Šta je novo?

Game Boy i Game Boy Color MULTICART-ovi

Moguće je i vrlo je često tako - ne poseduju bateriju.

Ovo kompletno društvo bi se moglo organizovati i otići na ovako nešto:

(samo ponesite dosta novca, baš svačega ima :) )

Imam jedno pitanje. Šta je to bootleg?
Našao sam na kupujem-prodajem takve kertridže sa po jednom igrom pa me zanima da li se na tim igrama može snimiti pozicija?

Bootleg su kopije igara. Save funkcija kod nekih radi, kod nekih ne.

Znači svi multicart-ovi su bootleg, a postoje i igre koje su bootleg. Našao sam Prince of Persia za Gameboy Color koji je bootleg. Koliko ja znam ta igra nikad nije izašla za Gameboy Color već za običan Gameboy.

Poslednja izmena:
Bilo je i igara koje su izasle za obican gameboy pa je ispalo pojavom gameboy kolor da su i te igre kolor :)

Pre nedelju dana sam pazario GameBoy u koferčetu sa nekim dodatkom za osvetljavanje ekrana, punjivom prenosnom baterijom (odradila svoje) i par kertridža: Zelda, Bugs Bunny, Tetris i jedan 30 in 1. Još nisam stigao da očistim kontakte kako treba, kad to sredim javiću da li 30 in 1 omogućava snimanje pozicije...

Evo i fotografija...

Kofer:
Box2.jpg
Box1.jpg
Kofer je lepo očuvan, doduše požuteo sa jedne strane. Bateriju (koja ne radi, osim kao AC adapter) zasad nisam uspeo da otvorim, ali se nadam da hoću (glupi Nintendo šrafovi; kupio sam odvrtač za kertridže, ali su ovi na bateriji nešto veći). Koliko sam video po net-u, u pitanju su NiCd ćelije, trebalo bi da može da se zameni.

GameBoy:
GameBoy.jpg
Light.jpg
Svetlo je nažalost napravljeno sa običnim sijalicama, a ne sa LED-ovkama, pa i nije nešto. GameBoy ima ogrebotina, ali ništa strašno. Svi poklopci su na mestu i ništa nije polomljeno. Zelda je nažalost (i naravno) na nemačkom.

30 in 1 kertridž:
30in1.jpg
Kao što se i može videti, u pitanju je bootleg, bez baterije, što će reći i bez snimanja pozicije.

Vrh Dno