Šta je novo?

Gainward FX 5600 Ultra...

Dakle, gore je obrisano... Iako sam zamolio moderatore da ne brisu. Nema veze - u svakom slucaju, sve ovo sto se desava je prilicno glupo. Prebrzo sam odreagovao... U svakom slucaju, ne verujem da si u pravu; ali ja jesam uz onakvu odvaljenu glupost za DVI napravio pometnju. Kao sto rekoh - spremam ispit i nisam razmisljao sta pisem...
Nebitno. Nemam nameru da produbljujem ovakve gluposti - niti imam vremena, niti zelim da se natezem sa kolegom na forumu. Posle svega, ipak smo u istom timu i trebalo bi da se medjusobno podrzavamo, a ne potkopavamo. Pa, kolega - Pozdrav! cheers

Kakvi ste likovi ! :D Ispljujete se i izvredjate ko nezdravi pa na kraju - pozdrav ! :mrgreen:

Otprilike ovako :

Vi ste nenormalni, blesavi i nemate sta drugo da radite osim da se prepirete oko gluposti
Pozdrav!
;P

Mozda :mrgreen:
Ali ono sto meni nikako nije jasno je, na koji nacin sam ja coveku skocio na zulj, da me isproziva? Ne - stvarno mi nije jasno... :eek:
Bah; nije ni bitno... :?

PoZ! :mrgreen:

simpson H je napisao(la):
...

Notax, kao i uvek,mnogo se bre pravis pametan.To sto neki praktikuju copy/paste cenovnika firmi,automatski ne znaci da imaju tu robu.A za 9500pro znam da sigurno nemaju :mrgreen: .I nemam ja nista da raspravljam,sem da ti ponudim da zaradis na meni jer mi ta karta treba :mrgreen: :mrgreen: Od kada znam za ovaj forum ti si uvek imao neke SF informacije ,koliko ce sta da kosta za 11,13,18,26 meseci.

PS.I sto to nisi uzeo DTK kuciste na PC berzi ??? :mrgreen:

SF informacije.... ha ha ha ha, odlicno! Ovo je od sada moja fora, kada Jasmina pocne da mi diktira cene...

MAD_MUzzY je napisao(la):
:) Aha... posluzice FX za igrice sasvim ok, sad mi ipak treba ozbiljna karta :)

Mazi, cujem ja nesto da si ti presao u nv30ajoznbiljnije 3D modeling vode... :) Jel istinit trach :eye:

E nemoj ti da s***s mnogo, znas? :D Cuti tamo sa tvojim 9000non pro i pokri se usima! :)

Da da da, zajedno sa Simpsonom zvanim "NBA pichi u 1280 sa max detaljima" ... :mrgreen: :mrgreen: Zna se ko je ovde ozbiljan pixel shader DX9 OpenGL vertex anisoaliasing interpolated digital boy! Nash Muzzy!

Ma dobro, dobices 5800-tku da se igras :D, cek pa ti je i jesi pre mene koristio ;P
Kako je brza ... majku ti boziju! :beat: cheers

Meni nesto ovaj R9800 Pro brzzi... a cekaju me jos dva takva da probam... pih :beat:

Darko je napisao(la):
igram tetris a za to mi je dovoljan i S3 Trio V64+ koji drzim u steku za ne daj Boze... :D
zanima me jedna stvar, jel i dalje nameravas da uparis s3 trio sa 19'' monitorom?

Miroslav je napisao(la):
...

zanima me jedna stvar, jel i dalje nameravas da uparis s3 trio sa 19'' monitorom?
Iskreno - nameravao sam. Ali me je ideja kostala glave. U svakom slucaju, znam na sta ciljas - S3 ima bednih 2 Mega rama, znaci jedva i 800x600 u 24 bita, ako sam dobro izracunao (pri ko zna kakvom osvezenju), ali to bi bilo privremeno resenje - dok ne prodje rok; onda bih uzeo nesto jace - S3 Virge DX 4 Mb :D
Mislio sam Radeon 9000 obican ili nesto jeftino... Mozda i Rade VE...
Bilo kako bilo, S3 ne radi. Ploca nece da je inicijalizuje, iako sam probao sve i svasta u BIOS-u; ako imas ideju kako da je osposobim, javi...

Darko je napisao(la):
...

Iskreno - nameravao sam. Ali me je ideja kostala glave. U svakom slucaju, znam na sta ciljas - S3 ima bednih 2 Mega rama, znaci jedva i 800x600 u 24 bita, ako sam dobro izracunao (pri ko zna kakvom osvezenju), ali to bi bilo privremeno resenje - dok ne prodje rok; onda bih uzeo nesto jace - S3 Virge DX 4 Mb :D
Mislio sam Radeon 9000 obican ili nesto jeftino... Mozda i Rade VE...
Bilo kako bilo, S3 ne radi. Ploca nece da je inicijalizuje, iako sam probao sve i svasta u BIOS-u; ako imas ideju kako da je osposobim, javi...

Sta se patis??
Uzmi neki Rage Pro sa 8 Mb AGP.
Ni na njemu ne moze skoro nista da se igra.

notax je napisao(la):
...

Sta se patis??
Uzmi neki Rage Pro sa 8 Mb AGP.
Ni na njemu ne moze skoro nista da se igra.

Kasno - uzeo sam vec R7000; a nemam ni S-VHS na composite adapter pa ne mogu ni TV da koristim.
Sutra cu da ga zamenim za Abita MX440SE...

Nazad
Vrh Dno