Šta je novo?

Game of Thrones RPG

ABET

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.03.2007
Poena
720

Novi pokušaj Cyanide da napravi kvalitetnu igru baziranu na Martinovom univerzumu. Meni izgleda jeftino da budem iskren.

Graficki ne ocekujem da bude impresivna ali videcemo kakva ce biti prica, igrivost i misije. Zna li se ciji su ovo engine uzeli?

pff prica je radjena with cocnjuction sa G. Martinovom , sto je steta jer znam da nece ni prismrdeti njegovoj originalnoj , narocito kad se ima na umu da se takve igre sada prave i da bi se zaradilo na njima ... :p

ali neke lords of the ring igre nisu lose ispale pa ostajem malo rezervisan..

Bullshit ! :-devil-:

Izgeda vrlo interesantno, samo release date 15.05.2012? Mozda ne bas najstretniji izbor od pre par sati :)

Izgleda simpaticno:banana::cigar::banana:

Poslednja izmena:

ako prica bude dobra svidece mi se, mator sam igrac i meni je ovakva grafika sasvim prihvatljiva. :) Sa druge strane, ne mogu da zamislim da ce uspeti da naprave nelinearnu pricu pogotovu kada se u obzir uzme to da ce se pratiti prica vise karaktera, mada, ako se i grafika uzme u obzir i ako ja nisam previse optimista, mozda grafika nije takva jer su lakomi na pare pa su pozurili, vec zbog preobimne price i rada koji su na to potrosili, naivan sam, da? :)

Ja ću ovo sigurno igrati. Dovoljno je da vidim neke lokacije, i mačeve, i krv, meni dosta :D

Kopija Geralta od Rivije...

Pojavila se igra ;)

Sinoc instalirao, igrao ~20min i uninstall. Procitao sam knjige, pratim seriju, uopste mi se ne svidja igra.

Prica u pocetku deluje dovoljno zanimljivo za fanove. Grafika je solidna i lepo radi ali borba je kriminal, bar meni. Igrao sam desetak minuta, necu je brisati za sada.

Prica u pocetku deluje dovoljno zanimljivo za fanove. Grafika je solidna i lepo radi ali borba je kriminal, bar meni. Igrao sam desetak minuta, necu je brisati za sada.

Isti slucaj samnom, sinoc sam je probao na 20-ak minuta. Ima solidnu grafiku ali ona rigorozna kamera mi gasi zelju da je igram dalje. Ostavicu je za sada na HDD-u.

Igra je crap.

Vrh Dno