jazza je napisao(la):Sta god da stavis trebalo bi da radi, jedino ako hoces kvalitetnije tu su ti Verbatim, manje bolji TDK, Princom, najgori no name i nisu za preporuku. Mislim probaj pa ces videti sta ti odgovara. Tipa cena/performance. Ja koristim TDK za snimanje, a za mene samo verbatim.
super su stvarno i ja sam narezao jedno 20tak komada ... po meni su uz rame princo-u....Sasa je napisao(la):Ja sam do sada vozio strogo Verbatime, a nedavno naleteo na neke MMORE.
Na njima je logo Bayerna (aspirini i to) sto mi odaje solidan utisak, a sto je vaznije, diskovi su se u eksploataciji (nekih dva meseca ih koristim, oko 50tak diskova do sada narezanih) pokazali odlicno.
Svuda gde sam ih probao su apsolutno citljivi bez nekih tripova.
Najlepse je sto je cena na pola puta od najgorih no-name do verbatima.
Kvalitet je makar konstantan pa nema tripova da ce neka serija biti losa neka dobra sto je dosta izrazeno kod no-name diskova.
Ima ih i na stapu i klasicnih u kutiji.
100 kom na stapu kosta oko 35 Eura valjda, a na komad (sa klasicnom kutijom) su oko 0.45E.
Topla preporuka.
Pozdrav!
Sasa je napisao(la):Ja sam do sada vozio strogo Verbatime, a nedavno naleteo na neke MMORE.
Na njima je logo Bayerna (aspirini i to) sto mi odaje solidan utisak, a sto je vaznije, diskovi su se u eksploataciji (nekih dva meseca ih koristim, oko 50tak diskova do sada narezanih) pokazali odlicno.
Svuda gde sam ih probao su apsolutno citljivi bez nekih tripova.
Najlepse je sto je cena na pola puta od najgorih no-name do verbatima.
Kvalitet je makar konstantan pa nema tripova da ce neka serija biti losa neka dobra sto je dosta izrazeno kod no-name diskova.
Ima ih i na stapu i klasicnih u kutiji.
100 kom na stapu kosta oko 35 Eura valjda, a na komad (sa klasicnom kutijom) su oko 0.45E.
Topla preporuka.
Pozdrav!
pa ukljuci mi udma... pa ce rezati i na 40Originally posted by DS9 ..... Kako mi rezac radi u pio modu nemam sanse da realno przim nista brze od 16x, ali mi za ovaj medij dozvoljava da se izabere brzina 40x (nemam vise, rezac je teac40x)
Zli_Carobnjak je napisao(la):Josh jedan glas za MMORE. Stvarno su se pokazali kao const. sto se kvaliteta tice. Stvarno gotivan omot imaju+ neka stampa na disku.
D-KEE je napisao(la):pa ukljuci mi udma... pa ce rezati i na 40
DS9 je napisao(la):Ovih dana kupih u gradu stap sa 100kom Platinum diskova za 31e. Diskovi imaju logo platinum, a na na papiru oko stapa pise da su certifikovani na 48x....
Meni su sasvim ok. Covek koji ih diluje, ima ih i torti na 25kom. Ako se uzmu 4 takve tortice (dakle 100kom) cena je 33evra....[/B]
Dabar je napisao(la):Ja koristim Smart Buy, sve i svašta sam rezao i potpuno sam zadovoljan, a i cena im je dobra. U početku sam bio skeptičan prema njima, ali sada ih redovno pečem na Teac-u 516 EB.
A kako su se pokazali ti Sony ?Slayer je napisao(la):hahahaha, Smrt Buy...hahaha *****i, mnogo su loshi. Na narezanih 100, 30 ne valja.....
Princo su zakon!!! A tek Sony....
zormanic je napisao(la):Gde ima da se kupi ?
Adresa, telefon, link.. ?
Hvala na informaciji
jesu dobri smartbuy dok se ne oljuste - a kao treba da traju 100godina a oljuste se za 1god ...Dabar je napisao(la):Ja koristim Smart Buy, sve i svašta sam rezao i potpuno sam zadovoljan, a i cena im je dobra. U početku sam bio skeptičan prema njima, ali sada ih redovno pečem na Teac-u 516 EB.
Pa 100 godina je generalno procena za Pressed diskove, a za CD-R je mnogo manje, a tek RW...Anti Patriota je napisao(la):jesu dobri smartbuy dok se ne oljuste - a kao treba da traju 100godina a oljuste se za 1god ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari