Šta je novo?

Gamers Space-kritike,saveti,pohvale...

Jedino sto meni meni smeta je baner u gornjem desnom uglu gde pise postanite saradnik, nesto mi se ne dopada kod njega i input polja za log in koja nisu u istoj vertikali(barem kod mene na Firefox-u 3.0.9).
Inace mi se sajt jako dopada, ponajvise kombinacija boja, nekako mi se ta plava na tamno sivoj bas svidja..

poz, keep up the good work :)

Spor vam je sajt, nekako se vuce pri skrolovanju.
Lepo je sto se trudite, mada nije nesto svetla buducnost ;), me ima dosta domacih takvih sajtova, em svako ko zna iole dobro engleski, ce otice na neki strani renomirani sajt, gde su informacije iz prve ruke, intervjui...

Negativno
Šareniš u gornjem desnom uglu za vesti i opise. Naslovi sa svetlo plavom. Naziv sajta i tipografija za logo. Baneri na dnu. Non-SEO linkovi.

Joomla! + template + prevod + veoma veoma malo custom grafike. Forum niđe veze sa sajtom.

Pozitivno
Trud oko pisanja. Elan i motiv.

zz svima,ja sam webmaster sajta,justyce mi je dao ovo da vidim kritike,pa sam se regovao da i ja dam komentar

sajt je bio spor ovih dana,nije do nas,nego do hosta...

input polja za login su takva kakva su,mislim da tu ne mogu mnogo da uradim..zao mi je.

linkove stavljam ovako:
Kod:
 <a href=link>Ime sajta</a>

vidim da kazete da su to non-seo linkovi,pa vas molim da mi kazete koji kod da koristim da bih to popravio.

Unapred hvala.

p.s. ovaj baner gore desno sam ja radio..meni se svidja...ali ako svi kazete da je los,zamenicu ga. Inace on nam je doveo jednog vrhunskog pisca,ako imate vremena pogledajte u opisima opis za Uncharted:Drakes Fortune.

I da,danas sam ubacio istoriju Gamers Space-a,koga zanima neka procita na ovoj adresi:

http://gs.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=44&Itemid=12

Poslednja izmena:
Jedino sto meni meni smeta je baner u gornjem desnom uglu gde pise postanite saradnik, nesto mi se ne dopada kod njega i input polja za log in koja nisu u istoj vertikali(barem kod mene na Firefox-u 3.0.9).
Inace mi se sajt jako dopada, ponajvise kombinacija boja, nekako mi se ta plava na tamno sivoj bas svidja..

poz, keep up the good work :)

Taj baner se ni meni ne svidja, gledaću da ga promenimo. A za ovo drugo, meni je normalno...

Spor vam je sajt, nekako se vuce pri skrolovanju.
Lepo je sto se trudite, mada nije nesto svetla buducnost ;), me ima dosta domacih takvih sajtova, em svako ko zna iole dobro engleski, ce otice na neki strani renomirani sajt, gde su informacije iz prve ruke, intervjui...

Ma mladi smo mi, uostalom kako smo počeli super što smo uostalom i došlo dovde.

Negativno
Šareniš u gornjem desnom uglu za vesti i opise. Naslovi sa svetlo plavom. Naziv sajta i tipografija za logo. Baneri na dnu. Non-SEO linkovi.

Joomla! + template + prevod + veoma veoma malo custom grafike. Forum niđe veze sa sajtom.

Pozitivno
Trud oko pisanja. Elan i motiv.

Šareniš bi trebalo da sredimo. štzo se naslova tiče na to nismo obratili neku pažnju, ali videćemo.

Što se naziva tiče ne vidim šta je tu loše? A onaj logo je svejedno zbrzan.
Baneri na dnu nas ne zanimaju, ionako se ne obraća pažnja na njih.

Mi smo početnici sa joomlom tako da i ne treba očekivati nešto više tu.

Inače, boja foruma je naša glavna boja (plavo-bela) samo smo ga sa sajtom malo izmenili, videćemo oko toga.

//////////////////////////////////////////

Evo vam kraći istorijat našega poduhvata:

http://gs.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=44&Itemid=12

Stari forum je ovde:

http://placeforgamers.express-forum.com/

Poslednja izmena:
Webmaster...

U Admin panelu, odeš na Global settings, tu imaš da uključiš opciju za SEO (SEF). Takođe će možda biti potrebno da edituješ .htaccess fajl na serveru.

Nemojte postovati više linkove od sajta, smatraće se reklamom i biće obrisano.

:d Vidi se na linkovima. Pređi mišem preko glavnog menija i videćeš da više nemaš php string već normalne nazive tih linkova.
Ne mroaš da menjaš .htaccess.

.htaccess se nalazi u root-u tvog hostinga, ako ga nema, napraviš ga. To je običan tekstualni fajl koji se zove .htaccess (nema ekstenziju, tj. nema ime).

input polja za login su takva kakva su,mislim da tu ne mogu mnogo da uradim..zao mi je.

Zapravo možeš da promeniš samo ne znaš kako ;)
Ovo je deo koda login modula:
HTML:
<label for="mod_login_username" class="ja-login-user">
    <span>Username</span>
    <input name="username" id="mod_login_username" class="inputbox" alt="username" size="10" type="text">
</label>
<label for="mod_login_password" class="ja-login-password">
    <span>Password</span>
    <input id="mod_login_password" name="passwd" class="inputbox" size="10" alt="password" type="password">
</label>
Ako znaš imalo HTML videćeš da input tag za password ima id mod_login_password, što znači da možeš njime da manipulišeš putem CSS-a
samo lepo u style.css od template-a dodaj
Kod:
#mod_login_password{
    margin-left: 10px;
}
I biće poravnati i lepi :)

Ako poželite malo veću kontrolu nad linkovima... kako će se zvati itd... Imate: sh404SEF

Pozdrav i srećno ;)

A je l mogu ja da postavim drugačije pitanje. Šta ste mislili sa ovim sajtom :)?

A sto da ne? :)

edit: dopada mi se dizajn vise nego ranije...neeeego meni log-in i pass i dalje nisu poravnjani, i ako vec baner u gornjem desnom uglu ostaje barem neka pise 'piŠete' i 'naŠ', umesto 'pisete' i 'nas'.

Poslednja izmena:
Pa izgubiće mnogo vremena, neće ništa zaraditi i na kraju će da se smore...

Imajući u vidu da mi koji smo u tom projektu imamo u proseku 13-16 godina, ne vidim ništa loše da malo zamenimo uobičajeno vreme provedeno uz igre, naučimo nešto novo, pa nešto i napravimo, ništa neće da nam škodi.

nisam poravnao ono za log in....nisam hteo da cackam,bavio sam se drugim stvarima....danas smo napravili i Gamers Space TV channel na YouTube-u,uskoro cemo poceti da ubacujemo snimke,sada ima samo GS intro.

Ove komentari porque i srpski ign ne razumem...pre cemo mi da zaradimo,nego vi koji pljujete tudji projekat. Ne zelim da se svadjam,nisam ni aktivan na ovom forumu,ali takvi ljudi me nerviraju.

Nema ni godinu dana od postojimo,sve smo sami radili,nemamo nikakvu skolu zavrsenu,nikakav budzet,sto je justyce jednom prilikom rekao imamo samo jedan crnacki k*rac....

evo PCigre,sta su ljudi uradili za 3 godine? pogledajte kolko reklama,a za sve te reklame se dobijaju pare...jednog dana cemo i mi moci da naplatimo reklamu

E kad bi to tako lako islo :) suvise ste mladi i neinformisani da bi mogli da sudite o tome koliko para se dobija i koliko se zaradjuje.
Verujte mi :)

No, nije lose imati entuzijazma, svi smo mi imali dosta istog kad smo bili u tim godinama. Srecno sa projektom!

Poslednja izmena:
Dzoni je malo nervozan, ne zamerite mu :)

Nego, da li bi mogao ti da nas informišeš?

Vrh Dno