MiloshNBG
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.01.2011
- Poena
- 170
Moja oprema
- CPU & Cooler
- i5-13500 + Arctic Freezer i35
- Matična ploča
- GIGABYTE B760M DS3H DDR4
- RAM
- 2x16GB DDR4
- GPU
- Asus GeForce RTX 2060 6GB 192bit... dok ne skupim lovu za bolje
- Storage
- 1TB Kinstone 3000 + 2TB HDD
- Zvuk
- Zvucnici Altec Lansing VS2420
- PSU
- SEASONIC G12 GC-Series 750W, 80+Gold
- Kućište
- Nzxt H5 Flow. 2 ventilatora napred, jedan u kucistu i jedan pozadi
- Monitor
- DELL P2719H
- Mobilni telefon
- Honor 200 12/512Gb
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Planiram da kupim svoj prvi Android.
Izbor je pao na Galaxy Nexus ili SGS2. Po onome sto sam video na netu, Nexus ima noviji Android, losiju kameru i bolji ekran, a sa druge strane SGS2 je klasa za sebe, kao i cela Galaxy S serija.
Zanima me korisnicko misljenje, sta je bolje da kupim od ta dva telefona. Inace trenutno imam Samsung Wave i Bada OS i zeleo bih da predjem na Android.
Druga stvar je sto ne planiram da menjam telefon bar nekoliko godina, tako da mi treba pouzdan,a ne fensi telefon koji cu prodati za par meseci, jer je izasao neki jos bolji. SGS3 mi je super, ali je skup.
Izbor je pao na Galaxy Nexus ili SGS2. Po onome sto sam video na netu, Nexus ima noviji Android, losiju kameru i bolji ekran, a sa druge strane SGS2 je klasa za sebe, kao i cela Galaxy S serija.
Zanima me korisnicko misljenje, sta je bolje da kupim od ta dva telefona. Inace trenutno imam Samsung Wave i Bada OS i zeleo bih da predjem na Android.
Druga stvar je sto ne planiram da menjam telefon bar nekoliko godina, tako da mi treba pouzdan,a ne fensi telefon koji cu prodati za par meseci, jer je izasao neki jos bolji. SGS3 mi je super, ali je skup.