Integra032
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.10.2007
- Poena
- 319
Kupio sam ovu grafiku http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=169i od danas imam problema sa njom!Naime kada igram igre na njoj(u zadnje vreme Grid najviše kao i više puta obrnuti Crysis)dešava se da se nakon 20-30 minuta komp resetuje!Imam napajanje LC Power Taurus iz potpisa.Na njemu ima 6pinski konektor za grafiku i ja sam razmišljao da možda nije u pitanju da je grana na kojoj je on slaba.Pa sam povezao preko adaptera koji sam dobio uz grafu na dva 4pinska molex konektora koji idu sa jedne grane iz napajanja.Medjutim vreme do reseta se povećalo na nekih 40-ak minuta!Inače na ovom napajanju je bio Sapphire 3850 koji je besprekorno radio na njemu a i ortaku sam testirao MSI 8800GTS sa 512mb ddr3 pre nego što ga je uzeo i ta grafika je radila bez problema na njemu iako znam da je veći potrošač od 3870!Da li je grafička za zamenu ili je nešto treće u pitanju? Grafika se inače ne greje preterano temperature se kreću od 40 "C na leru do 60 u punom opterećenju,nije bučna i da nije ovog problema bilo bi sve ok!:trust:Šta mislite da je u pitanju?