Šta je novo?

Galaksija SLI session

• Začetnik teme Začetnik teme Proday
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Evo kao sto je i obecato da vam ispunim znatizelju sa rezultatima dobijenim vecerasnjim SLI partiem. Napominjem da su kartice radile samo na 600/830 (iako je Anubis non stop insistirao da ih metnemo na 650/850; sto sam ja odbio u startu iz razloga sto je moja kartica bila samo tri milimetra od njegove, pa je shodno tome radila na nekih 10-15stepeni vecim temperaturama;bar dok nismo natjuningovali dodatno hladjenje;videcete slike). Posto smo pozurili da vam postujemo rezultate, za sada samo oni, a kasnije i slike sa ove sesije!!!

Prilozi

• SLI 03 oc.webp
    SLI 03 oc.webp
    12.4 KB · Pregleda: 104
  • SLI 05 oc.webp
    SLI 05 oc.webp
    11.8 KB · Pregleda: 129
  • SLI 06 oc.webp
    SLI 06 oc.webp
    13.9 KB · Pregleda: 115
Poslednja izmena od urednika:
Bravo momci, odlicni rezultati.

Svaka sast momcine.Druze moj ja sa 2.4Ghz imam sa 7600Gt nekih 6800 poena u 3DM05,a kad ga nasviram na 3.8Ghz i zategnem memoriju imam oko 7600,daj bre organizuj se pa dodjite kom mene da vidimo dokle su im granice,imam i most i dva slota prazna izmedju grafike...:wave:

Poslednja izmena:
Nije hteo vlada da gura jos kartice a ja sam vikao 700/900 😀

Pa nemojte da preterujete bez dobrog hladjenja 😉 nakon toga ....... sve terajte gore 🙂

Koje temperature su bile na karticama?
I sve to zahvaljujuci mom SLI mosticu, Proday 😀

Ma temperatura moje, gornje kartice je isla i do 75 na idle dok nisam stavio ventilator pored; videces na slici sta je problem. E sad evo da nastavim...

Tebi druze jos jednom hvala za mostic (generalno moze i bez njega ali nije to to) :wave:

Prilozi

• Sli naizad.webp
    Sli naizad.webp
    48.7 KB · Pregleda: 138
  • Galaxu 7900gs.webp
    Galaxu 7900gs.webp
    99.6 KB · Pregleda: 172
  • Sli veza.webp
    Sli veza.webp
    211.1 KB · Pregleda: 183
  • Dodatno hladenje ;o).webp
    Dodatno hladenje ;o).webp
    120.2 KB · Pregleda: 140
  • Privodi se kraju.webp
    Privodi se kraju.webp
    69.7 KB · Pregleda: 148
"Za dlaku shinko, za dlaku" sve u svemu, najbolje da se dogovorite sa Sapcemasterom i odradite to kod njega 🙂 pa onda neki WR 😉

C2D E6300 na 2.8 GHz i Bad Axe 1GB DDR2

C2D E6300 na 2.8 GHz i Bad Axe 1GB DDR2

Cek, cek ta ploca podrzava SLi??? Ja sam mislio da je samo kod ATI karti moguce na Intel cipsetu izvesti tako nesto... interesantno, koji sve intelovi cipsetovi mogu da "teraju" SLi?
Zanima me jer os NF4 ili NF5 ploca za C2D nema mnogo koristi kada sve "udaraju u zid" na 320-330FSB.

Cek, cek ta ploca podrzava SLi??? Ja sam mislio da je samo kod ATI karti moguce na Intel cipsetu izvesti tako nesto... interesantno, koji sve intelovi cipsetovi mogu da "teraju" SLi?
Zanima me jer os NF4 ili NF5 ploca za C2D nema mnogo koristi kada sve "udaraju u zid" na 320-330FSB.
i955, i965 i i975 🙂 ali moras imati modovane drajvere!

Poslednja izmena:
kolko se ja secam stavili smo samo za graficku modovan drajver...ne znam dal je proday nesto cackao pre nego sto sam ja dosao

Moras imati modovane drajvere za graficku i sve radi bez ikakvih problema.

Pa ako moze da se aktivira sli na dq6 nevidim zasto nebi mogao i na 4 😉

Jedna primedba i molba:
ubuduce kaci JPEG, a ne BMP. Pogledaj kolike su slike koje si okacio, a ovde ima dosta ljudi koji koriste modemsku vezu 56K. Nece biti nikakve razlike, a lakse ce biti ostalim clanovima, a i serveru.
Ovo si ti postavio:
Attached Images SLI 03 oc.bmp (373,0 KB, 105 views)
SLI 05 oc.bmp (244,6 KB, 64 views)
SLI 06 oc.bmp (331,3 KB, 60 views)
u odnosu na ove koje sam ja postavio:
SLI 03 oc.jpg (29,2 KB)
SLI 05 oc.jpg (25,4 KB)
SLI 06 oc.jpg (30,2 KB)

Poslednja izmena:
Upravu si gedzo; izvinjavam se i nece se ponoviti. Plus sto sam skontao da se jpg odma i vide za razliku od bmp-ova. :wave:

Prodo Druze i nisi me zvao ccccccc... Neka neka, jednog dana cu i ja kupiti neku "azdaju" pa cu te "zaboraviti" ali napominjem jednog dana :-devil-:
U svakom slucaju IMPRESSIVE 🙂 🙂 🙂

Oooo komso drago mi je sto si i ti pristupio forumu. Sto se tice klokovanja nerazbijam se bas (moze to i vise) ali mora bar malo; znas kako je :wave:

Svaka chast momci. Ma kokujte sa azotom i 900MHz pa da budemo na vrhu.

Just do this and :banana:

Poslednja izmena:
Jeste; ko sto jedan moj drug rece, posaljite vi njih spacemasteru neka ih malo overklokuje i uradi testove, a onda ih bacite :d

Jeste; ko sto jedan moj drug rece, posaljite vi njih spacemasteru neka ih malo overklokuje i uradi testove, a onda ih bacite :d

Neka te neka,a sta to da se bace?Imam jednostavno taj ocecaj kad treba da se stane i jos nista nije "bitno" sprzeno ili tako nesto slicno.Jos nisam video da je neko na testovima novu grafiku sj..bo,a da je overklokovao kroz drajvere(zadnja generacija),tako da ste momci bili voljni da svratite sa ove dve grabulje,ubedjen sam da bi izvukao jos nekih 10% i bile bi jos hladnije nego sto jesu😀
pozdrav druze moj:wave:

Poslednja izmena:
Svaka chast momci. Ma kokujte sa azotom i 900MHz pa da budemo na vrhu.

Evo jednog lepog overclock-a:

"
I overclock my 7900GS from 450/660 to 640/960

my VGA used Zalman GPU fan, and samsung 1.2ns DDR3 memory.

and 640/960MHz got 10676 @ 3Dmark 05

E 6600 2.4G
MSI i975X
2GB DDR2 800 4-4-4-8
WD Raptor X 150GB HDD "

Poslednja izmena:
Evo jednog lepog overclock-a:

"
I overclock my 7900GS from 450/660 to 640/960

my VGA used Zalman GPU fan, and samsung 1.2ns DDR3 memory.

and 640/960MHz got 10676 @ 3Dmark 05

E 6600 2.4G
MSI i975X
2GB DDR2 800 4-4-4-8
WD Raptor X 150GB HDD "

Pa toliko sam i ja dobio sa dosta manjom radnom frekvencijom! Ocigledno covek nije oc 6600 vec samo gs.

spacemaster; nisam to ja rekao vec drug; zeza se nemoj se jedis oma :d

Nazad
Vrh Dno