- Učlanjen(a)
- 25.07.2002
- Poena
- 1,105
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Xeon 5650 (6c/12t) @ 3,7Ghz
- Matična ploča
- MSI X58
- RAM
- 48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
- GPU
- Gigabyte 1060 6Gb
- Storage
- 256Gb 850Pro + couple of AliExpress SSD's
- Zvuk
- Creative
- PSU
- Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
- Kućište
- Alexander Weiss (glass front + glass side)
- Monitor
- AOC 32" IPS
- Miš & tastatura
- G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
- Ostale periferije
- MX Master 2 & K380
- Mobilni telefon
- Moto G9 Plus
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Rešio sam da kupim 22" TFT, eo kako rade naše firme odnosno kakve garancije daju:
za Philips 220VW8FB:
MK Računari
Garancija na 3 cela pixela (skroz crno!), !mrtvi sub-pixeli se ne uvažavaju!, garancija 3 godine (Pakom).
OverLine Group d.o.o.
Nema definisane garancije, kažu da je proizvođač ne više ne definiše!!!, nisu imali iskustva sa garancijama, ne riknjavaju pixeli, može da se proba na licu mesta da se uverite da nema mrtvih pixela, garancija 2 godine mada ne znam na šta.
Microsystems d.o.o.
3 ili 4 cela pixela, prodavci nisu baš sigurni, !mrtvi sub-pixeli se ne uvažavaju!, 3 godine garancije.
Imtel
za sve proizvođače i modele od 22" garancija je 5 bilo kakvih, pixela, sub-pixela, sve se isto računa tj. 1 sub-pixel = 1 pixel, 3 godine je na sve garancija.
Trenutno nemam više vremna, malo kasnije nastavljamo potragu za najbokljim uslovima garancije.
za Philips 220VW8FB:
MK Računari
Garancija na 3 cela pixela (skroz crno!), !mrtvi sub-pixeli se ne uvažavaju!, garancija 3 godine (Pakom).
OverLine Group d.o.o.
Nema definisane garancije, kažu da je proizvođač ne više ne definiše!!!, nisu imali iskustva sa garancijama, ne riknjavaju pixeli, može da se proba na licu mesta da se uverite da nema mrtvih pixela, garancija 2 godine mada ne znam na šta.
Microsystems d.o.o.
3 ili 4 cela pixela, prodavci nisu baš sigurni, !mrtvi sub-pixeli se ne uvažavaju!, 3 godine garancije.
Imtel
za sve proizvođače i modele od 22" garancija je 5 bilo kakvih, pixela, sub-pixela, sve se isto računa tj. 1 sub-pixel = 1 pixel, 3 godine je na sve garancija.
Trenutno nemam više vremna, malo kasnije nastavljamo potragu za najbokljim uslovima garancije.