Šta je novo?

Gde i koje blanko CD-ove ?

TheGhost

Čuven
Učlanjen(a)
29.10.2002
Poena
619
Dakle, gde je najpovoljnije uzimati blanko CD-ove (bez kutije), najbolje bi bilo neke kvalitetne verbatim, ali u obzir dolaze i ostali koji su slicnog kvaliteta.... poz
treba mi za beograd.

Pa ja uzimam Verbatim, slim kutijice, original pakovanje od 20 kom. oni najjaci sertifikovani na 48x, Super AZO, Crystal za 45 din/kom iliti 900 din celo pakovanje od 20 komada.
Adresa: www.mikroracunari.co.yu (odmah pored rupe zvane Trezor ;) )

Nazalost i ja mogu da ti preporucim samo sa kutijicom. Naime Verbatim u slim kut. 48x DataLife za 30 din/kom (za kupovine preko 100 kom). Cijena je i vise nego povoljna da i sam sumnjam da su original, ali do sada nisam imao nikakvih problema sa njima, super su se pokazali.
Ako te zanima kontaktiraj me na mail: [email protected]

MV je napisao(la):
i sam sumnjam da su original, ali do sada nisam imao nikakvih problema sa njima, super su se pokazali.

Odakle ti ovo??? :eek:

To sto je ta cena? Jel u Mikor r. kupujes? Pa oni su glavni uvoznici, normalno je da daju popust na kolicinu.
U zadnje vreme su diskovi pojeftinili samo tako, tako da nema govora o falsh-u.

][V][ATRIX™ je napisao(la):
...
Jel u Mikor r. kupujes?

Ne. Posto sam kupovao preko firme provjericu sa njima da li je ista cijena i za pojedince pa cu sutra javiti.
To sto je Mikro uvoznik nista ne znaci. Na zalost nase firme ne rade prodaju ukuliko se ne ugrade 100%. Mozda je ovo napokon firma koja ima normalnu marzu.

U tridem-u je regularna cena za verbatim crystal slim 48x 35din na komad, a za 50 kom na stapu 23din/disk-u.

Dekara je napisao(la):
U tridem-u je regularna cena za verbatim crystal slim 48x 35din na komad, a za 50 kom na stapu 23din/disk-u.

A gde je doticni Tridem? To je stvarno sumljivo, sto je toliko niza cena od Mikro racunara, mozda se tu uklapa MV-ova prica. :rolleyes:

!

Kod Slobodana u Bulevaru imate najjeftinije diskove, cak ima i Verbatim na stapu cena je ja mislim oko 24din. a ima i veliki izbor drugih diskova.

Ne zanimaju me ti na stapu, vec ovi u kutijama, SuperAZO, Crystal, 48x..... Moze i samo SuperAZO (oni starji).
Koliko je cena za ove diskove kod "Slobodana u Bulevaru" ?
I MZ daj neki info tel...... moze i na PM. cheers

Daj i meni info na PM, ili ovde ako je dozvoljeno.

TRIDEM, Birčaninova 20a, tel: 011 657 322!

Re: !

MZ je napisao(la):
Kod Slobodana u Bulevaru imate najjeftinije diskove, cak ima i Verbatim na stapu cena je ja mislim oko 24din. a ima i veliki izbor drugih diskova.

Hvala za PM info ...... cheers

Bas je jeftino, ne mogu da verujem, onda oni Mikro r. deru samo tako. :eek:

Најисплативије је куповати на штапу. Купиш на Бањици за 1250 динара 50 комада Вербатима Даталајф (онај бели) + ако ти требају кутије (слим) купиш на улици за 8 динара, значи 400 динара 50 кутија.

A recite mi, gde ima da se kupe one plastificirane (providne) kutije za cd-ove, znaci extra tanke, kao od papira samo sto su kvalitetnije ?

Proverio sam kod doticne firme pa koga zanimaju Verbatim u slim kut. 48x DataLife za 30 din/kom neka me kontaktira na [email protected] ili PM za detalje.

Btw, tesko se iznervirah pre par dana, nazovem onog opstepoznatog tipa kod Vuka (bgd), kad ono platinum (sa sedefastom stampom) 48x 100kom na stapu (bez kutija) 39evra. A bilo je 31-32 evra. Pa, videce me nikad.

Dakle, gde ima na stapu label-ovanih diskova (platinum ili npr. princo), dakle sa sedefastom stampom, za 32evra.

Ja sam nasao Verbatime sertifikovane na 48x za 0.36 centi/CD na 100 kom

Pazi, koristim TDK Reflex, i Maxell 48X.
Dobri su, ali nista za klanjanje. Imas veliki izbor u Dudi Co. www.dudi.co.yu, a oglas im je u svetu kompjutera na poslednjoj strani. Generalni su uvoznici, i diskovi "fensi" kao TDK Sony Maxell su od 35 do 39 dinara po komadu, a na stapu imas i za 15.

Ako nije problem jel` neko ima telefon da prijavi od firme Dudi, u Beogradu.

Ma...kazem ti, u Svetu kompjutera na zadnjoj stranici im je oglas. Imas predstavnistvo u Beogradu, ulica je Vojvodjanska, na samom pocetku iste ulice.
Inace, to je kraj prosirenog Tosinog Bunara prema blokovima.

Nebitno, ja nemam njihov tel sada jer nisam kuci. Ali DS9, posalji mi mail na [email protected], pa cu ti poslati tel. inace, imas jednu caku kod njih: Moras kupiti robe u iznosu od 1000 din minimum, jer su oni generlni...da li kradu ili ne i nije toliko bitno, jer uzmes 30 diskova minimum. A ne isplati si ici za manje...

Pa mislim da ti je manje cimanje da (kad stignes) mi posaljes private message (PM), ili privatnu poruku, kada se od kuce pogledas benchmark forum.
Inace, [email protected]

Da li neko zna gde mogu da kupim labelovane Princo na stapu? Zanima me kupovina preko racuna (za firmu, ujedno i za mene :))

P.S. Sa zadnja 3 stapa Princa (znaci 300 kom) bukvalno NIJEDAN nije pukao!!!

Re: !

MZ je napisao(la):
jel moze na pm adresa tog slobodana i telefon?

http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=23185&highlight=slobodan+cd

Dekara je napisao(la):

Mala ispravka: danas sam bio, cena je 30Din/kom.
:wave;

Bez uvrede, ali ti DataLife diskovi su lošiji od Princa. Od Verbatima jedino vredi DataLifePlus

Ja koristim TDK (sivi, izgledaju kao noname, samo imaju label TDK) 1670 dinara 150 komada u prodavnici u blizini zemunovog stadiona (Save Kovacevica, desetak metara od Ugrinovacke). Narezao sam do sad oko 350 komada i odlicni su. Diskovi su neselektovani, sto znaci da teoretski na svasta moze da se naleti, ali je meni do sad od oko 350 mozda 5-6 bilo necitljivo.

jddipqd je napisao(la):
Bez uvrede, ali ti DataLife diskovi su lošiji od Princa. Od Verbatima jedino vredi DataLifePlus

Bullshit. NHF, ali ipak Verbatim ne moze da se poredi sa no-name klasom...... Cak i kada je to obicni DataLife, bez "Plus" sufixa.

Ja sam bas dosta i jednih i drugih narezao, i mogu reci da me do sada verbatim nije nikada izneverio (par puta, vecinom jer sam silovao komp i pisac..)
cheers

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Bullshit. NHF, ali ipak Verbatim ne moze da se poredi sa no-name klasom...... Cak i kada je to obicni DataLife, bez "Plus" sufixa.

Princo na štapu je zakon za Verbatim na štapu, a i za iste te u kutijici (by CMC naravno). Kad je LiteOn oborio brzinu rezanja po Verbatimu, šta još da kažem :) A za overburn je tek loš...

Nazad
Vrh Dno