), pa ti vidi. A i izmedju ostalog bench/forum/internet za to sluzi. Jos u @lite rezimu...;)

bansek je napisao(la):
;) Isti zadatak i za tebe!
P.S.II Imam 1.5 Gb skinutih programa sa interneta koji retko mogu da se nadju u CD klubovima (ili ih nije bilo u to vreme), pa ti vidi. A i izmedju ostalog bench/forum/internet za to sluzi. Jos u @lite rezimu...;)
Pazi po tvojoj logici ja bi trebao da ti se pokakim na glavu:D a to koliko imas programa i nije za pohvalu.Dnevni DL oko 120mb prosek pa to pomnozi sa 30-31(1mesec) mnogo vise.pozdrav
P.S. forum je tu da pitas, a ne da zadajes "zadatak".

MAMADZULA je napisao(la):
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by bansek

Isti zadatak i za tebe!
P.S.II Imam 1.5 Gb skinutih programa sa interneta koji retko mogu da se nadju u CD klubovima (ili ih nije bilo u to vreme), pa ti vidi. A i izmedju ostalog bench/forum/internet za to sluzi. Jos u @lite rezimu...
--------------------------------------------------------------------------------

Pazi po tvojoj logici ja bi trebao da ti se pokakim na glavu a to koliko imas programa i nije za pohvalu.Dnevni DL oko 120mb prosek pa to pomnozi sa 30-31(1mesec) mnogo vise.pozdrav

solju mleka pa u krevet obojca!! :) ;)

sve detaljno za flesh get sam ja postovao i to ne na starom forumu nego na ovom

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=140

znaci what's new i linkovi za download....

pozdrav

ps. mamadzulo ne javljas se za spotove... :(

Razjashnjenje:)

MAMADZULA je napisao(la):
Pazi po tvojoj logici ja bi trebao da ti se pokakim na glavu:D a to koliko imas programa i nije za pohvalu.Dnevni DL oko 120mb prosek pa to pomnozi sa 30-31(1mesec) mnogo vise.pozdrav

Pa ja tebi nista nisam rekao u vezi toga. Cisto sam objasnio ljudima da nije bas da ne umem da skidam sa neta.Mislim, postavio sam sasvim jedno "miroljubivo" pitanje, a sta sam dobio? (svaka cast ljudima koji su postavili linkove). A kolicina zavisi od protoka, od veze - ja imam obicnu modemsku, placam vreme kod provajdera i to nimalo jeftino, plus PTT. Druga bi prica bila da radim negde gde ima satelitski link ili da imam ISDN ili CABLE.
To je sto se tice kvantiteta.
A onaj zadatak je sto se tice kvaliteta. Probaj i ti, kad vec toliko skidas nije ti valjda problem programce od 4-5 Mb ?

P.S. Poenta mog gornjeg reply-a je u tome da se ovaj forum koristi za resavanje raznih problema. Ali neki ljudi ga koriste za prepucavanje i soljenje pameti drugima (evo i ja sam se navuko).
Broj postova, ili pak vrsta treada, tj. pitanja, uopste ne pokazuju koliko je neko pametan ili nije, iskusan ili ne i koliko dugo koristi racunar.
Ovaj sajt je koristan kako za pocetnike tako i za one iskusnije. Super stvar. Prava mala enciklopedija. Jos u @lite rezimu!
I sto sad ja da jurim netom neki program, ili da listam 1000 rezultata koje je nasao google, kad ovde mogu da dobijem informacije iz prve ruke, proverene, od nasih ljudi.
Zato PEACE people!
Samo malo vise tolerancije i poshtovanja (a bogami i postovanja), da zivimo k'o sav normalan svet:)

Re: Hvala puno

bansek je napisao(la):
Kao prvo, hvala na linkovima....
Za Ramone-a: Pusti choveka (dEXE-a) vidis da je Newbie...
Za dEXE-a: tread za link Flash get 1.0 je bio na starom internet forumu, pa sam zato opet potrazio link ovde, ionako sam non stop na forumu u lite rezimu. Kad si toliko pametan, evo ti domaci zadatak:
Program je Illusion 2 (4-5 Mb)firma Impulse Inc., imas DEMO na sajtu www.coolfun.com, pa nadji crack ili full verziju preko google-a:)

Molim. Nisam bas toliki newbie, prso je forum pa sam novoregistrovani, ali nema veze... Ona moja nazovi kritika nije bila bas toliko namenjena tebi, samo moras priznati da je pitanje bilo malo bezveze, a vise samom forumu, jer evo kao sto se i vidi, mnogo manje ima korisnih informacija, pravih pitanja i jos boljih odgovora... ne treba bre niko ovde da se hvali ili izaziva, ako ti je trebao odgovor onda ok, samo sam rekao da prvo treba malo razmisliti i sam potraziti odgovor a ako se ne nadje onda ga ovde poslati...
a 'bem li ga gde moze da se nadje taj tvoj illusion, kupio bi ga ali kosta 900$, sto je mnogo mnogo je :)

Al' smo negativni.:D :D

Bas zato i gotivim ovaj forum. Osecam se isto kao na basketu.

Pozdrav(D) (D)

gladiac je napisao(la):
Al' smo negativni.:D :D

Bas zato i gotivim ovaj forum. Osecam se isto kao na basketu.

Pozdrav(D) (D)

hej cim otopli prozvacu te na basket!! :)

Evo jednog primera u korist mojih postova:
Na software forumu imate tread o AtomixMP3 programu koji sluzi za miksovanje (dj-ing) pesama. Po meni Traktor je nesto bolji program od njega, ali imam DEMO verziju, za koju nema crack na astalavisti, niti ga mozete naci preko google-a. I ja lepo postavim zahtev za link u doticnom treadu i covek mi lepo napise link...

Gde ima Flash get 1.0??? Kako jako: pitanje od pre 7 godina...

Kakav sampion :D:D:D

Nazad
Vrh Dno