Aha, ako si rodjen i u 4ujutro, u narodnog fronta u bgd, onda imamo isti horoskop.driver je napisao(la):...
jel ti ovo 15.04.1967. datum rodjenja ? poshto sam i ja rodjen na isti datum )
DS9 je napisao(la):...
Aha, ako si rodjen i u 4ujutro, u narodnog fronta u bgd, onda imamo isti horoskop.
ziv bio
Modro plavi su metalAZO a oni se više odavno ne prave... Original su i superAZO (tirkizni), naravno samo ako su Mitsubishi.driver je napisao(la):Pravi je samo Mitsubishi i samo modro plave boje sa donje strane, shto je najjednostavniji reper za prepoznavanje...
][V][ATRIX™ je napisao(la):Nego kako bese da vidim koji je medijum u pitanju? Onaj nero info tool sam mislio da to moze, ali ne pise nista koji je disk.. :?
Tab 'Disc' pa pod 'Extended Information' imaš 'Medium Info'][V][ATRIX™ je napisao(la):Nego kako bese da vidim koji je medijum u pitanju? Onaj nero info tool sam mislio da to moze, ali ne pise nista koji je disk.. :?
N.E.X. je napisao(la):Verbatim DataLife Extra Protection Surface nalaze se na Verbatim
sajtu. Diskove proizvodi firma CMC Magnetics sa Tajvana i nije
renomirana firma, ali mozda su usavrsili tehnologiju... Verbatim
samo nalepi svoje ime na disk.
http://www.verbatim-europe.com/productinfo/optical/cdr.shtml?menu1=product&menu2=1
jddipqd je napisao(la):...
Tab 'Disc' pa pod 'Extended Information' imaš 'Medium Info'
Ako imas Sony/Liteon onda sa Smartburn- media check simulator][V][ATRIX™ je napisao(la):Nego kako bese da vidim koji je medijum u pitanju? Onaj nero info tool sam mislio da to moze, ali ne pise nista koji je disk.. :?
Space cowboy je napisao(la):Ja ove poslednje Verbatim Datalife koje sam uzeo gore diskove davno nisam video. Pre njih sam uzimao one pastel na stapu i u poredjenju sa ovima su kao nebo i zemlja. Ovi Novi Pazar Verbatim kako se identifikuju?
SmartBurn radi nezavisno od rezacasmireni je napisao(la):...
Ako imas Sony/Liteon onda sa Smartburn- media check simulator
Imam Lite-on tako da sam siguran da sa njim radi...Released Date : 2002/7/4
Revision : V2.0
Drive Models : for all LITE-ON 48x, 40x & 32x CD-RW
Remark:
Since LITE-ON 32/40/48X CD-RW drive, Buffer Underrun Protection
Feature is always activated. The new feature of SMART-BURN is
to check CD-R/RW media quality and set burning speed limit
base on this. The burning speed will be limited by the
"SMART-BURN Speed Limit" shown on PC screen.
Once the Media Manufacturer is identificated by the program, it
means LITE-ON CD-RW drive will use dedicated writing strategy
& running optimal power calibration to secure the burning quality.
Koji verbatim?blazza je napisao(la):Na juznom bulevaru a na kolicine preko 100 daju popuste
smireni je napisao(la):...
Koji verbatim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari