Šta je novo?

Gainward FX 5600 Ultra...

meni je jos ostala graficka za kupovinu , ane kupuje mi se ova fx5600 ako ce za 2-3 nedelje da stignu nove, a opet mi je zinulo dupe da nesto kupim. verovatno cu da malo sacekam

Sasa je napisao(la):
...

Da sve cene padaju kao sto ti mislis, tesko da bi bilo koji komp stariji od dva meseca kostao preko par stotina evra :)

Daj bre... 9500Pro je sada 185 i to "za drugove kod drugova".
U MP raznoraznih firmi nije ispod 200E.
Ako do kraja leta padne ispod 170 MP bice super. A do tada ce se pojave nove 5600 Ultra sigurno tri puta.

Btw. novih 5600 Ultra kod nas nema, ova MSI 5600 nije ultra, ali je ViVO u full pakovanju sa daljnicem i glupostima.
Stizu uskoro Gainward, Leadtek i Abit, koji imaju skormnija pakovanja i znatno nizu cenu. Cenim da ce obicni 5600 biti 20-tak evra jeftiniji od 9500Pro.

Ne tvrdim sta je bolja kupovina i kada, samo obracam paznju na cene.

Pozdrav!

Samo ti obracaj paznju na cene.
HIS Exalibur 9500Pro sa 128 Mb na pcberzi 189 Evra, za svakoga, ne samo za prijatelje.

kako si ti kvotovao sasin post, kada ga nema...? :)

byMaX je napisao(la):

Ochigledno je nekada bio tu.
Da se na novom Forumu nije opet pojavilo drvo koje jede zmajeve ?? :)

notax je napisao(la):
...

Samo ti obracaj paznju na cene.
HIS Exalibur 9500Pro sa 128 Mb na pcberzi 189 Evra, za svakoga, ne samo za prijatelje.
Dodam ti 5€ na tu cenu ako mi ga kupis na PC berzi."Ajde bre notax nisi bas novajlija na PC berzi da ne razlikujes SPAM.

Niti moze niti ima logike da pcberza i bilo koja firma budu jeftinije od Simpsona, to potpisujem.

simpson H je napisao(la):
...

Dodam ti 5€ na tu cenu ako mi ga kupis na PC berzi."Ajde bre notax nisi bas novajlija na PC berzi da ne razlikujes SPAM.

Ako te Milosh zbog necega nervira, raspravi to sa njim, komsije ste. I on uzima od Bel Computersa, ima cenovnike za SVE komponente na pcberzi, pa ne verujem da neko toliko spamuje. Ja od njega nisam nista kupovao, ali je moj drugar kupio pre mesec i po dana HIS 9000Pro za 90 Evra. Tada je cena kod njega bila 100e (sada je 92e), a meni je rekao da je spustio na 90e jer mu je bila frka za kesh.

byMaX je napisao(la):

Tu je post, poslednji na prvoj strani, ili pretposlednji.

Pozdrav!

notax je napisao(la):
...

Ako te Milosh zbog necega nervira, raspravi to sa njim, komsije ste. I on uzima od Bel Computersa, ima cenovnike za SVE komponente na pcberzi, pa ne verujem da neko toliko spamuje. Ja od njega nisam nista kupovao, ali je moj drugar kupio pre mesec i po dana HIS 9000Pro za 90 Evra. Tada je cena kod njega bila 100e (sada je 92e), a meni je rekao da je spustio na 90e jer mu je bila frka za kesh.
Notax, kao i uvek,mnogo se bre pravis pametan.To sto neki praktikuju copy/paste cenovnika firmi,automatski ne znaci da imaju tu robu.A za 9500pro znam da sigurno nemaju :mrgreen: .I nemam ja nista da raspravljam,sem da ti ponudim da zaradis na meni jer mi ta karta treba :mrgreen: :mrgreen: Od kada znam za ovaj forum ti si uvek imao neke SF informacije ,koliko ce sta da kosta za 11,13,18,26 meseci.

PS.I sto to nisi uzeo DTK kuciste na PC berzi ??? :mrgreen:

simpson H je napisao(la):
...

Notax, kao i uvek,mnogo se bre pravis pametan.To sto neki praktikuju copy/paste cenovnika firmi,automatski ne znaci da imaju tu robu.A za 9500pro znam da sigurno nemaju :mrgreen: .I nemam ja nista da raspravljam,sem da ti ponudim da zaradis na meni jer mi ta karta treba :mrgreen: :mrgreen: Od kada znam za ovaj forum ti si uvek imao neke SF informacije ,koliko ce sta da kosta za 11,13,18,26 meseci.

PS.I sto to nisi uzeo DTK kuciste na PC berzi ??? :mrgreen:

Ja sam lepo napisao kako stvari stoje. Nisam rekao da sam kupovao neku silnu robu od choveka, vec ono sto je stvarno bilo, pa ne znam sta se ljutis. Tako si se ljutio i na Darka, kada si ga kritikovao sto prodaje po niskim cenama i ugradjuje se 2 Evra na dilersku. Svako kupuje kako mu odgovara.
Sada da napisem da sam kupio Connect3D 9000 staru 3 meseca za 50 Evra, rekao bi mi da lazem.

notax je napisao(la):
...

Sada da napisem da sam kupio Connect3D 9000 staru 3 meseca za 50 Evra, rekao bi mi da lazem.
Ma ne ljutim se uopste,a da si se javio dobio bi NOV!! GA9000 za 60€ :mrgreen:

Citam par testova "nove" FX5600Ultre i prema nekim navodima kartica ce u prvo vreme biti dostupna samo na severnoamerickom retail trzistu!?
Taman kad stigne do nas konkurencija ce mu biti RV360, odnosno RV350 o/c na 550/750! S obzirom da ce ova "nova" 5600Ultra o/c na ~490/900 (bez hladnjaka za memoriju) bice to dobar izbor ukoliko mu cena ne bude prevalila 250 jura! (mada koliko ljudi ovde ima tu kintu da "pljune" za jednu igracku komponentu... ovo je pre kartica za entuzijaste i poluprofesionalce u 3D modeling programima... ko je rekao Muzzy! :mig:

MAD_MUzzY je napisao(la):
:) Aha... posluzice FX za igrice sasvim ok, sad mi ipak treba ozbiljna karta :)

Pa uzmi Matrox-a onda :D

A da se prvo raspitas sta imam u masini, pa da mi pricas onda ? :)
Kada saznas javi mi se :p
A ja i dalje tamo gore citam da pise 'treba mi ozbiljna karta' - ozbiljna karta je Matrox, posto za WildCat nemas pare :D

Stigo Leadtek 5600 Ultra, cujemo se Muzzy :)

Pozdrav!

Super sto uvek ima neko ko toliko obozava N'Vidia-u da je spreman da baci pare, da bi nama mogao da prenese utiske. :D

Sasa je napisao(la):
Stigo Leadtek 5600 Ultra, cujemo se Muzzy :)

Pozdrav!

Posto ce da kosta ta skalamerija ? ctp;

Vocko je napisao(la):
A da se prvo raspitas sta imam u masini, pa da mi pricas onda ? :)
Kada saznas javi mi se :p
A ja i dalje tamo gore citam da pise 'treba mi ozbiljna karta' - ozbiljna karta je Matrox, posto za WildCat nemas pare :D

Tu su negde Cat i NV :beat: ,)
A videli smo i ti i ja koliko je MAtrox ozbiljan :) (osim za grebovanje e tu im svaka cast).

Notaxe ja to samo zbog vas :D

ne bih rekao da ce 5600 biti dobra, nakon ne znam ni ja sam koliko vremena trazenja po netu informacija o njoj , nasao sam na http://www.hardocp.com/article.html?art=NDc4 , pa pogledajte. izgleda da cu i ja na Ati-ja :beat:

Ma, dobra je GF4 Ti, za pare koliko je, i ako se ne ukljucuju 4XAA I 8XAniso. Ko ide na visu klasu, igra se sa ukljucenim zezalicama za kvalitet, nema sta da se razmislja, ako ceni svoje pare.
Ja nemam predrasuda prema firmama.
Sada imam ATI 9000, a za mesec dana ce bidne Abit Siluro.

notax je napisao(la):
...
Tako si se ljutio i na Darka, kada si ga kritikovao sto prodaje po niskim cenama.

Pusti ti sad mene - vidis da sam se povukao sa benchmark.co.yu/forum trzista - da se takmicim sa reputacijom ne mogu, a nakon razgovora - ni sa cenom, tako da nemam sta da trazim ovdjen :D

A sto se tice Abit Silura - razmisli; ne isplati se previse. Osetices mozda 20% ubrzanja, a nista novo neces videti - recimo dawn demo :D

Darko je napisao(la):
...

Pusti ti sad mene - vidis da sam se povukao sa benchmark.co.yu/forum trzista - da se takmicim sa reputacijom ne mogu, a nakon razgovora - ni sa cenom, tako da nemam sta da trazim ovdjen :D

A sto se tice Abit Silura - razmisli; ne isplati se previse. Osetices mozda 20% ubrzanja, a nista novo neces videti - recimo dawn demo :D

Ako si mislio 20% vise u odnosu na 9000, tesko da si to dobro sracunao.
Ipak, ako sa 9000 imam 6700 poena u 3DMarku2000SE, a sa Silurom, malo kloknutim ce bidne 11500-12000, tesko da je to i u realnim igrama samo 20% vise.

A ti si Notaxe, profi igrac pa ti treba sto bolja kartica; isto kao i meni.... :D
Evo, skokni do oglasa, prodajem Medion TX za 155e, bas zato sto sam besan igrac - video sam kako izgleda Dawn i kojekakvi demoi, pa sam se smorio; igram tetris a za to mi je dovoljan i S3 Trio V64+ koji drzim u steku za ne daj Boze... :D

Darko je napisao(la):
A ti si Notaxe, profi igrac pa ti treba sto bolja kartica; isto kao i meni.... :D
Evo, skokni do oglasa, prodajem Medion TX za 155e, bas zato sto sam besan igrac - video sam kako izgleda Dawn i kojekakvi demoi, pa sam se smorio; igram tetris a za to mi je dovoljan i S3 Trio V64+ koji drzim u steku za ne daj Boze... :D

Mora da je deja vu. Skoro sam video da i nesharm prodaje istu tu kartu za iste te pare. Da nisu zarazene SARS-om, kada ih svi prodaju?? :D

Darko je napisao(la):
...
Pusti ti sad mene

Jel to tebi toliko dosadno pa juris postove od pre dve nedelje da odgovaras na njih ?

Ajde malo vise pisi vesti, a manje smaraj ovde, bice bolje i tebi i nama ostalima.

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
...

Jel to tebi toliko dosadno pa juris postove od pre dve nedelje da odgovaras na njih ?

Ajde malo vise pisi vesti, a manje smaraj ovde, bice bolje i tebi i nama ostalima.

Pozdrav!
Postoji tehnicki naziv za ovakve poruke Sasa, a verujem da se nazivaju SPAM-om... Ovo je sramota za moderatore. :!:

A toliko si se iznervirao da si i poseban topic otvorio :)
Bas si ti neki vazni baja, svi moraju da znaju kada te neko poklopi :)

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno