MV je napisao(la):i sam sumnjam da su original, ali do sada nisam imao nikakvih problema sa njima, super su se pokazali.
][V][ATRIX™ je napisao(la):...
Jel u Mikor r. kupujes?
Dekara je napisao(la):U tridem-u je regularna cena za verbatim crystal slim 48x 35din na komad, a za 50 kom na stapu 23din/disk-u.
MZ je napisao(la):Kod Slobodana u Bulevaru imate najjeftinije diskove, cak ima i Verbatim na stapu cena je ja mislim oko 24din. a ima i veliki izbor drugih diskova.
jel moze na pm adresa tog slobodana i telefon?MZ je napisao(la):Kod Slobodana u Bulevaru imate najjeftinije diskove, cak ima i Verbatim na stapu cena je ja mislim oko 24din. a ima i veliki izbor drugih diskova.
Dekara je napisao(la):U tridem-u je regularna cena za verbatim crystal slim 48x 35din na komad, a za 50 kom na stapu 23din/disk-u.
jddipqd je napisao(la):Bez uvrede, ali ti DataLife diskovi su lošiji od Princa. Od Verbatima jedino vredi DataLifePlus
][V][ATRIX™ je napisao(la):Bullshit. NHF, ali ipak Verbatim ne moze da se poredi sa no-name klasom...... Cak i kada je to obicni DataLife, bez "Plus" sufixa.
DS9 je napisao(la):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari